עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו?
לא מסכיםב- HB צריך לרדת יותר נמוך ממה שירדת.
התנועה היא פחות אחורה ויותר למטה, בדומה לפרונט סקוואט.
לא מסכים
הוא כן חייב לשבור מקביל, אבל הוא ממש לא חייב לעשות ATG.
מאיפהה הביטחון בשטויות שהרגע פלטת על הכיווץ של הגב?אין צורך להרים מרפרים בהייבאר בגלל שהמיקום שלהם לא תלוי במנח של המוט, מה גם שיותר קל להחזיק גב עליון מכווץ עם מרפקים למטה..
תזכירו לי כמה מכם חצו את ה200 קילו בהיי באר?לא מסכים עם ההרמת מרפקים, זה לא קשור לHB.
אני לא מכיר את הסיבות הפיזיולוגיות ולא מתיימר להכיר אותם.למה להרים את המרפקים למעלה יותר"?
טוב אז אמנם לא עברתי את ה200 סקואט כמוך עדיין, אבל מספיק מאמנים ומתאמנים שכן ממליצים על מרפקים למטה, סתם לדוגמה מילקו טוקולה,קלי סטרט, חצי מקליפורניה סטרנט, שיאן עולם בסנאצ' ועוד המון מתאמנים, והכי חשוב ניסיתי בעצמי, ועם מרפקים למטה אני מצליח לכווץ את הגב העליון והאמצעי טוב יותר, באמת שאשמח לדעת למה מרפקים למעלה בהייבר זה כל כך חשוב.מאיפהה הביטחון בשטויות שהרגע פלטת על הכיווץ של הגב?
תזכירו לי כמה מכם חצו את ה200 קילו בהיי באר?
טוב אז אמנם לא עברתי את ה200 סקואט כמוך עדיין, אבל מספיק מאמנים ומתאמנים שכן ממליצים על מרפקים למטה, סתם לדוגמה מילקו טוקולה,קלי סטרט, חצי מקליפורניה סטרנט, שיאן עולם בסנאצ' ועוד המון מתאמנים, והכי חשוב ניסיתי בעצמי, ועם מרפקים למטה אני מצליח לכווץ את הגב העליון והאמצעי טוב יותר, באמת שאשמח לדעת למה מרפקים למעלה בהייבר זה כל כך חשוב.
http://squatrx.blogspot.co.il/2010/02/elbow-positioning-when-squatting.html?m=1
http://articles.elitefts.com/training-articles/how-to-squat-tip-1-elbows-down-chest-up/
מאיפהה הביטחון בשטויות שהרגע פלטת על הכיווץ של הגב?
תזכירו לי כמה מכם חצו את ה200 קילו בהיי באר?
טוב אז אתה גאון, דבר איתי כשיהיה לך תוצאות להראות לי ולא סיפורים על אנשים אחרים.ריי וויליאמס אולי הסקוואטר הכי חזק בעולם (בלי רצועות) - עושה HB עם מרפקים למטה.
אריק ליליברידג' - הסקוואטר הכי חזק בעולם (עד 125) - עד לא מזמן עשה HB, עם מרפקים למטה.
עכשיו איך בדיוק קשור בחור ארמני לכל הסיפור הזה?
לאחרונה התחלתי לעבוד HB בתור תרגיל עזר, הדבר האחרון שהרגשתי זה צורך להרים מרפקים.