הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ed Coan Bench Press Training Cycle

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום לכולם, אני מתחיל את התוכנית ללחיצות של אד כהן, כתבתי תבנית מסוימת ורציתי לקבל חוות דעת ממי שמבין\ עשה את התוכנית בשביל לעשות את התוכנית בצורה היעילה ביותר.

*יום ראשון- נפח תחתון:
סקוואט 5x5.
פרונט סקוואט 3x3.
דדליפט מהגבהה 3x8.

*יום שני- נפח עליון:
בנץ 2x10.
בנץ' אחיזה צרה 2x10.
בנץ' בשיפוע חיובי 2x10.
מתח רחב עם משקל 3x10.
כפיפות מרפקים 2x10-12.

*יום רביעי:
סקוואט קל 3x3.
פרס 2x5.
הנפות ידיים לצדדים 2x10-12.
הנפות ידיים קדימה 2x10-12.
פשיטות גו 3x15.

*יום שישי:
סקוואט כבד 1x3.
בנץ' קל 2x10.
דדליפט 1x3.
מקבילים עם משקל 1x10-12.
פשיטת מרפקים 3x8-10.

כמובן שמספר החזרות בלחיצות (בנץ' רגיל, צר, ושיפוע חיובי) הולך וקטן עם הזמן והמשקלים עולים לפי התוכנית המקורית עד סוף השלושה חודשים שיש לי סינגל .

תודה רבה לעוזרים! הקפצה

נערך לאחרונה:
לא מעביר על התוכנית ביקורת חס וחלילה כי אני לא במקום של להעביר ביקורת על שום תוכנית....
אבל זאת התוכנית הכי מוזרה שיצא לי לראות....
איך עושים בנץ שזה חזה...קופצים לאחיזה צרה שזה מתמקד יותר על יד אחורית ואז חוזרים עוד פעם לחזה עליון?.....
מה הרעיון של בנץ קל ואז בנץ כבד ביום אחר?...אתה לא מעייף את השריר או פוגע בהתאוששות?
סקוואט ופרונט סקוואט כמובן שזה לא אוטו תרגיל ולא עובד על בדיוק אותם שרירים...אבל זה אותו הרעיון אז למה אחד אחרי השני?...
ובכלל כל התוכנית נראית מהזה מפוזרת....כאילו לקחו תוכנית וזרקו שם תרגילים רנדומאלים בתוך כל יום בלי קשר לשרירים.

(שוב!!) אני לא לתת ביקורת רק מחפש להחכים אם מישהו יכול לתת לי הסבר מה הולך בתוכנית הזאת ומה העקרונות שלה כי אני מתעמק בנושא ומנשה ללמוד כמה שיותר.

תודה D=

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית