הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה קלין+דדליפט

Captn3

משתמש מתחיל
42
3
נק' מוניטין:
9
42
3
אשמח אם תבקרו את הטכניקה שלי
בקלין (הפלאפון עמד על קצה של החלון וחששתי שהוא יפול, המבטים המיותרים בגלל זה 😣, מתחיל מ 0:40):

ובדדליפט( (הסתכלתי על המראה, קצת רחוק מהגוף המוט אם אני לא טועה, לא טוב :nono:):

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
פה אתה טועה
הוא לא מתפוצץ בכלל. כל המשיכה שלו מגיעה מהידיים והטרפזים. ה'שראג' זה השלב האחרון של המשיכה, אחריי ההתפצצות. בהודעה הסברתי לו איך ההתפוצצות מתרחשת. אם תשים לב לא אמרתי לו שהמסלול או והכיוון לא טובים. אמרתי שהם לא טבעיים, כאשר מה שמתרחש זה לא התפוצצות מהמותן(כמו שאמור להיות), אלא משיכה נטו מהידיים. התנועה עם המותן נראית כאילו היא נעשית כדי לסמן וי.
בדדליפט האגן שלך עולה למעלה כל כך לפני שהמוט זז בכלל שזה מביא את הגב שלך למצב כמעט אופקי. אתה לא יכול להחזיק את הגב בצורה כזאת. בגלל זה תדחוף את האגן אחורה וכשאתה מושך אל תתן לאגן לעלות לפני שהמוט לא זז. או במילים אחרות, הזווית של הגב עם הרצפה לעולם לא אמורה לקטון אלא רק לגדול. וגם זה קורה רק בשליש האחרון של התנועה.

הסקוואט לא רע למרות שאתה מתחיל להראות סימנים של קריסה. זה קורה בגלל שאתה לא מנפח חזה ודוחף אותו החוצה כנגד העומס של המוט איפה שהוא יושב. תעצור את הסרטון שניה לפני שאתה יורד בחזרה האחרונה ותראה למה אני מתכוון.

לגביי קלין, אל תלמד מריפטו שום דבר לגביי טכניקה משקולנית

ממש לא נכון מה שאתה אומר. הוא מתפוצץ למעלה כמו שצריך. הבעיות היחידות הם שהוא מושך עם הידיים\ מתחיל את המשיכה מוקדם מידי. מבחינת המשיכה הראשונה וכיוון ההתפוצצות הוא בסדר גמור.

אולי אתם מכירים את זה מהפאוורקלין?
כשאני מבצע פאוורקלין התחיל לכעוב לי הבייספס, כמו שריר תפוס ומקרין לכתף, זה התחיל קליל ביד שמאל ואז אחרי שבוע כבר נהיה ממש כואב כבר בסקוואט, בפאוורקלין בכלל לא יכולתי להמשיך, הייתי אצל הרופא, הוא הפנה אותי לאקג אורטופד וצילומים למרות שהוא לא חושב שזה רציני.
מה זה יכול להיות, אגב זה ביד שמאל. אתמול אחרי המקלחת זה עבר, והיום קמתי עם זה ביד ימין, ממש כמו שריר תפוס, לא יודע אם זה בגידים או מה זה יכול להיות, תודה מראש!

כנראה כשאתה תופס את המוט בקאץ' הזרועות סופגות את העומס במקום שזה ינחת על הכתפיים.

• פותח/ת השרשור
כנראה כשאתה תופס את המוט בקאץ' הזרועות סופגות את העומס במקום שזה ינחת על הכתפיים.
זה בדיוק מה שאני מאמין שקורה, זה יכול להיות מתופל, אם אני יכנס יותר מתחת למוט וייתן לזה לנחות לי על הכתפיים, או להחליף את זה לפנדליי/BOR?

אולי אתם מכירים את זה מהפאוורקלין?
כשאני מבצע פאוורקלין התחיל לכעוב לי הבייספס, כמו שריר תפוס ומקרין לכתף, זה התחיל קליל ביד שמאל ואז אחרי שבוע כבר נהיה ממש כואב כבר בסקוואט, בפאוורקלין בכלל לא יכולתי להמשיך, הייתי אצל הרופא, הוא הפנה אותי לאקג אורטופד וצילומים למרות שהוא לא חושב שזה רציני.
מה זה יכול להיות, אגב זה ביד שמאל. אתמול אחרי המקלחת זה עבר, והיום קמתי עם זה ביד ימין, ממש כמו שריר תפוס, לא יודע אם זה בגידים או מה זה יכול להיות, תודה מראש!
בעבר היה לי משהו דומה למה שתיארת
1. יכול להיות שזה קורה כי אתה מושך מוקדם מדי
2. יכול להיות שזה קורה כי המוט לא בדיוק פוגע איפה שהוא צריך לפגוע, ז"א המוט נופל לך על החזה/לא יושב טוב על הכתפיים, ואז אתה מייצב את זה.
הייצוב גורם לכאב.

חכה לעוד אנשים שיגיבו לא ממש יודע מה לומר לך.

• פותח/ת השרשור
2. יכול להיות שזה קורה כי המוט לא בדיוק פוגע איפה שהוא צריך לפגוע, ז"א המוט נופל לך על החזה/לא יושב טוב על הכתפיים, ואז אתה מייצב את זה.
הייצוב גורם לכאב.

מזאתא ומרת משיכה מוקדמת מדי? ואני חושב שמה שציינת שזה נופל לי על החזה זה הבעיה אעלה לפה סרטון מאתמול שתוכלו לראות

שהיד בפרונציה ואתה משתמש בידיים כדי להביא את המוט עלייך אתה משתמש בברכיאליס (שזה שהשריר שמתחת לבייספס)אז כנראה זה מה שכואב לך.

שתלמד למשוך בלי עזרה של הידיים אלא הטרפזים והקפיצה למעלה ורק להפוך מרפק מהר הכאב הזה יעלם.

• פותח/ת השרשור
שהיד בפרונציה ואתה משתמש בידיים כדי להביא את המוט עלייך אתה משתמש בברכיאליס (שזה שהשריר שמתחת לבייספס)אז כנראה זה מה שכואב לך.

שתלמד למשוך בלי עזרה של הידיים אלא הטרפזים והקפיצה למעלה ורק להפוך מרפק מהר הכאב הזה יעלם.
איך ניתן ללמוד את זה? אני בערך מבין אני ינסה ואם יש לך טיפ יתקבל בברכה

איך ניתן ללמוד את זה? אני בערך מבין אני ינסה ואם יש לך טיפ יתקבל בברכה
קודם כל השיטה הכי טוב היא עם מאמןף כפי שכבר רשמו לך מעליי.
אני למדתי לבד. דרך לא מעט כאב.
בגדול, תלמד בשיטה הרוסית- תלמד כל חלק של ההרמה בנפרד. את המשיכה הראשונית ואת הPULL. כשתדע את שני אלה מושלם..תחבר את זה
שוב- מדובר בהרבה הרבה ניסיון וטעייה, במיוחד כשאתה לומד לבד.
הרבה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור

הייצוב גורם לכאב.

נראה יותר מתפוצץ לדעתי, רק העומס באמת נראה על הידיים (טעות שלא גררתי את המוט על הרגליים): לבדיקה הסקוואט נראה גבולי.... https://docs.google.com/file/d/0B0XvpwqfiRRSeVdIcjNZSnpkajA/edit

אוקיי עכשיו זה ברור שכשאתה מקפיץ המוט מתרחק לך מהגוף ואתה "תופס" אותו בקאץ' עם הידיים ורק אז נכנס מתחתיו עם הכתפיים. כמו כן כפי שציינו כשאתה מתחיל למשוך המוט מנותק ורחוק מהגוף, זה הדבר הראשון שצריך לתקן. תעשה play/pause כל שניה ותראה בבירור מה קורה לך בקלין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית