הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון ואחוז שומן.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
אז התחלתי להיכנס לחיטוב וקיצצתי בפחמימות ואני עכשיו פחות נוזלי אז רציתי להראות איזה שתי תמונות ככה ( לא הייתי במכון מתחילת החיטוב בגלל בעיה בכתף בינתיים עובד בבית אבל חוזר ממש ממש בקרוב ).

גובה 176 משהו כזה

משקל 79

כמה אחוזי שומן לדעתכם ? אני רואה משהו כמו 16-17

nhe8.jpg

h2bc.jpg

רזה מאוד
אחוז שומן 19 לדעתי
כמה זמן עשית מסה? ולמה השמנת ככה?

• פותח/ת השרשור
איך השמנתי מאיזה בחינה אחי? לא נראה לי 19 אחוז האמת , גדל טיפה המותניים כן אבל לא משהו מטורף

נראה לי חמישה חודשיים משהו כזה.

אחוז שומן בודקים במצב רפוי ולא מכווץ כמו שהעלאת
לדעתי אתה סביב 18%-19%, למרות שבתמונות זה נראה יותר לכיוון ה-16%-17% אבל זה בגלל הכיווץ.

איך השמנתי מאיזה בחינה אחי? לא נראה לי 19 אחוז האמת , גדל טיפה המותניים כן אבל לא משהו מטורף

נראה לי חמישה חודשיים משהו כזה.
שומן זה לא בטן ומותניים, כל החזה שלך והידיים כתפיים שמנים גם.
לא נראה בכלל מסיבי בשביל לחטב, אין לך מה לחטב..
ברגע שתחטב אתה תראה כמו כל ילד ממוצע בגילך.
תתחיל לאכול נקי מסודר ולהתאמן חזק , מה שלא עשית כנראה עד עכשיו, ואתה תראה תוצאות בהתאם, אין צורך לחטב.
אתה 19 אחוז, אם אתה מניח שאתה 16-17 למה אתה שואל? :/

• פותח/ת השרשור
תתחיל לאכול נקי מסודר ולהתאמן חזק , מה שלא עשית כנראה עד עכשיו, ואתה תראה תוצאות בהתאם, אין צורך לחטב.

באמת שאני מקבל את הביקורת שלך אבל זה מאוד מוטעה אני אכן יודע שזה נראה שומני אבל זה משהו גנטי ואני לא אומר את זה כתירוץ אני אומר את זה מהסתכלות על אחים וכל מיני , אף פעם לא היה לי חיטוב ביידים והחזה יצא ככה כי הוא מחוץ כזה בתמונה הזאת .

אבל עזוב את זה כרגע , למה שאני ימשיך מסה על 19 אחוזי שומן 0-0? ודווקא כן נתתי הרבה מעצמי אחי ויש תוצאות , אתה מבין שנראיתי ככה לפני שהתחלתי להתאמן כן ?

uuc8.jpg

באמת שאני מקבל את הביקורת שלך אבל זה מאוד מוטעה אני אכן יודע שזה נראה שומני אבל זה משהו גנטי ואני לא אומר את זה כתירוץ אני אומר את זה מהסתכלות על אחים וכל מיני , אף פעם לא היה לי חיטוב ביידים והחזה יצא ככה כי הוא מחוץ כזה בתמונה הזאת .

אבל עזוב את זה כרגע , למה שאני ימשיך מסה על 19 אחוזי שומן 0-0? ודווקא כן נתתי הרבה מעצמי אחי ויש תוצאות , אתה מבין שנראיתי ככה לפני שהתחלתי להתאמן כן ?

uuc8.jpg
גנטיקה לא נקבעת לפי אחים שלך, אחים שלי כולם מסיביים באופן טבעי ורק אני הייתי חסר מסת שריר.. נו?
לא היה לך חיטוב בידיים כי אין לך מסת שריר בידיים.
למה לעשות מסה ב19 אחוז שומן? כי מסה אין כוונתה להשמין, ואתה בנקודה כל כך התחלתית כרגע שאם תעשה הכל כמו שצריך מבחינת אמונים ותזונה אתה תתקדם ותתחטב.
מה יעזור לך לחטב? את מה תחטב? מה יצא בסוף החיטוב? תחזור כמעט למצב ההתחלתי ^

• פותח/ת השרשור
גנטיקה לא נקבעת לפי אחים שלך, אחים שלי כולם מסיביים באופן טבעי ורק אני הייתי חסר מסת שריר.. נו?
לא היה לך חיטוב בידיים כי אין לך מסת שריר בידיים.
למה לעשות מסה ב19 אחוז שומן? כי מסה אין כוונתה להשמין, ואתה בנקודה כל כך התחלתית כרגע שאם תעשה הכל כמו שצריך מבחינת אמונים ותזונה אתה תתקדם ותתחטב.
מה יעזור לך לחטב? את מה תחטב? מה יצא בסוף החיטוב? תחזור כמעט למצב ההתחלתי ^

אני לא מבין למה אתה מתכוון ? מתכוון לזה שעליתי רק בשומן ? באמת שזה מאוד מוטעה כי הרבה אמרו לי שעליתי הרבה בשריר ואני גם מרגיש בבגדים עם היידים וגם עם הגב , יכול להראות לך תמונה שלו אם אתה רוצה , הוא גדל מאוד.

חוץ מזה אני לא רואה סיבה להמשיך במסה כל עוד אני שמן אחי חחח , זה ממש לא נקודת התחלה זה כבר נקודת הסיום של המסה.

אני לא מבין למה אתה מתכוון ? מתכוון לזה שעליתי רק בשומן ? באמת שזה מאוד מוטעה כי הרבה אמרו לי שעליתי הרבה בשריר ואני גם מרגיש בבגדים עם היידים וגם עם הגב , יכול להראות לך תמונה שלו אם אתה רוצה , הוא גדל מאוד.

חוץ מזה אני לא רואה סיבה להמשיך במסה כל עוד אני שמן אחי חחח , זה ממש לא נקודת התחלה זה כבר נקודת הסיום של המסה.
בהצלחה תעשה מה בראש שלך תחטב ואל תקשיב לאנשים שכבר עברו בדיוק מה שאתה עברת.
תעדכן רק במהלך החיטוב ובסיומו אני מאוד אתעניין לראות תוצאות 😃

• פותח/ת השרשור
בהצלחה תעשה מה בראש שלך תחטב ואל תקשיב לאנשים שכבר עברו בדיוק מה שאתה עברת.
תעדכן רק במהלך החיטוב ובסיומו אני מאוד אתעניין לראות תוצאות 😃

ההפך , אני אשמח מאוד לעזרה שלך פשוט משהו כאן לא מסתדר לי , עם הקטע של להמשיך את המסה על משקל כזה גדול ..

זה גם די ברור אחי שבסוף חיטוב יראו יותר את החיטובים כי השומן ירד בסופו של דבר :/

לא יהיו חיטובים כי אין מסת שריר
אני את דעתי אמרתי אתה מוכן לקבל או לא לקבל אין לי עוד מה להןוסיף

לדעתי הפתירון המושלם בשבילך זה לא לחשוב על תקופות מסה חיטוב...
פשוט תתאמן חזק תגיע לערך הקלורי שלך בסוף יום ואחרי כל אימון תשלב 20 - 30 דקות ריצה [ גג 3 פעמים בשבוע]

עזוב חיטוב , לא הזמן בכלל.. מסה נקייה תקופה טובה ואז תחשוב אולי על חיטוב.. מוקדם לחיטוב , כמו שזה מעלי אמר.. תראה כמו ילד ממוצא רגיל.

גם אני חושב שאין לך צורך בחיטוב.

מסה ארוכה, אוכל טוב, כמה שפחות פחמימות. שלב את זה עם פלוס קלורי סביר והעליה בשומן תהיה מינימלית. והכי חשוב סבלנות

הוא לא עלה נקי מהתחלה וגם לא עבד לפי תפריט (אני מנחש) אז למה שפתאום באופן קסום הוא יתחיל עכשיו
מסה כזות אין שום סיבה להמשיך על אחוז שומן כזה לדעתי צא לחיטוב קצר ופעם הבאה תעלה נקי ומסודר יותר

• פותח/ת השרשור
באמת שלא יודע מה אתם רוצים ,ההתקמות סבבה לגמרי , התאורה די דפקה אותי , אני אארגן תמונה יותר ברורה בזמן הקרוב , לסדר לכם את החשיבה , אני ממש לא מרגיש שאני על אחוז שומן גבוה.. אבל כן זה מתפרס גם במקומות אחרים..

קיצר צריך תמונה אחרת , אני אארגן , תודה לכולם , ויש לי חזה סופר מוזר.

ומה תמליץ לבנאדם ששוקל 92 על גובה 180 עם מסת שריר אפסית? חיטוב או מסה?
אני באמת שואל, לא בציניות

הוא לא עלה נקי מהתחלה וגם לא עבד לפי תפריט (אני מנחש) אז למה שפתאום באופן קסום הוא יתחיל עכשיו
מסה כזות אין שום סיבה להמשיך על אחוז שומן כזה לדעתי צא לחיטוב קצר ופעם הבאה תעלה נקי ומסודר יותר
ואם הוא יחטב, הוא מן הסתם אמור לשמור תפריט, אז למה לא לשמור תפריט באופן של מסה מלכתחילה וגם להיות שבע?
ומה תמליץ לבנאדם ששוקל 92 על גובה 180 עם מסת שריר אפסית? חיטוב או מסה?
אני באמת שואל, לא בציניות

לעשות קודם כל דיאטה, ולא חיטוב. לאבד ממשקל הגוף הכללי כדי להגיע לסט פוינט מסויים נורא התחלתי ואפסי, אין מה לעשות.

ואם הוא יחטב, הוא מן הסתם אמור לשמור תפריט, אז למה לא לשמור תפריט באופן של מסה מלכתחילה וגם להיות שבע?

לעשות קודם כל דיאטה, ולא חיטוב. לאבד ממשקל הגוף הכללי כדי להגיע לסט פוינט מסויים נורא התחלתי ואפסי, אין מה לעשות.

למה לא חיטוב עם משקולות ואירובי? למה סתם דיאטה?

למה לא חיטוב עם משקולות ואירובי? למה סתם דיאטה?
דיאטה הכוונה שינוי באורח החיים שלו, להתחיל לאכול נקי מסודר מוקפד בארוחות מסודרות לספור קלוריות וכו'
אימונים תמיד חובה לעשות אירובי וכוח זה לא שאלה בכלל, השאלה שלך הייתה מבחינת התזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית