עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה כזה גבר 🤣גם אני הייתי משתגע בלי סטייק
ממתי שהוא טרוריסט בשאר העולםלא מצליח להבין. ממתי גארי יורופסקי נמצא בארץ?
ההרצאה שלו ביוטיוב היא הצלחה במדינה שלנו(באופן יחסי לשאר העולם). זאת הפעם השניה שמביאים אותו לארץ לסבב הרצאות. גארי מאמין שזאת יכולה ליהיות המדינה הטבעונית הראשונה(ע"פ התרשמותו מהתמיכה בארץ בדרך חיים שלו).לא מצליח להבין. ממתי גארי יורופסקי נמצא בארץ?
זה מדהים שהוא נמצא בארץ. אני מקוה שכמה אנשים אמיצים יעשו מעשה, יתפסו אותו ויזיינו אותו במכות. משהו כמו להלביש אותו במעיל עור, להכריח אותו לשתות חלב, לאכול חזיר וביצים ולדפוק לו מכות. זה יהיה משעשע ברמות. טרוריסט פסיכי ומסוכן היורפסקי הזה.
ההרצאה שלו ביוטיוב היא הצלחה במדינה שלנו(באופן יחסי לשאר העולם). זאת הפעם השניה שמביאים אותו לארץ לסבב הרצאות. גארי מאמין שזאת יכולה ליהיות המדינה הטבעונית הראשונה(ע"פ התרשמותו מהתמיכה בארץ בדרך חיים שלו).
אני לא חושב שלמישהו כאן אכפת שיהיו יותר טבעוניםשמעו, אני לא מבין את ההתנגדות שלכם והכעס כלפיו, נכון, הוא דמגוג והוא מדבר ים שטויות ואנשים טיפשים קונים את השקרים שלו, אבל מה אכפתת לכםם?? תבינו משהו אחד - ככל שיהיהו יותר אנשים טבעוניים, ככה העולם יהיה טוב יותר. אתם תהנו מהבשר והעוף שלכם אבל למה לנסות לשכנע אנשים שעברו צד שהם טועים? אני רואה אך ורק יתרונות מאחוז גדול של טבעונים. וההיתרון הכי גדול זה עניין התחממות כדור הארץ (פליטת גזי חממה) אז יאללה מה אכפת לכם תנו להאנשים להאמין לזה שאנחנו הרביבורים
תאכלס זה רק יגרום להוזלת מחיר הבשראני לא חושב שלמישהו כאן אכפת שיהיו יותר טבעונים
לי אכפת , ברגע שאתה מגיע למסעדה ואתה רואה שכל התפריט שהם מציעים זה סייטין ברוטב צ'ימיצ'ורי ועוגת שוקולד טבעונית ...יהיה לך אכפת .אני לא חושב שלמישהו כאן אכפת שיהיו יותר טבעונים
אז אל תלך למסעדות של טבעונים? כשאני יוצא עם חברים זה רק לפיצה או בשר אז כנראה אני לא אמצא דבר כזה בזמן הקרובלי אכפת , ברגע שאתה מגיע למסעדה ואתה רואה שכל התפריט שהם מציעים זה סייטין ברוטב צ'ימיצ'ורי ועוגת שוקולד טבעונית ...יהיה לך אכפת .
שאתה הולך למסעדה עם המשפחה אני נכנס לאתר של המסעדה ובודק את התפריט ? לא...(אני מקווה) והתרנד הזה תופס תאוצה מיום ליום ככה שאם זה ימשיך כמו שזה ממשיך אתה בקרוב תאלץ לחפש מסעדות שמציעות בשר.אז אל תלך למסעדות של טבעונים? כשאני יוצא עם חברים זה רק לפיצה או בשר אז כנראה אני לא אמצא דבר כזה בזמן הקרוב
חוץ מזה אני לא מכיר שום מקום שהולכים אליו גם אנשים לא טבעונים ומציע דברים טבעוניים בלבד, ואם קיים מקום כזה לא שווה ללכת אליו