הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסייקל הבא שלי.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן חברים.. באתי לשמוע קצת חוות דעת על הסייקל הבא שיבוא עלי לטובה .

1-12 טסט פרופ EOD ,
200 פרופ בזריקה , סהכ 600 פרופ בשבוע .

1-8 טרן אצטט EOD
100מג במיל - מזריק 1 מיל פר זריקה - סהכ 300 טרן בשבוע .

פרגניל 2-12 , 500iu מפוצל ל2 זריקות.

בסימן שאלה :
א׳ פרווירון
ב׳ דיבול , חלקכם יגידו בשביל מה להכניס אוראלי רטוב אם אתה עושה קצרים ואת מגיע לשיא תוך שבוע , מצד שני אני שקלתי כאשר אני מוריד את הטרן בשבוע ה8 להכניס את הקיק של הדיבול 100מג ביום עד הסוף (4 שבועות )

כלומיד נולבה החל מהשבוע ה13, משלב עם Liv52 וקלן.

משקל התחלתי יהיה בסביבות 93 ק׳ג על 173

אשמח לשמוע חוות דעת .. תודה מראש לאלו שישקיעו מזמנם היקר ..

מה רע בחומרים קצרים?
יותר עדיף מבחינה בריאותית ורואים תוצאות כמובן מהר יותר
מי שמתחיל כבר אין סיבה לפחד...

לא רע, אבל התדירות זריקות די מבאסת. ואם רואים תוצאות מוקדם יותר,סימן שגם מפסיקים לראות תוצאות מוקדם יותר?

אחלה סייקל אני על קצרים חוץ מיזה שמרגישים יותר את הקצרים פר מג מארוכים אז פה אתה מקבל יותר מינון למרות יותר זריקות לי זה לא אכפת אני מזוכיסט אוהב לדקור את עצמי
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
עקב אכזבה רבה מארוכים , החלטתי לנסות בפעם הראשונה קצרים - גם מקבל מראה יותר יבש ופחות משמעותית מבחינת הנוזלים , וגם הכניסה והתאוששות נכנסת ממש ישר אחרי , כנ׳ל לגבי הקיק של החומרים. תדירות הזריקות די מטרידה אותי ( מאות מחטים בדרך לתא הדואר שלי )אבל קיבלתי החלטה שזה יהיה הסייקל הבא ...

נשמע פצצה. אני גם שוקל חומרים קצרים לסייקל הבא. שיהיה בהצלחה.
אגב, באיזה סייקל אתה?
ולמה לא להעלות את הטרן לאיזור ה500 בשבוע?
והתאכזבת מארוכים בגלל שהתוצאות באות יחסית מאוחר, או שנפלת על חומרים לא משהו (אנדרדוז וכאלה)?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
התאכזבתי מארוכים , כי מהניסיון הראשון שלי נפלתי על אנדרדוס אבל מזה אנדרדוס.. מים מינרלים.. ושמם אטלס.

האדון 34 , אני אשאר בגדר ה300מג טרן מכיוון שהטרן הוא ממקור אמין וחומר חזק מאוד בהתחשב בכך שזה הסייקל השני שלי.

1-12 טסט פרופ EOD ,

1-8 טרן אצטט EOD

בסימן שאלה :
א׳ פרווירון
ב׳ דיבול , חלקכם יגידו בשביל מה להכניס אוראלי רטוב אם אתה עושה קצרים ואת מגיע לשיא תוך שבוע , מצד שני אני שקלתי כאשר אני מוריד את הטרן בשבוע ה8 להכניס את הקיק של הדיבול 100מג ביום עד הסוף (4 שבועות )

100 מ"ג דיבול???😵

אני עשיתי סייקל דומה רק הפוך במינונים 600 טרן ו200 טסט יותר כיף פחות תופעות לוואי ועצבים.

וקח בחשבון 12 שבועות אסטרים קצרים הגוף שלך יפוצץ במיוסטטין הייתי סוגר את הבסטה אחרי 8 שבועות
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
100 מ"ג דיבול???😵

אני עשיתי סייקל דומה רק הפוך במינונים 600 טרן ו200 טסט יותר כיף פחות תופעות לוואי ועצבים.

וקח בחשבון 12 שבועות אסטרים קצרים הגוף שלך יפוצץ במיוסטטין הייתי סוגר את הבסטה אחרי 8 שבועות
שיהיה בהצלחה

לגבי הדיבול כן , זה או זה או 50 אנאדרול. בהעדפה לדיבול.

600 טרן 200 טסט נשמע מעניין אבל אין סיכוי שאני אוכל את זה .. לגבי המיוסטטין זו נקודה טובה צריך לשקול זאת בכל אופן

לגבי הדיבול כן , זה או זה או 50 אנאדרול. בהעדפה לדיבול.

600 טרן 200 טסט נשמע מעניין אבל אין סיכוי שאני אוכל את זה .. לגבי המיוסטטין זו נקודה טובה צריך לשקול זאת בכל אופן
100 דיבול זה פסיכי ברמה אחרת
ראיין קנלי לא לקח מינון כזה
40-50 לדעתי דיי והותר לסייקל דיבול ראשון (וזה גם.אם אתה רוצה להתפזר קצת)

• פותח/ת השרשור
100 דיבול זה פסיכי ברמה אחרת
ראיין קנלי לא לקח מינון כזה
40-50 לדעתי דיי והותר לסייקל דיבול ראשון (וזה גם.אם אתה רוצה להתפזר קצת)

סייקל קודם , שלמעשה בעצם נהנתי רק מהדיבול עקב ויאלים של שמן קנולה - הגעתי למינון 60 ואהיה כנה .. הייתי meh גם לא בשיא .

