הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
שלום אני רציתי לדעת כמה זמן יקח לי לרדת לאיזור של 11-12 אחוז שומן ואני בגירעון קלורי של בערך 500 קלוריות אני כרגע על 18 אחוז שומן ואני עושה אירובי 3 פעמים בשבוע של 30 דקות אינטרוולים ו 3 פעמיים כוח

תחת כל מיני הנחות (מפוקפקות למדי) וחישוב ברמה של אלגברה תיכונית 4 יחידות, זה ייקח לך בסביבות שלושה חודשים. אגב, בסוף התהליך תשקול כ- 69 ק"ג . ברכותי.

הנתונים שסיפקת: משקל התחלתי 76 ק"ג, אחוז שומן התחלתי 18, גרעון קלורי יומי 500 קלוריות בממוצע (אני מניח שכללת את האימונים שלך).

ההנחות שלי:

1. יחס שומן:שריר שתוריד הוא 4:1 (כלומר 20% מהירידה במשקל תהיה מאובדן שריר).
2. מפירוק קילו שריר הגוף מייצר 2400 קלוריות (כמו בשר בקר 15% שומן).
3. מפירוק קילו שומן הגוף מייצר 7700 קלוריות.

מי שרוצה לערער על ההנחות שלי מוזמן לעשות זאת. אוכל לחזור על החישוב לאחר התיקונים, אם יהיו.

• פותח/ת השרשור
תחת כל מיני הנחות (מפוקפקות למדי) וחישוב ברמה של אלגברה תיכונית 4 יחידות, זה ייקח לך בסביבות שלושה חודשים. אגב, בסוף התהליך תשקול כ- 69 ק"ג . ברכותי.

הנתונים שסיפקת: משקל התחלתי 76 ק"ג, אחוז שומן התחלתי 18, גרעון קלורי יומי 500 קלוריות בממוצע (אני מניח שכללת את האימונים שלך).

ההנחות שלי:

מי שרוצה לערער על ההנחות שלי מוזמן לעשות זאת. אוכל לחזור על החישוב לאחר התיקונים, אם יהיו.

ההנחות שלי:

תחת כל מיני הנחות (מפוקפקות למדי) וחישוב ברמה של אלגברה תיכונית 4 יחידות, זה ייקח לך
כולל אירובי שלושה חודשיים ותגיד אם אני יוריד בהדרגה לגרעון קלורי 1000
ולמה שאני יפרק שריר אם אני אוכל הרבה חלבון לא רץ יותר מידי ועושה אימוני כח שלושה פעמיים בשבוע
שאלה אחרונה שאני ירד ל 11-12 אחוז שומן אני יהיה שחיף?

ולמה שאני יפרק שריר אם אני אוכל הרבה חלבון לא רץ יותר מידי ועושה אימוני כח שלושה פעמיים בשבוע
ככה הגוף פועל, אבל אולי היחס לא נכון, כלומר אולי תפרק פחות שריר ממה שהינחתי. אני מחכה שמישהו שמבין בזה יותר יביע את דעתו.

שאלה אחרונה שאני ירד ל 11-12 אחוז שומן אני יהיה שחיף?
בוא נראה: גובה 175, משקל 69 ק"ג, 12% שומן כלומר מסת גוף רזה בערך 60-61. חפש בפורום "תמונות של חברי הפורום" מישהו עם נתונים דומים, או, שוב, נחכה למביני דבר. אני סה"כ עשיתי קצת חשבונות, זה לא הופך אותי למומחה.
תגיד אם אני יוריד בהדרגה לגרעון קלורי 1000
היחס שומן:שריר בטח ישתנה לרעה, אם מישהו יספק את הנתון של היחס הצפוי אוכל לחשב שוב.

(לא משלמים לי מספיק בפורום הזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית