הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה למסה

matanshati

משתמש מתחיל
132
10
נק' מוניטין:
3
132
10
היי, אני מתאמן כבר 8 חודשים שמתוכם רק בחודשיים האחרונים התחלתי באמת לשמור על תזונה בריאה ונקייה אבל עדיין יש לי כמה שאלות:

1. אמר לי מישהו שצריך לאכול ארוחה 20 דקות אחרי שסיימתי את השייק בסוף האימון, נכון או לא?
2. אני שותה אבקת חלבון ווי שיש בה 26 גרם חלבון. בסוף האימון אני שותה 2 סקופים זה טוב? כי חלק אמרו זה טוב וחלק אמרו לי שהגוף שלי לא סופג הכל. למי להקשיב?
3. בהקשר ל-2 אמרו לי לפצל את השתיה של החלבון. סקופ בהתחלה וסקופ בסוף. מה דעתכם?
4. יש לי בעיה בלאכול. אני מנסה מאוד לדחוף אבל לא כל כך מצליח לי... יש דרכים אולי להגביר רעב? כי שאני מסיים אימון אני לא רעב! גם אחרי אירובי... מה לעשות?

אני כותב את השאלות האלה כי אני ממש אבוד מכל מיני דברים שאנשים אומרים לי. כי אני בשלב מתקדם ועדין אין תוצאות ממשיות...

תודה מראש

1. אמר לי מישהו שצריך לאכול ארוחה 20 דקות אחרי שסיימתי את השייק בסוף האימון, נכון או לא?
לא. אתה יכול לאכול מתי שאתה רוצה לאחר האימון, העיקר שתאכל. זה לא תקף אם אתה מתאמן בצום.

2. אני שותה אבקת חלבון ווי שיש בה 26 גרם חלבון. בסוף האימון אני שותה 2 סקופים זה טוב? כי חלק אמרו זה טוב וחלק אמרו לי שהגוף שלי לא סופג הכל. למי להקשיב?
הגוף יספוג הכל. אם זה טוב או לא, תלוי בכמות החלבון שאתה אוכל במהלך שאר היום.

מיותר

4. יש לי בעיה בלאכול. אני מנסה מאוד לדחוף אבל לא כל כך מצליח לי... יש דרכים אולי להגביר רעב? כי שאני מסיים אימון אני לא רעב! גם אחרי אירובי... מה לעשות?
תעשה יותר אירובי/תמעיט במוצרים מקמח מלא (אבל תקפיד על צריכת הירקות)

היי, אני מתאמן כבר 8 חודשים שמתוכם רק בחודשיים האחרונים התחלתי באמת לשמור על תזונה בריאה ונקייה אבל עדיין יש לי כמה שאלות:

אני כותב את השאלות האלה כי אני ממש אבוד מכל מיני דברים שאנשים אומרים לי. כי אני בשלב מתקדם ועדין אין תוצאות ממשיות...

תודה מראש
אני יענה לך רק על האחרון כי משה ענה לך על כל השאר...
קודם כל בשביל זה יש גיינר...
דבר שני, תנסה לאכול מאכלים מפוצצים בקלוריות, למשל סתם לבוא למטבח לדפוק 2 כפות של חמאת בוטנים, אתה אוכל שניצל תאכל אותו עם טחינה גולמית...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית