עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע כמה ממכם אוכלים אותו כמוני כל בוקר.. רק יידע שהם החליטו להוסיף לו שומן טראנס..
המלצה למשהו אחר?:/
כתוב על האריזה.מאיפה אתה יודע?
בחלב פרה יש (גם) שומן טרנס טבעי. בניגוד לזה שיש במרגרינה, השומן הזה לא מזיק ויש הטוענים אפילו שהוא מועיל להורדת LDL. השם"שומן טרנס" לא אומר הכל, יש כמה וריאנטים שעונים עליו.רק יידע שהם החליטו להוסיף לו שומן טראנס..
איפה ראית את זה?לא יודע כמה ממכם אוכלים אותו כמוני כל בוקר.. רק יידע שהם החליטו להוסיף לו שומן טראנס..
המלצה למשהו אחר?:/
אני חושב שב 5% יש.על הקוטג' 3% שיש לי בבית לא כתוב על שומן טראנס.
כן, רק שכאמור למעלה אני לא בטוח שיש בעיה...אז הנה מצאנו פתרון 😃
אני יגיד לך את האמת זה הקוטג׳ היחיד 3% שראוי לאכילה לדעתי ...בקוטג שטראוס יש יותר פחמימה משל תנובה. רק לידע אותך. ושלא נדבר על טרה...
ראיתי את זה אתמול ב5%, אם עד היום לא היה שומן טראנס לא ניראה לי שזה שמשהו טבעתי שהם שמו והם גם הדגישו שזה "פחות מ0.5"בחלב פרה יש (גם) שומן טרנס טבעי. בניגוד לזה שיש במרגרינה, השומן הזה לא מזיק ויש הטוענים אפילו שהוא מועיל להורדת LDL. השם"שומן טרנס" לא אומר הכל, יש כמה וריאנטים שעונים עליו.
(בזאת אני לא טוען כלום לגבי קוטג', אין לי מושג אם תנובה באמת מוסיפים לו שומן טרנס בעיייתי).
גם אני היום בבוקר אכלתי 3% בלי שומן טראנס אבל הוא ישב בבית איזה 4-5 ימים אז לא יודע אם זה עדין הגיע לשמהאז הנה מצאנו פתרון 😃
@eli100
יש לי קוטג 5% בבית, תמיד היה כתוב:שומן טראנס פחות מ-0.5.אז הנה מצאנו פתרון 😃
@eli100
אם מדובר על פחות מ0.5 גרם, אני באמת שלא מבין על מה המהומהיש לי קוטג 5% בבית, תמיד היה כתוב:שומן טראנס פחות מ-0.5.
צודק. שטראוס דוחה ברמות.על קוטג 5% של טרה כתוב שיש פחות מ0.5 שומן טראנס.
ואם כבר דנים על קוטג (מבחינת טעם) במקום הראשון: תנובה. במקום השני: טרה (עדיין קוטג לא הכי טעים). במקום השלישי: שטראוס (טעם דוחה של פלסטיק).
כן.. גם בחלב 3% כתוב ככה וכמעט בכל מוצרי החלב.אם מדובר על פחות מ0.5 גרם, אני באמת שלא מבין על מה המהומה
בתור אחד שאוכל כל בוקר קופסאת קוטג' כל בוקר כבר שנתיים + אני בטוח ב100% שלא היה...יש לי קוטג 5% בבית, תמיד היה כתוב:שומן טראנס פחות מ-0.5.
איך מגרם אחד בקופסא הגעת ל-5 גרם ליום?בתור אחד שאוכל כל בוקר קופסאת קוטג' כל בוקר כבר שנתיים + אני בטוח ב100% שלא היה...
לגבי הכמות הפחות מ0.5 מדובר ב100 גרם ככה שזה בערך גרם אחד לקופסא וזה משהו מצטבר ככה ש5 גרם ביום בערך לדעתי לא הכי טוב :/