סייקל קודם , שלמעשה בעצם נהנתי רק מהדיבול עקב ויאלים של שמן קנולה - הגעתי למינון 60 ואהיה כנה .. הייתי meh גם לא בשיא .
יכול להיות זה גם מושפע הטסט המדולל שהזרקת
בכל מקרה..לא מצאתי באינטרנט גם תמיכה ב100 דיבול אגיד לך ת'אמת

• פותח/ת השרשור
לוותר עליו ? מדוע..

שוקל להכניס אותו בשבוע 8 בו אני יוצא מהטרן

מיקרוס קצת נסחפת עם 100 מג דיבול ליום חח גג 50 יעשו עבודה של 100 , עם מינון כזה אתה תביא מכות לזקנות תזהר

1-12 טסט פרופ EOD ,

1-8 טרן אצטט EOD

בסימן שאלה :
א׳ פרווירון

קודם כל, אני רואה שלא הקשבת בשיעור על מיוטסטין...

למה 12 שב' פרופ' ? למה לא סייקל מודולרי ויעיל יותר.
אם אתה שואל אותי 6 שב' טרן זה די והותר בקצרים לפחות בגרסא העקבית, אתה כבר לא תראה כמעט כלום מעבר לזמן הזה, סתם החמרה של שאר המדדים הפיזיולוגים.

א, פרווירון , אני ממליץ להפסיק להתלבט בעניין ולשלב 2 עד 3 כדור ביום אתה תפיק הרבה יותר מהסייקל.

ב. אתה כנראה חולם אם אתה חושב ש100 מ"ג דיבול (אבל 100 אמיתי) ביחד עם טרן טוב - יעשו לך טוב.
אחד המשפטים אולי הכי חשובים ברפואה זה מינון פר תועלת. במקרה דנן, מאזן הכוח מול תועלת לנזק הוא לרעתך. זה שעשית 60 מ"ג דיבול לא אומר שעשית דיבול טוב ואיכותי וגם לא אומר שהרווחת הרבה יותר מאם היית עושה 30-40 מ"ג אם מורידים את מאזן הנוזלים.

ט-רי-פ-ט-ו-ר-ל-י-ן - אם המקור של הטרן שלך טוב... צריך אולי להדגיש את זה פעמיים. זה לטובתך.

ולגבי המשקל, משקל מרשים ביחס לגובה. על כמה אחוזי שומן אתה מתחיל את הסייקל הבא?

בהצלחה.

אם אתה שואל אותי 6 שב' טרן זה די והותר בקצרים לפחות בגרסא העקבית, אתה כבר לא תראה כמעט כלום מעבר לזמן הזה, סתם החמרה של שאר המדדים הפיזיולוגים.

א, פרווירון , אני ממליץ להפסיק להתלבט בעניין ולשלב 2 עד 3 כדור ביום אתה תפיק הרבה יותר מהסייקל.

ב. אתה כנראה חולם אם אתה חושב ש100 מ"ג דיבול (אבל 100 אמיתי) ביחד עם טרן טוב - יעשו לך טוב.
אחד המשפטים אולי הכי חשובים ברפואה זה מינון פר תועלת. במקרה דנן, מאזן הכוח מול תועלת לנזק הוא לרעתך. זה שעשית 60 מ"ג דיבול לא אומר שעשית דיבול טוב ואיכותי וגם לא אומר שהרווחת הרבה יותר מאם היית עושה 30-40 מ"ג אם מורידים את מאזן הנוזלים.

ט-רי-פ-ט-ו-ר-ל-י-ן - אם המקור של הטרן שלך טוב... צריך אולי להדגיש את זה פעמיים. זה לטובתך.

בהצלחה.
לא כ"כ הבנתי את ההקשר למיוסטטין. העלייה במיוסטטין במהלך TRT משפיעה במונחים של בניית שריר אבל נראה לי שבמינונים בסייקל השפעת עליית המיוסטטין ממוסכת לחלוטין.
כלומר האנאבוליות בסייקל היא בראש ובראשונה תוצאה של מינוני הטסט הגבוהים מאשר של רמות מיוסטטין.
(או שאתה מדבר על שיעור אחר...😉).

לגבי הדיבול הייתי מוותר מהסיבה הפשוטה שהרווחים יהיו רטובים בסייקל שאמור להיות אחד האיכותיים מבחינת פיזיק. יש אוראליים שיסגרו את הסייקל יותר יבש ועם לא פחות בגזרת הכח.

• פותח/ת השרשור

בהצלחה.

לכן אני מעלה את הנושא בכדי לשמוע חוות דעת , לגבי טריפטורלין - אני יכול לבצע עד פעמיים בשנה , כבר בסייקל שני להזריק טריפטורלין? מה לא יעשה את העבודה שיעשה הפרגניל במהלך הסייקל ובסיום נובה כלומיד ?

לגבי אש, אכנס בסביבות ה13-14

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית