הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקאווט מיקום המוט

sharon95

משתמש מתחיל
81
4
נק' מוניטין:
4
81
4
ראיתי את הdvd של מארק ריפטו, והוא אומר שם לשים את המוט ב"מדף שנוצר" כאשר המרפקים הולכים אחורה וחזה קדימה, עכשיו ניסיתי את זה עם המוט הכל סבבה, אבל כשאני שם משקל כבד זה ממש כואב (זה לא כאב קל שאפשר לסיבול זה כאב שאני יורד ועולה אני כבר לא יכול לסבול אותו ואני מחזיר את המוט.) אז אני שם את המוט על העצם (שגם היא יום למחרת כואבת)
זה באמת משנה ? אפשר לעשות משהו כדי למנוע את הכאב?

אני גם בss ועשיתי LB וגם לי זה כאב אז עברתי לHB סקאווט ופחות כואב ואני פשוט יורד עד 90 מעלות ככה שאני לא הורדתי משקל בכלל.

עם Low bar אתה תצליח לעשות יותר משקל מאשר high bar , תאמין לי עם הזמן אתה תתרגל ויהיה לך הרבה יותר טוב מ HB וכבר לא יכאב לך ...
גם לי בהתחלה כאב ברמות במפרקים של הידיים , בגב ובשכמות אבל לאט לאט הכאבים עברו והתחלתי להתקדם הרבה במשקלי עבודה .

ראיתי את הdvd של מארק ריפטו, והוא אומר שם לשים את המוט ב"מדף שנוצר" כאשר המרפקים הולכים אחורה וחזה קדימה, עכשיו ניסיתי את זה עם המוט הכל סבבה, אבל כשאני שם משקל כבד זה ממש כואב (זה לא כאב קל שאפשר לסיבול זה כאב שאני יורד ועולה אני כבר לא יכול לסבול אותו ואני מחזיר את המוט.) אז אני שם את המוט על העצם (שגם היא יום למחרת כואבת)
זה באמת משנה ? אפשר לעשות משהו כדי למנוע את הכאב?

תכווץ את השכמות ותקרב אותן אחת לשניה. המוט אמור לשבת בין השרירים, אתה לא אמור להרגיש את זה על עצמות.

אני גם בss ועשיתי LB וגם לי זה כאב אז עברתי לHB סקאווט ופחות כואב ואני פשוט יורד עד 90 מעלות ככה שאני לא הורדתי משקל בכלל.

🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית