הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסייקל הבא שלי.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן חברים.. באתי לשמוע קצת חוות דעת על הסייקל הבא שיבוא עלי לטובה .

1-12 טסט פרופ EOD ,
200 פרופ בזריקה , סהכ 600 פרופ בשבוע .

1-8 טרן אצטט EOD
100מג במיל - מזריק 1 מיל פר זריקה - סהכ 300 טרן בשבוע .

פרגניל 2-12 , 500iu מפוצל ל2 זריקות.

בסימן שאלה :
א׳ פרווירון
ב׳ דיבול , חלקכם יגידו בשביל מה להכניס אוראלי רטוב אם אתה עושה קצרים ואת מגיע לשיא תוך שבוע , מצד שני אני שקלתי כאשר אני מוריד את הטרן בשבוע ה8 להכניס את הקיק של הדיבול 100מג ביום עד הסוף (4 שבועות )

כלומיד נולבה החל מהשבוע ה13, משלב עם Liv52 וקלן.

משקל התחלתי יהיה בסביבות 93 ק׳ג על 173

אשמח לשמוע חוות דעת .. תודה מראש לאלו שישקיעו מזמנם היקר ..

ראשית כל בהצלחה גבר !
שנית כל אחלה סייקל כנראה שאני אלך על משהו כזה או בסגנון.
1-12 פרופ : מושלם
אני רק היתי מכניס שינויי קטן ואני גם אסביר מדוע :
שבוע 1-5/6 מיטן/דיבול 30מג׳ יספיקו בהחלט !!!! בדוק
ואז שבוע 6-12 טרן קצר
המיטן נותן כוח עצום אבל מעלה בכמויות אדירות של מים (אם הוא טוב ואתה אוכל טוב קילו כל יומיים-שלוש) והטרן הקצר ההפך מיבש
לכן קודם תעלה בכוח ובמים ואז יהיה לך שש שבועות להוציא את העודפים מהגוף וכך תראה תוצאות יפות ותהיה מבסוט, למה לך להתמלא במים לכרטת סוף הסייקל ?
תחשוב על זה

• פותח/ת השרשור
ראשית כל בהצלחה גבר !
שנית כל אחלה סייקל כנראה שאני אלך על משהו כזה או בסגנון.
1-12 פרופ : מושלם
אני רק היתי מכניס שינויי קטן ואני גם אסביר מדוע :
שבוע 1-5/6 מיטן/דיבול 30מג׳ יספיקו בהחלט !!!! בדוק
ואז שבוע 6-12 טרן קצר
המיטן נותן כוח עצום אבל מעלה בכמויות אדירות של מים (אם הוא טוב ואתה אוכל טוב קילו כל יומיים-שלוש) והטרן הקצר ההפך מיבש
לכן קודם תעלה בכוח ובמים ואז יהיה לך שש שבועות להוציא את העודפים מהגוף וכך תראה תוצאות יפות ותהיה מבסוט, למה לך להתמלא במים לכרטת סוף הסייקל ?
תחשוב על זה

תודה על זמנך גבר , אני שוקל לרדת מאוראליים בכלל, להשאר על פרופ וטרן. פרגניל במהלך , כלומיד נולבה לסיום עם קלן ושלום על ישראל ..

דע לך שדיבול זה אחד הסטרואידים היותר חזקים שיש
הסייקל הראשון שלי היה (2004/5) מיטן רוסי אורגינל ,לא יודע עם מייצרים היום, ודקה גם אורגינל של אורגנונן .
אל תצחקו אבל המינונים היו : דקה 50 מ׳ ים כן יום לא ומיטן היה בפרמידה עולה ויורדת מ5 מ׳ ל30 מ׳ וחזרה ל5׳
נרא לי שבכלל הדקה לא עבד עלי אז, אלא רק המיטן : כל הסייקל 6 שבועות בלי פי סי טי בלי כלום
בכל מקרה עליתי 12 קילו בסייקל הזה
משקלי עבודה עלו 15-20 %
אחרי שבוע של סייקל באתי לחד׳ כושר פתאום כל המשקלים נהיו קלים- משהו מטורף.
הכוח נשאר לאחר הסייקל , 7קילו מים ירדו תוך 3 שבועות ורק אז ראיתי את מה שיצא והיתי מבסוט.
בכל מקרה אני כבר מזיין בשכל יותר מידי
בגדול אני אומר תנסה את המיטן/דיבול אחלה חומר תהיה מופתע מהתוצאות - במיוחד בכוח

מיתן זה הדיבול הרוסי שייצרו בעבר היום כבר אין דיבול רוסי אבל נשאר דיבול רפואי תאילנדי נקרא blue heart הלבבות הכחולים

לפי הידע שלי המיטן הרוסי ״metabdranstenalone״ של חברת ״akrihin" היה תרופה ברוסיה ... לגבי ״הלבבות הכחולים״ אשר מגעים בתפזורת לא יודע כמה זה רפואי ... אחרי הכל זה תאילנד 😃

לא כ"כ הבנתי את ההקשר למיוסטטין. העלייה במיוסטטין במהלך TRT משפיעה במונחים של בניית שריר אבל נראה לי שבמינונים בסייקל השפעת עליית המיוסטטין ממוסכת לחלוטין.
כלומר האנאבוליות בסייקל היא בראש ובראשונה תוצאה של מינוני הטסט הגבוהים מאשר של רמות מיוסטטין.
(או שאתה מדבר על שיעור אחר...😉).

לגבי הדיבול הייתי מוותר מהסיבה הפשוטה שהרווחים יהיו רטובים בסייקל שאמור להיות אחד האיכותיים מבחינת פיזיק. יש אוראליים שיסגרו את הסייקל יותר יבש ועם לא פחות בגזרת הכח.

בדיוק בדיוק הפוך.

בקצרה מאוד - הגוף מנסה תמיד לשמור על מצב תקין, גם גידול שריר מהיר מדיי מהווה נקודה אדומה עבור הגוף.
זו פעולה לא טבעית והגוף מנסה להלחם בתופעה בכמה מנגנונים שונים.
מיוטסטין הוא אחד מהם, הפרשה גבוהה שלו מונעת מהיכולת של הטסט' לשפעל את הRNA של התא ולעודד גדילה.
עשו כמה ניסויים בבקר שבהם ניטרלו את רמות המיוטסטין והתוצאה מטורפת, אני מניח שחלקכם אולי נתקלתם בתמונות של הפרות השריריות מאוד.
בכל אופן, מלבד למיוטסטין הגוף נלחם בעוד כמה מישורים הורמונליים כמו הגדלת רמות הקורטיזול ועוד.

תשים לב שבערך אחרי 8 שב' של שימוש באותם המינונים והחומרים יש האטה משמעותית בגדילה....

לכן אני מעלה את הנושא בכדי לשמוע חוות דעת , לגבי טריפטורלין - אני יכול לבצע עד פעמיים בשנה , כבר בסייקל שני להזריק טריפטורלין? מה לא יעשה את העבודה שיעשה הפרגניל במהלך הסייקל ובסיום נובה כלומיד ?

לגבי אש, אכנס בסביבות ה13-14

אין קשר לכמות הסייקלים שביצעת. אם אתה רוצה להתאושש ולמזער נזקים עתידיים אז כדאי.

תחשוב על זה כמו על שילוב של נולבה וכלומיד - פעם לא היה ידע או את התרופות, היום יש. אז משתמשים.

מיתן זה הדיבול הרוסי שייצרו בעבר היום כבר אין דיבול רוסי אבל נשאר דיבול רפואי תאילנדי נקרא blue heart הלבבות הכחולים

מסכים. לבבות כחולים זה די-בול מטורף. ולא מייצרים כבר מתאן

לפי הידע שלי המיטן הרוסי ״metabdranstenalone״ של חברת ״akrihin" היה תרופה ברוסיה ... לגבי ״הלבבות הכחולים״ אשר מגעים בתפזורת לא יודע כמה זה רפואי ... אחרי הכל זה תאילנד 😃

אם זה מגיע לך בתפזורת... מצאת את הבעיה.
זה אמור להגיע בקופסא של 500.

האם יש משהו שמגיע בתפזורת שהוא באמת טוב?
לאחרונה אני שומע שכל מה שבתפזורת זה זיופים

כל תרופה אורלית שמגיע בכדורים כחולים בקופסא של 500 יחידות ועוד בצורה של לב...
זה ׳תפזורת׳ עבורי וההגדרה ׳רפואי׳ מוטלת בספק כשמגדירים את התרופה הזו ! לא מדבר על אפקטיביות החומר והמינון אלא אל ׳חברה רפואית׳ או חברה תאילנדית בשם בריטיש דספנסר או מה שלא יהיה (סוג של אנדרגראונד מתקדם )
שמייצרת כל מיני פורמולות עבור השוק המקומי והמבריחים למינהם.

בדיוק בדיוק הפוך.

בקצרה מאוד - הגוף מנסה תמיד לשמור על מצב תקין, גם גידול שריר מהיר מדיי מהווה נקודה אדומה עבור הגוף.
זו פעולה לא טבעית והגוף מנסה להלחם בתופעה בכמה מנגנונים שונים.
מיוטסטין הוא אחד מהם, הפרשה גבוהה שלו מונעת מהיכולת של הטסט' לשפעל את הRNA של התא ולעודד גדילה.
עשו כמה ניסויים בבקר שבהם ניטרלו את רמות המיוטסטין והתוצאה מטורפת, אני מניח שחלקכם אולי נתקלתם בתמונות של הפרות השריריות מאוד.
בכל אופן, מלבד למיוטסטין הגוף נלחם בעוד כמה מישורים הורמונליים כמו הגדלת רמות הקורטיזול ועוד.

תשים לב שבערך אחרי 8 שב' של שימוש באותם המינונים והחומרים יש האטה משמעותית בגדילה....

אין קשר לכמות הסייקלים שביצעת. אם אתה רוצה להתאושש ולמזער נזקים עתידיים אז כדאי.

תחשוב על זה כמו על שילוב של נולבה וכלומיד - פעם לא היה ידע או את התרופות, היום יש. אז משתמשים.

מסכים. לבבות כחולים זה די-בול מטורף. ולא מייצרים כבר מתאן
אני מסכים לחלוטין לגבי עליית רמות מיוסטטין, כמו גם לגבי הפעולה ה"אנטי-אנאבולית - מאזנת", פשוט ממספר מחקרים שקראתי פעולת עודף המיוסטטין על אף שקיימת ממוסכת ע"י הצפת הטסט' בסייקל. ב-TRT למשך נאמר 20 שבועות יתקיים האיזון, כלומר לא יתקבל אפקט אנאבולי מובהק. בשימוש בטסט פרופיונט ל-12 שבועות עדיין יתקיים אותו אפקט אנאבולי.
רוצה לאמר, איני חולק על המנגנונים המתקיימים אלא מציב שאלה (שלמיטב הבנתי עדיין נחקרת) עד כמה משמעותיים כאשר כמות ההורמון האנאבולי הניתנת גבוהה כ"כ. ייתכן והאמירה לגבי מיוסטטין היתה נכונה אילו היה מדובר בהורמון גדילה או בעצם ב-IGF-1 אותו פעולת המיוסטטין נוגדת. דווקא בתוספת טסט קיימת ירידה בסופו של דבר בIGF-1 ולכן מחד עליית המיוסטטין ממוסכת ומאידךמתקיים חסם לאנאבוליות.
אגב, המיוסטטין הוא זה שאמור לרסן גדילה של איברים פנימיים בשימוש ב-gh ולכן דווקא השילוב של טסט הוא המאפשר את אותה "gh gut" המוכר.
ז"א, אנאבוליות משימוש בהורמון גדילה לבד תרוסן במידת מה עקב עליית המיוסטטין הנוגדת את האפקט האנאבולי של IGF-1. תוספת טסט תמסך את פעולת המיוסטטין ותאפשר אנאבוליות ופעולה סינרגית אך גם תביא לאותה גדילת איברים שמייחסים להורמון גדילה (ושלא תתקיים ללא הטסט במשוואה).
כפי שאמרת קיימים עוד מספר שחקנים במשוואה מעבר למיוסטטין שדווקא בהם במישרין או בעקיפין נעוץ חוסר היעילות שבהתמשכות הסייקל.

האם יש משהו שמגיע בתפזורת שהוא באמת טוב?
לאחרונה אני שומע שכל מה שבתפזורת זה זיופים

לא הייתי קונה בתפזורת אלא אם אתה ממש מכיר את הבנאדם.

אני מסכים לחלוטין לגבי עליית רמות מיוסטטין, כמו גם לגבי הפעולה ה"אנטי-אנאבולית - מאזנת", פשוט ממספר מחקרים שקראתי פעולת עודף המיוסטטין על אף שקיימת ממוסכת ע"י הצפת הטסט' בסייקל. ב-TRT למשך נאמר 20 שבועות יתקיים האיזון, כלומר לא יתקבל אפקט אנאבולי מובהק. בשימוש בטסט פרופיונט ל-12 שבועות עדיין יתקיים אותו אפקט אנאבולי.
רוצה לאמר, איני חולק על המנגנונים המתקיימים אלא מציב שאלה (שלמיטב הבנתי עדיין נחקרת) עד כמה משמעותיים כאשר כמות ההורמון האנאבולי הניתנת גבוהה כ"כ. ייתכן והאמירה לגבי מיוסטטין היתה נכונה אילו היה מדובר בהורמון גדילה או בעצם ב-IGF-1 אותו פעולת המיוסטטין נוגדת. דווקא בתוספת טסט קיימת ירידה בסופו של דבר בIGF-1 ולכן מחד עליית המיוסטטין ממוסכת ומאידךמתקיים חסם לאנאבוליות.
אגב, המיוסטטין הוא זה שאמור לרסן גדילה של איברים פנימיים בשימוש ב-gh ולכן דווקא השילוב של טסט הוא המאפשר את אותה "gh gut" המוכר.
ז"א, אנאבוליות משימוש בהורמון גדילה לבד תרוסן במידת מה עקב עליית המיוסטטין הנוגדת את האפקט האנאבולי של IGF-1. תוספת טסט תמסך את פעולת המיוסטטין ותאפשר אנאבוליות ופעולה סינרגית אך גם תביא לאותה גדילת איברים שמייחסים להורמון גדילה (ושלא תתקיים ללא הטסט במשוואה).
כפי שאמרת קיימים עוד מספר שחקנים במשוואה מעבר למיוסטטין שדווקא בהם במישרין או בעקיפין נעוץ חוסר היעילות שבהתמשכות הסייקל.

כמו שאמרתי מדובר בשילוב של מספר גורמים אשר חוברים יחד.
אבל אתה טועה בהנחה שלך שמיוסטטין ממוסך ע"י רמה אנאבולית גבוהה. מאחר ורמות גבוהות של מיוסטטין יפחיתו באופן משמעותי את היכולת של טסטוסטרון חופשי לבצע אינטרקציה בRNA של הרצפטורים האנדרוגניים.
בקיצור ובגובה העיניים, מיוסטטין הוכח כגורם העיקרי בהאטת גדילת שריר. שוב, אתה יכול לראות מניסויים המבוצעים בבעלי חיים שברגע שמשתקים את החלבון הזה השריר והאיברים לא מפסיקים לצמוח והתגובה הופכת חזקה פי כמה.

לא הייתי קונה בתפזורת אלא אם אתה ממש מכיר את הבנאדם.

כמו שאמרתי מדובר בשילוב של מספר גורמים אשר חוברים יחד.
אבל אתה טועה בהנחה שלך שמיוסטטין ממוסך ע"י רמה אנאבולית גבוהה. מאחר ורמות גבוהות של מיוסטטין יפחיתו באופן משמעותי את היכולת של טסטוסטרון חופשי לבצע אינטרקציה בRNA של הרצפטורים האנדרוגניים.
בקיצור ובגובה העיניים, מיוסטטין הוכח כגורם העיקרי בהאטת גדילת שריר. שוב, אתה יכול לראות מניסויים המבוצעים בבעלי חיים שברגע שמשתקים את החלבון הזה השריר והאיברים לא מפסיקים לצמוח והתגובה הופכת חזקה פי כמה.
איך אנחנו משתקים את החלבון הזה בבני אדם?

מה ההשלכות לגבי השתקת החלבון בבני אדם?
מיוסטטין הוא לא "הורמון רע". כמו שפרולקטין, אסטרוגן וקורטיזול אינם הורמונים רעים.
בכלל, מה שהתפתח במיליוני שנים של אבולוציה וברירה טבעית (או בריאה טבעית - מה שעושה לך את זה...😉) לחלק בלתי נפרד ואינטגרלי מהמערכת ההורמונלית של גוף האדם לא יכול להיות "רע" או לצורך העניין מיותר.
כפי שצויין אחד התפקידים הוא "לאזן" גידול שריר מהיר מדי אך גם נניח גידול מהיר של איברים פנימיים. מכאן ששימוש באנטגוניסט חזק מאוד למיוסטטין ביחד עם הורמון גדילה יכול להגביר את האנאבוליות אך גם גידול איברים פנימיים ללא בקרה.

דרך בטוחה להקטין רמות מיוסטטין היא לחכות... מוכח מחקרית שרמות מיוסטטין קטנות עם הגיל, שכן בגיל מבוגר יש אובדן שריר גבוה יותר - כלומר הרמות יורדות למען שימור שריר.

ה
מיוסטטין הוא לא "הורמון רע". כמו שפרולקטין, אסטרוגן וקורטיזול אינם הורמונים רעים.
בכלל, מה שהתפתח במיליוני שנים של אבולוציה וברירה טבעית (או בריאה טבעית - מה שעושה לך את זה...😉) לחלק בלתי נפרד ואינטגרלי מהמערכת ההורמונלית של גוף האדם לא יכול להיות "רע" או לצורך העניין מיותר.
כפי שצויין אחד התפקידים הוא "לאזן" גידול שריר מהיר מדי אך גם נניח גידול מהיר של איברים פנימיים. מכאן ששימוש באנטגוניסט חזק מאוד למיוסטטין ביחד עם הורמון גדילה יכול להגביר את האנאבוליות אך גם גידול איברים פנימיים ללא בקרה.

דרך בטוחה להקטין רמות מיוסטטין היא לחכות... מוכח מחקרית שרמות מיוסטטין קטנות עם הגיל, שכן בגיל מבוגר יש אובדן שריר גבוה יותר - כלומר הרמות יורדות למען שימור שריר.
הבעיה שאני לא אוהב לחכות אתה מבין

אחלה סייקל , בנוגע לדיבול ממש אין צורך אתה תרגיש את ה טרן וה פרופ נותנים בראש מהר מאוד ואתה תהנה מכל רגע .
בסוף הסייקל גם אין צרוך בדיבול .. קיק לפני הסוף זה כמו להשתכר בסוף המסיבה .

בהצלחה ותעדכן 😃

• פותח/ת השרשור
אחלה סייקל , בנוגע לדיבול ממש אין צורך אתה תרגיש את ה טרן וה פרופ נותנים בראש מהר מאוד ואתה תהנה מכל רגע .
בסוף הסייקל גם אין צרוך בדיבול .. קיק לפני הסוף זה כמו להשתכר בסוף המסיבה .

בהצלחה ותעדכן 😃

חחח אחלה מוסר השכל , אכן אני מהאוראלים ירדתי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית