הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עשיתי טעות, אני מרגיש פרייר.

loulou21

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
  • קיצור, התקשרתי לישראלבודי ( ממש שונא אותם עכשיו ), וה"יועץ" אמר לי, "קח את סיינטרקס, תוצרת אר"הב, בלה בלה בלה ".

אז חשבתי, וולה הוא יודע מה הוא אומר בוא ננסה ( בהתחלה רציתי Whey Optimum Nutrition, כי זה ההכי בטוח שיש אבל הם ממש יקרים 420שח, בUSA עולה 50 דולר = 190 שח פי 2 המחיר !!

הוא ניסה גם שאני אקנה קריאטין וכל הדברים האלה..

בסוף קניתי, וחיפשתי, וראיתי שלא מוכרים את האבקה הזאת בBodybuilding.com, ושלחברה הזאת היו הרבה בעיות....

עשיתי טעות גדול. כל זה להגיד אל תקנו סיינטרקס, זו אבקה ממש מוזרה, ופספסתי 380שח.

אני סטודנט בטכניון, ואני מדבר עם אנשי מעבדה אם אפשר לבדוק אחוז חלבון שיש בפנים, אני אפרסם את התוצאות אם אפשר לבדוק את זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני לא אומר כלום על ישראלבודי, אחלה שירות.

רק האבקה הזרת ממש מוזרה, ואין ביקורות טובות.

אני לא אומר כלום על ישראלבודי, אחלה שירות.

רק האבקה הזרת ממש מוזרה, ואין ביקורות טובות.

מה ז"א "מוזרה" ? איזה "בעיות" היו בה ? אתה זורק דברים לאוויר ולא מסביר במה מדובר. איפה ראית ביקורות עליה ?

אם אתה יכול אתה בהחלט מוזמן לקחת את האבקה ולהגיד לנו מה אחוז החלבון בה. מבחינת טעם היא אחת האבקות הטעימות ששתיתי בחיי. עד עכשיו לא היה לי עם האבקה או עם החברה שום תאקל או כל דבר שלילי אחר. אני בינתיים מרוצה מהם מאוד.

• פותח/ת השרשור
הטעם ממש מלאכותי, ויש המון גושים בפנים.
פלוס, זאת חבחה לא מוכרת.

לא כמו שכתוב באתר שלהם , " החברה המובילה בעולם"

+הכתובת של סיינטרקס : https://maps.google.co.il/maps?ie=U...215&ei=nbykUvDhB8Xy4QSy3oCwCw&ved=0CDAQrwswAA

שזה בעצם "middle of nowhere"

+האתר שלהם לא נותן שום אינפורמציה על המקור של חומרי גלם.

הטעם ממש מלאכותי, ויש המון גושים בפנים.
פלוס, זאת חבחה לא מוכרת.

לא כמו שכתוב באתר שלהם , " החברה המובילה בעולם"

+הכתובת של סיינטרקס : https://maps.google.co.il/maps?ie=UTF-8&q=si03 inc&fb=1&gl=il&hq=si03 inc&cid=6624922282199983215&ei=nbykUvDhB8Xy4QSy3oCwCw&ved=0CDAQrwswAA

שזה בעצם "middle of nowhere"

+האתר שלהם לא נותן שום אינפורמציה על המקור של חומרי גלם.

בנוגע למקור של חומרי הגלם ושאר שאלות אחרות יש להם קבוצה בפייסבוק של המותג. אתה יכול לשלוח הודעה בצ'אט שלהם ויענו לך.

איזה מזל שוויתרתי על 2 שקים של החלבון הזה, אופטימום הדרך הטובה והבטוחה לצרוך חלבון.. וגם כן התשלובות האלה עבודה בעיניים..

• פותח/ת השרשור
עכשיו כדי ליהיות ברור,

אין לי שום דבר נגד ישראלבודי, אבל שלא ימליצו לי דבר, שכאילו הכי טוב שיש, כשזה לא באמת נכון.

לא הייתי מכיר את החברה הזאת, ואף אחד לא הכריח אותי לקנות, אני רק מרגיש שזה חבל להטעות אנשים, ולהמליץ על משהו שלא הכל ברור איתו.

שימליצו לי על SAN, או על Iso Nutrition 93, או על ON gold standard, אבל להציע את המוצר איפה שמרוויחים הכי הרבה, זה לא מקצועני.

אנשים מתאמנים קשה, ורוצים משהו איכותי, וכשמתקשרים, מאמינים לבן אדם.

יש בישראלבודי בדיקות מעבדה לאבקה הזאת אבל בכל מקרה אני קניתי לנסות (קניתי מחול למה שם זאת אבקה זולה יותר מאשר דיינמיז ואופטימום) והאבקה סבבה לגמרי אין גושים וטעם סבבה לקחתי בטעם תפוז קרם.
יש עליה הרבה ביקורות טובות אבל עכשיו שאתה מראה לי תפוסט מבודי אני יבדוק קצת לעומק תאבקה הזאת.

שלום,

נגמר לי האבקת חלבון ( אני קונה דלי 4ק"ג ב380שח בצרפת, לא צריך להגיד שפה ממש גונבים את האנשים ), ורציתי לקנות אבקת חלבון, אבל לא דיימטייז כי הם שינו את הערכים, ואני לא יודע אם עדיין כדי לשלם על זה 380שח.

קיצור, התקשרתי לישראלבודי ( ממש שונא אותם עכשיו ), וה"יועץ" אמר לי, "קח את סיינטרקס, תוצרת אר"הב, בלה בלה בלה ".

אז חשבתי, וולה הוא יודע מה הוא אומר בוא ננסה ( בהתחלה רציתי Whey Optimum Nutrition, כי זה ההכי בטוח שיש אבל הם ממש יקרים 420שח, בUSA עולה 50 דולר = 190 שח פי 2 המחיר !!

הוא ניסה גם שאני אקנה קריאטין וכל הדברים האלה..

בסוף קניתי, וחיפשתי, וראיתי שלא מוכרים את האבקה הזאת בBodybuilding.com, ושלחברה הזאת היו הרבה בעיות....

עשיתי טעות גדול. כל זה להגיד אל תקנו סיינטרקס, זו אבקה ממש מוזרה, ופספסתי 380שח.

אני סטודנט בטכניון, ואני מדבר עם אנשי מעבדה אם אפשר לבדוק אחוז חלבון שיש בפנים, אני אפרסם את התוצאות אם אפשר לבדוק את זה.
אם לא פתחת את הדלי אז תוכל להחזיר ולקבל החזר של הכסף

• פותח/ת השרשור
לא נכון, אתה מתאמן ואתה רוצה משהו איכותי.

אני רוצה להוסיף שב Syntrax Whey Shake, מופיע במרכיבים : Whey concentrate (זה בסדר ), Hydrolized Wheat Gluten.

עכשיו זה הבעיה, כי היצרן מוסיף את זה כי זה סוג של חלבון שיותר זול, אבל הרבה פחות יעיל.

http://www.gnolls.org/3066/your-whe...not-be-gluten-free-beware-glutamine-peptides/

בעצם אבקה זו ( Syntrax Whey Shake ) עולה המחיר של Dymatize או Scitec ( שזו אבקה מאוד מפורסמת בצרפת, וסבבה לגמרי ), וממש לא שווה.

תקנו משהו שרק מכיל מי גבינה, זה יותר טוב.

אחי אני משתמש באבקה סינטרקס ווי שייק כבר תקופה עד עכשיו גמרתי כבר ארבע שקים ונשאר לי עוד אחד שלא מזמן קניתי ואחרי התגובות שראיתי אני שוקל להחליף אבקה,אני כו מרוצה מהטעם אבל האבקה לא מתערבבת הכי טוב לפעמים יש גושים,לדעתי תעשה כמוני תסיים מה שיש ופשוט תחליף חברה

אחי אני משתמש באבקה סינטרקס ווי שייק כבר תקופה עד עכשיו גמרתי כבר ארבע שקים ונשאר לי עוד אחד שלא מזמן קניתי ואחרי התגובות שראיתי אני שוקל להחליף אבקה,אני כi מרוצה מהטעם אבל האבקה לא מתערבבת הכי טוב לפעמים יש גושים,לדעתי תעשה כמוני תסיים מה שיש ופשוט תחליף חברה

אני מערבל כל אבקה עם בלנדר סטיק ככה שלא נוצר גושים והבלנדר מקציף לי את האבקה עם החלב והמים וזה הרבה יותר טעים.

אני מערבל כל אבקה עם בלנדר סטיק ככה שלא נוצר גושים והבלנדר מקציף לי את האבקה עם החלב והמים וזה הרבה יותר טעים.
זה לא רק זה שמעתי מאוד אנשים שהחברה הזאת לא משו גם בגלל השקיות האלה שהם שמים בהם את האבקה במקום בקופסאות כמו חברה נורמאלית השקית הזאת זה שואה

אני לא יודע לגביי איכות האבקה, אבל אני כן יודע שישראלבודי הם כנראה המשווקים הבלעדיים שלה בארץ ויש להם שם איזה אינטרס למכור אותה על פני אבקות אחרות.

זה לא רק זה שמעתי מאוד אנשים שהחברה הזאת לא משו גם בגלל השקיות האלה שהם שמים בהם את האבקה במקום בקופסאות כמו חברה נורמאלית השקית הזאת זה שואה

השקיות עם האיטום ? למה שזה יהיה יותר רע מקופסאות ? האיטום שומר על טריות האבקה. בשקיות איטום שמים אוכל כדי שלא יתקלקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית