הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית אימונים

itay55

משתמש מתחיל
88
13
נק' מוניטין:
16
88
13
צריך התייעצות.

Axbxaxx

A
סקוואט 3×5
בנצ' פרס 3×5
מתח עם משקל 3×5

מקבילים עם משקל 2×8
פולאובר2×8

הרחקת כתף 2×10

B
דדליפט 3×7
בנצ' עליון 3×8
בנט אובר 3×8
מילטרי פרס 2×10
כפיפת מרפקים במוט 2×6
לחיצה צרפתית 2×6

עכשיו השאלה שלי אם זה עמוס מדי לדעתכם או לא מחולק נכון, מעבר לזה הסטים לא כוללים חימום והם עם משקל קבוע בניגוד לתוכנית 5×5 שזה מאוד מזכיר אז מה אתם אומרים על זה(לא מעלה משקל ומשחק עם אחוזים תגידו מה דעתכם בנושא)תודה.
ממש פורום חי ותוסס

צריך התייעצות.

Axbxaxx

A
סקוואט 3×5
בנצ' פרס 3×5
מתח עם משקל 3×5

מקבילים עם משקל 2×8
פולאובר2×8

הרחקת כתף 2×10

B
דדליפט 3×7
בנצ' עליון 3×8
בנט אובר 3×8
מילטרי פרס 2×10
כפיפת מרפקים במוט 2×6
לחיצה צרפתית 2×6

עכשיו השאלה שלי אם זה עמוס מדי לדעתכם או לא מחולק נכון, מעבר לזה הסטים לא כוללים חימום והם עם משקל קבוע בניגוד לתוכנית 5×5 שזה מאוד מזכיר אז מה אתם אומרים על זה(לא מעלה משקל ומשחק עם אחוזים תגידו מה דעתכם בנושא)תודה.
ממש פורום חי ותוסס

הפורום חי ותוסס כלשונך , אך יש לזכור שהשאלה שלך דורשת חשיבה ומאמץ ולא תמיד יש גולשים שיש להם את הזמן באותו הרגע לענות , קורה.
אך לאור ההתבטאות הצינית שלך אני אעזור לך .

אז ככה בוא עוד לפני שאני מייעץ לך , ואומר לך את דעתי מכיוון שהתכנית שלך מאוד לא ממצא תפריט AB נורמטיבי.

התכנית שלך מאוד מבולגנת , אתה קופץ יותר מדי בין קבוצות שריר , יש תרגילים שאתה כמעט ולא נותן עליהם דגש , חלק מהשרירים אתה מבצע 5 חזרות חלקן האחר 8, בקיצור סלט מאוד מאוד גדול.

התרשה לי לשאול מספר שאלות ואז ניהיה יותר חכמים :

* כמה זמן הינך מתאמן כבר ?
* האם יש משהו שמגביל אותך מלעשות ABC ?
* מהם הנתונים שלך ?

תודה.

• פותח/ת השרשור
א. תודה על התשובה .
ב. אני מתאמן ותיק אחרי הפסקה ארוכה מאוד - עבדתי תקופה עם ss. והתחלתי להתקע
ג. התכנית לא מבולגנת - היא fbw של 2 אימונים כבדים בשבוע ואחד בינוני. תרגיל כבד לשריר גדול (5 חזרות) וגם תרגיל פחות כבד (8 חזרות)
ד. גובה: 1.83 משקל:90 אחוז שומן מאמין בסביבות 12

יש לך נתונים לא רעים בכלל , האם אתה מוכן לעבור ל abc? יש לי את התכנית הקלאסית שאני עושה אותה במשך שנים ואני לא מפסיק להתקדם.

• פותח/ת השרשור
יש לך נתונים לא רעים בכלל , האם אתה מוכן לעבור ל abc? יש לי את התכנית הקלאסית שאני עושה אותה במשך שנים ואני לא מפסיק להתקדם.
האמת אני מאוד מתחבר לfbw.
Abc לדעתי זה או פחות מדי עבודה על שריר בשבוע (תדירות) או יותר מדי אימונים בשבוע. תכתוב בכל זאת נראה אולי אני ישנה את דעתי

האמת אני מאוד מתחבר לfbw.
Abc לדעתי זה או פחות מדי עבודה על שריר בשבוע (תדירות) או יותר מדי אימונים בשבוע. תכתוב בכל זאת נראה אולי אני ישנה את דעתי

אהלן סליחה על ההמתנה ברח לי מהראש,
Abc קלאסית תראה בצורה כזו:

A - חזה + יד אחורית
B - גב + יד קדמית
C - רגליים + כתפיים
X - יום מנוחה וחוזר חלילה

אני אוהב להוסיף בB בסיום הגב לפני כניסה ליד קדמית תרגיל אחד של טרפז 3 סטים כפול 8 כבד.

תנסה את התכנית ותראה איך זה מסתדר לך. בדגש על 4-5 תרגילים לשריר גדול ו2-3 תרגילים לשריר קטן .

A - חזה + יד אחורית
B - גב + יד קדמית
C - רגליים + כתפיים

אני אוהב להוסיף בB בסיום הגב לפני כניסה ליד קדמית תרגיל אחד של טרפז 3 סטים כפול 8 כבד.

תנסה את התכנית ותראה איך זה מסתדר לך. בדגש על 4-5 תרגילים לשריר גדול ו2-3 תרגילים לשריר קטן .
פלג גוף עליון 3 פעמים בשבוע, פלג גוף תחתון פעם בשבוע
אני ממש לא בעד
ואף פעם לא הבנתי למה את פלג הגוף העליון בילדרים מחלקים ל3000 שרירים, גידים ועורקים, ופלג הגוף התחתון הוא רק "רגליים". למה לא רגל אחורית אימון אחד, רגל קדמית אימון אחר, תאומים אימון אחר וכו'? פאק זה כואב לי להגיד את זה אפילו. רגל אחורית... 🤫

A - חזה + יד אחורית
B - גב + יד קדמית
C - רגליים + כתפיים

מה טווח החזרות שאתה מכוון אליו?
לדעתי, כדאי לעבוד בטווח של 5-6 במורכבים (סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס ואולי גם מתח) ובשאר התרגילים גיוון בין 8-12 (שבידיים אפשר לתת גם לכיוון ה-15).

מה דעתך?

• פותח/ת השרשור
ממש לא בעד הabc, אני לא מתכוון לעבוד 5-6 פעמים בשבוע נראה לי סתם עמוס מיותר ולא מחולק נכון. אבל תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית