הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מסה קצרה VS ארוכה

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
אני יחדד את השאלה , מה שאכפת לי זה תוצאה אחרי נגיד שנה/שנתיים ולעשות חיטוב קראת הקיץ
בהנחה שאני סה"כ עושה 10 חודש מסה וכ 2 חודשים חיטוב
באיזה דרך אני יראה תוצאות יותר טובות מבחינת עלייה במסת שריר בסופו של דבר בין 2 הדרכים הבאות

1. מסה ארוכה של 10 חודש ואז חיטוב של 2 חודשים לפני הקיץ ואז עוד פעם מסה
2. מסה קצרה של 5 חודשים חיטוב קצר של חודש עוד פעם 5 חודש מסה ואז חיטוב נוסף של חודש לפני הקיץ

בכללי אני חושב ללכת על אפשרות 2 בגלל שיותר קל לי לעשות חיטוב אחד רציני של חודש מאשר חודשיים (קשה להחזיק הרבה זמן ככה)
אבל אם ההפסקה הזאת באמצע לחיטוב פוגעת דיי קשה בעליית המסה אני יסבול וילך על 2
אשמח גם להסברים למה השיטה שאתם מציעים יותר טובה

אני יחדד את השאלה , מה שאכפת לי זה תוצאה אחרי נגיד שנה/שנתיים ולעשות חיטוב קראת הקיץ
בהנחה שאני סה"כ עושה 10 חודש מסה וכ 2 חודשים חיטוב
באיזה דרך אני יראה תוצאות יותר טובות מבחינת עלייה במסת שריר בסופו של דבר בין 2 הדרכים הבאות

1. מסה ארוכה של 10 חודש ואז חיטוב של 2 חודשים לפני הקיץ ואז עוד פעם מסה
2. מסה קצרה של 5 חודשים חיטוב קצר של חודש עוד פעם 5 חודש מסה ואז חיטוב נוסף של חודש לפני הקיץ

בכללי אני חושב ללכת על אפשרות 2 בגלל שיותר קל לי לעשות חיטוב אחד רציני של חודש מאשר חודשיים (קשה להחזיק הרבה זמן ככה)
אבל אם ההפסקה הזאת באמצע לחיטוב פוגעת דיי קשה בעליית המסה אני יסבול וילך על 2
אשמח גם להסברים למה השיטה שאתם מציעים יותר טובה
אני אהיה קצר וקולע : תתאמן כבד, תרגילים מורכבים ותאכל נקי (בין אם חיטוב או מסה).

מסה נקייה,אל תקשיב פה לשטויות שאנשים אומרים .. (לא,אוראו זה לא דבר מצוין להשלמת ערכים ..)
וממליץ לך מאוד לקחת ייעוץ אישי ממישהו שמבין .. זה לא יקר בכלל.. אם תרצה אני יכול לשלוח לך פרטים של המאמן שלי,גם מאוד זול וגם תוצאות פצצה..

אני אהיה קצר וקולע : תתאמן כבד, תרגילים מורכבים ותאכל נקי (בין אם חיטוב או מסה).

מה זה בשבילך לאכול נקי?
שהפלוס קלורי יהיה קטן או שהאוכל יגיע אך ורק מאוכל איכותי ולא ג'אנק,ממתקים,שתיה מתוקה וכו'...

מה זה בשבילך לאכול נקי?
שהפלוס קלורי יהיה קטן או שהאוכל יגיע אך ורק מאוכל איכותי ולא ג'אנק,ממתקים,שתיה מתוקה וכו'...
אהבתי איך ששאלת אותי שאלה וענית לעצמך...🙄

אהבתי איך ששאלת אותי שאלה וענית לעצמך...🙄
אני עדין שואל: מה הדגש מבחינתך?

אני יכול לאכול בפלוס גדול וזה מאוכל איכותי בלבד ואני יכול לאכול בפלוס קטן שיש בו חלבון כנדרש וכו' אבל מאוכל לא איכותי.
מה לדעתך ייצור את ההשמנה המיותרת?

אני עדין שואל: מה הדגש מבחינתך?

אני יכול לאכול בפלוס גדול וזה מאוכל איכותי בלבד ואני יכול לאכול בפלוס קטן שיש בו חלבון כנדרש וכו' אבל מאוכל לא איכותי.
מה לדעתך ייצור את ההשמנה המיותרת?
לא מדובר פה בפלוס/מינוס וזהו. זו דרך פשטנית להציג זאת.
באכילה לא נקייה קיים סיכון לנזק בריאותי בעל השפעה שתזלוג מתחומי ה"חיטוב/מסה".
צריכה של עודף חומצות שומן רב-בלתי רוויות, מעט מדי אומגה 3, שומני טראנס יכולים ליצור פגיעות שונות ומגוונות החל מסוכרת, בעיות קרדיו-וסקולריות, הורמנליות וכו.
אכילה נקייה חשובה בהרבה מצורת האימון. היא גם תקבע לאן האימון שלך יתקדם. פלוס/מינוס שאלה של משחק במזון והוצאה קלורית - זה באמת פשוט.

לא מדובר פה בפלוס/מינוס וזהו. זו דרך פשטנית להציג זאת.
באכילה לא נקייה קיים סיכון לנזק בריאותי בעל השפעה שתסלוג מתחומי ה"חיטוב/מסה".
צריכה של עודף חומצות שומן רב-בלתי רוויות, מעט מדי אומגה 3, שומני טראנס יכולים ליצור פגיעות שונות ומגוונות החל מסוכרת, בעיות קרדיו-וסקולריות, הורמנליות וכו.
אכילה נקייה חשובה בהרבה מצורת האימון. היא גם תקבע לאן האימון שלך יתקדם. פלוס/מינוס שאלה של משחק במזון והוצאה קלורית - זה באמת פשוט.

אתה מכניס פה אלמנט של בריאות, שאיתו אני מסכים איתך ב 100%. אבל זה חורג מהנושא.
אני שואל לגבי עניין של השמנה. מאיפה מגיעה הבעיה של ההשמנת יתר נקרא לזה, מפלוס קלורי גדול מדי או שזה תלוי יותר בסוג האוכל.

אתה מכניס פה אלמנט של בריאות, שאיתו אני מסכים איתך ב 100%. אבל זה חורג מהנושא.
אני שואל לגבי עניין של השמנה. מאיפה מגיעה הבעיה של ההשמנת יתר נקרא לזה, מפלוס קלורי גדול מדי או שזה תלוי יותר בסוג האוכל.
באופן ישיר מידת היותו של העודף הקלורי גבוה יותר היא שקובעת. אך אכילה לא נקייה מביאה להשפעה ניכרת באמצעים עקיפים.
כמובן שהרבה/מעט, נקי/מלוכלך, גדול/קטן הם מונחים יחסיים. אך התשובה היא חד משמעית באם תנסה 2 דיאטות בעלות עודף קלורי זהה, מלוכלכת ונקייה, סביר מאוד שהראשונה תביא להשמנה בולטת יותר.

באופן ישיר מידת היותו של העודף הקלורי גבוה יותר היא שקובעת. אך אכילה לא נקייה מביאה להשפעה ניכרת באמצעים עקיפים.
כמובן שהרבה/מעט, נקי/מלוכלך, גדול/קטן הם מונחים יחסיים. אך התשובה היא חד משמעית באם תנסה 2 דיאטות בעלות עודף קלורי זהה, מלוכלכת ונקייה, סביר מאוד שהראשונה תביא להשמנה בולטת יותר.
אבל אחי!!!! יש מאמר שאומר שקל1ריה זה קלוריה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית