הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה לבילדרים על טווח תנועה

• פותח/ת השרשור Eli_S
  • פורסם בתאריך

Eli_S

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
שלום, היום ראיתי את הסרטון הבא של Kali Muscle:

כמו שאתם יכולים לראות, הבחור אומר לא להעלות עד הסוף בבנץ' או בלחיצת כתפיים וכד', כדי לשמור את המתח על השריר וכביכול לא לנוח למעלה. מה דעתכם? כדי להתפתח וכדי שיהיה מקסימום גדילה, צריך לפעול לפי איך שהוא אומר?

תודה!

יש לו סרטון הדרכה מעולה עם אשכולית שמסביר למי הטווח תנועה הזה מתאים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה התבלבלת .. מי שזיין אשכולית זה קאי גרין,לא הוא ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה התבלבלת .. מי שזיין אשכולית זה קאי גרין,לא הוא ...

לא אני התכוונתי ל50 סנט
הנה תמונה שלו
ss-120601-mandela-tease.photoblog600.jpg

• פותח/ת השרשור
לא לסגור תנועה בלחיצת כתפיים נשמע גרוע אחי. לגבי בנץ' ידוע שהמון בילדרים לא סוגרים ועושים כמוהו

תבצע טווח תנועה מלא,אלא אם יש לך מוגבלות מיוחדת.

אין לי שום מוגבלות, והטווח שלי בדרך כלל קצת לפני נעילת מרפקים.. אבל מה עם מה שהוא אומר על "לשמור את המתח על השריר" למקסימום גדילה?

• פותח/ת השרשור
בכתפיים תנעל
בחזה אל תנעל

האנשים האלה תמיד שוכחים לציין שהשיטות שלהם יעבדו רק על אנשים שמזריקים לא פחות מהם

טוב מהתגובות שלכם אני מבין שהבחור מבלבל בשכל.. חחח
בכל זאת, מה דעתכם על מה שאמרתי " אבל מה עם מה שהוא אומר על "לשמור את המתח על השריר" למקסימום גדילה?"

טוב מהתגובות שלכם אני מבין שהבחור מבלבל בשכל.. חחח
בכל זאת, מה דעתכם על מה שאמרתי " אבל מה עם מה שהוא אומר על "לשמור את המתח על השריר" למקסימום גדילה?"

אדם טבעי לא יקבל תוצאות טובות יותר מלהתעסק בשטויות האלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית