הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אני לא מתפלא שיורופסקי תקף, קילל ואיחל אונס לאראל סג"ל ובני ביתו?

הכתב הישראלי הוא הבעיה בראיון. הכתבה ערוכה בגסות, גארי ידוע כקיצוני בדעותיו וזה כבר ברור שהוא לא רואה הבדל בין שום מין של בע"ח לבין בני אדם, אז להמשיך לחפור בנושא השואה, זוהי דעתו והוא לא חייב התנצלות. ההצהרה על היטלר בזמן הראיון היא הצהרה פרובוקטיבית ותו לא.
וזה שהוא קילל והתעצבן בסוף הראיון, למי אכפת.

אם כל כך חשובה לו התדמית של הכת שלו, שיהיה מוכן לראיונות כאלה ושלא יתנהג כמו טמבל.

אם כל כך חשובה לו התדמית של הכת שלו, שיהיה מוכן לראיונות כאלה ושלא יתנהג כמו טמבל.
הוא מתנהג כמו אידיוט כי כל המעריצים שלו מעריכים את זה - הוא פונה למטומטמים שאכפת להם ממנו ולא לשאר האנשים מחוץ לכת

.

זה בולשיט אחד גדול.
זה שצמח לא נחשב ייצור חי כמו הפרה לא אומר שהוא חיי פחות מכל ייצור חיי אחר.
ולאכול אותו זה בסדר?
ברגע שטבעונות תהפוך לנורמה גם יהיו אנשים שיגידו שלאכול צמחים זה לא מוסרי
בסוף נחייה עם רק על מים.
תאכלס זה לא מוסרי לאכול את האוכל של האוכל שלך.

זה כבר קיים. טיבעונים שטוענים שלאכול ירקות שורש זה הורג את הצמח..
http://he.wikipedia.org/wiki/פרוקטרייניזם

באמת שזה עצוב..
הכתב הישראלי הוא הבעיה בראיון. הכתבה ערוכה בגסות, גארי ידוע כקיצוני בדעותיו וזה כבר ברור שהוא לא רואה הבדל בין שום מין של בע"ח לבין בני אדם, אז להמשיך לחפור בנושא השואה, זוהי דעתו והוא לא חייב התנצלות. ההצהרה על היטלר בזמן הראיון היא הצהרה פרובוקטיבית ותו לא.
וזה שהוא קילל והתעצבן בסוף הראיון, למי אכפת.
מזה השטויות האלה? מה אתה עושה צחוק? "ערוכה בגסות", תעשה לי טובה.. זה ראיון! זה המטרה שלו!
גארי הזה חתיכת אדיוט, ואין פלא שכל העניין הזה תפס בארץ כי לא חסר לנו פה טיפשים שפוטים.

מזה השטויות האלה? מה אתה עושה צחוק? "ערוכה בגסות", תעשה לי טובה.. זה ראיון! זה המטרה שלו!
גארי הזה חתיכת אדיוט, ואין פלא שכל העניין הזה תפס בארץ כי לא חסר לנו פה טיפשים שפוטים.
לא אני לא עושה צחוק. כן, אפשר לראות ממש קפיצות בראיון ממצב למצב, בקיצור הכתב חיפש את זה.
ממש לא מעניין לי את הביצה מה הולך בנושא הזה בארץ, רק אמרתי שבמקרה הזה הכתב חיכה לרגע הזה והוביל לשם.

אני לא חושב שצריך לפסול אותו בגלל האישיות שלו, צריך לראות את המטרה לשמה הוא פועל.
זה נכון שהאופי שלו דפק אותו חזק ואסור לו להתנהג ככה, חבל שהוא הורס לעצמו.

אני לא חושב שצריך לפסול אותו בגלל האישיות שלו, צריך לראות את המטרה לשמה הוא פועל.
זה נכון שהאופי שלו דפק אותו חזק ואסור לו להתנהג ככה, חבל שהוא הורס לעצמו.
יש הבדל בין בן אדם עם אופי לא משהו לבין בן אדם שלא מורשה להכנס להרבה מאוד מדינות, מוגדר במולדת שלו בתור ראש ארגון טרור, מרביץ ומקלל אנשים עם דעה שונה משלו ומפוצץ חוות שמגדלים בהן פרות לשחיטה
הם אוכלים רק את איברי הרבייה של הצמח ומתנגדים לאכילת שורש כי זה יהרוג את הצמח. זה כמו שאני יחתוך לשור את הז** וישאיר את השור חי. איך זה מוסרי ולאכול גזר זה ברברי?

בן דוד שלי טבעוני והוא לא עושה רעש לא כלום פשוט התפיסת חיים שלו היא הומניטרית לכן הוא טבעוני
הוא לא מנסה בכוח להפוך אותנו גם (למרות שיש לנו ריבים פה ושם) אבל הוא ישמח אם יהיו עוד
עכשיו בנושא של גארי, הוא אדם קיצוני ואדם שמגזים בתור יהודי ובתור אחד שיש לו מורה טבעונית שמלמדת אותו
להקשיב לגארי זה כמו ללכת עם עיניים סגורות להסתמך על חבר שיכוון אותך
שגארי אומר ש"שואת בעלי החיים" יותר גרועה מהשואה שלנו פה איבדתי באמת כל דבר שהיה לי בן אדם
לא שהיה לי אליו קרוב לפני כי הוא אדם מניפולטיבי ואינטרסנט והמורה שלי תומכת באמירה הזאת מה שפוגע יותר
בידיעה שהיא יהודייה וגם הוא יהודי.
אני מבין אדם שרוצה להיות טבעוני מתוך תפיסה של הצלת בעלי החיים אבל שישמור את זה לעצמו
שבן אדם הופך לטררוריסט בקנדה ואנגליה נעצר 13 פעמים ופורץ למקומות זה הגזמה
ואנשים כאלה לא צריכים להיות בעולם
והדבר היחיד שאני חושב כלא מוצדק הוא שהמשיכו לצלם אחרי שהוא הסיים את הראיון

לא רואה שום בעיה בהתנהגות של היורופסקי הזה. למעשה הייתי מצפה מכל הטבעונים האידיאולוגיים באשר הם להתנהג כמוהו. זאת אומרת, אם הם רואים בבעלי חיים כשווי ערך לבני אדם מבחינת זכויות - לא לאכול אותם זה הצעד הכי שולי שאפשר לנקוט, פסיביות-אגרסיביות במיטבה. זה כמו שאני אגיד שאני פועל להצלת אזרחי סודן בכך שאני לא אוכל אותם. זה רק מראה כמה טבעונים הם צבועים שמוכנים לחיות את אורח החיים הבזוי שלהם רק כל עוד הוא נוח ואופנתי.

יש הבדל בין בן אדם עם אופי לא משהו לבין בן אדם שלא מורשה להכנס להרבה מאוד מדינות, מוגדר במולדת שלו בתור ראש ארגון טרור, מרביץ ומקלל אנשים עם דעה שונה משלו ומפוצץ חוות שמגדלים בהן פרות לשחיטה
הם אוכלים רק את איברי הרבייה של הצמח ומתנגדים לאכילת שורש כי זה יהרוג את הצמח. זה כמו שאני יחתוך לשור את הז** וישאיר את השור חי. איך זה מוסרי ולאכול גזר זה ברברי?
צודק איפשהו וחבל שהוא הורס לעצמו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4464585,00.html

מר ישראל: אשתי טבעונית אבל אני חייב בשר

הוא צורך 12 ביצים ביום כדי לתחזק את השרירים שלו, היא הפכה לטבעונית בחודשים האחרונים ונמנעת לגמרי מצריכת כל מוצר מן החי, ובכל זאת – השניים מעולם לא היו מאוהבים יותר. נועה בנוש שוחחה עם ליאור ולינור, חובב בשר וטבעונית שחיים ביחד בשלום אמיתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית