מידע הזרקות , ויני.

moti2089

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
לגבי ההזרקות. האם אני חייב להכניס את כל המחט עד כמעט הסוף ואז לפמפם את החומר פנימה
או שזה לא משנה אם זה בחצי של המחט?

דבר שני - בכל מקום שקראתי והתעניינתי היה רשום שויני הוא חומר שעוזר לספורטאים וכדומה.
השאלה שלי היא איך לעזאזל הם מצליחים לזוז? היום הייתה הזריקה השנייה שלי ובראשונה בקושי הצלחתי ללכת ( הזרקתי לרגל , בדיוק לאיפה שצריך)
יש מצב שזה בגלל שהחומר חדש בגוף ויקח זמן עד שהגוף יזרום איתו או שזה הולך להיות ככה כל הזמן?

שאלה שלישית ואחרונה..
מה אתם ממליצים לקחת בנוסף לויני שייעזור בחיטוב של 14% שומן לדוגמא.

תודה לכל העוזרים!

מחט תכניס עד הסוף, והכאב באמת חזק ומפריע, יכול להיות שספורטאים לוקחים כדורים כדי להמנע מהכאב
לחיטוב הכי כדאי זה דיאטה נכונה ואירובי + קלן

לגבי ההזרקות. האם אני חייב להכניס את כל המחט עד כמעט הסוף ואז לפמפם את החומר פנימה

דבר שני - בכל מקום שקראתי והתעניינתי היה רשום שויני הוא חומר שעוזר לספורטאים וכדומה.
השאלה שלי היא איך לעזאזל הם מצליחים לזוז? היום הייתה הזריקה השנייה שלי ובראשונה בקושי הצלחתי ללכת ( הזרקתי לרגל , בדיוק לאיפה שצריך)
יש מצב שזה בגלל שהחומר חדש בגוף ויקח זמן עד שהגוף יזרום איתו או שזה הולך להיות ככה כל הזמן?

שאלה שלישית ואחרונה..

תודה לכל העוזרים!
חחח... חומר כואב... תשתה אותו לא יכאב לך (אפשר- אל תעשה).
אתה תמיד יכול להוסיף קלן... נראה לי אפילו מתבקש...

שאלה שלישית ואחרונה..

תודה לכל העוזרים!

מכניסים את המחט עד הסוף, זה חשוב מאוד.
ויני זה חומר שעלול להכאיב, אבל יש פירמות שכמעט ולא מורגשות. הספורטאים מקבלים חומרים באיכות א' א'.
קח בחשבון שהכאב יחריף עם הזריקות.

21 זה המחט הירוקה.
תזריק עם ה 23 הכחולה היא דקה וקצרה יותר, הרבה יותר נוחה להזרקות

23G בד"כ באותו אורך כמו 21. ההבדל הוא רק בקוטר המחט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית