הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קוטג' תנובה

eli100

משתמש מתחיל
129
5
נק' מוניטין:
21
129
5
גו אקטיב קרית אונו
לא יודע כמה ממכם אוכלים אותו כמוני כל בוקר.. רק יידע שהם החליטו להוסיף לו שומן טראנס..
המלצה למשהו אחר?:/

רק יידע שהם החליטו להוסיף לו שומן טראנס..
בחלב פרה יש (גם) שומן טרנס טבעי. בניגוד לזה שיש במרגרינה, השומן הזה לא מזיק ויש הטוענים אפילו שהוא מועיל להורדת LDL. השם"שומן טרנס" לא אומר הכל, יש כמה וריאנטים שעונים עליו.

(בזאת אני לא טוען כלום לגבי קוטג', אין לי מושג אם תנובה באמת מוסיפים לו שומן טרנס בעיייתי).

לא יודע כמה ממכם אוכלים אותו כמוני כל בוקר.. רק יידע שהם החליטו להוסיף לו שומן טראנס..
המלצה למשהו אחר?:/
איפה ראית את זה?
על הקוטג' 3% שיש לי בבית לא כתוב על שומן טראנס.

לדעתי הקוטג׳ של שטראוס פי אלף יותר טעים מתנובה!
תנובה 3 אחוז אני לא מצליח לאכול בכלל
וגם אחוז החלבון יותר גבוהה ב5 וב 3 אחוז

• פותח/ת השרשור
בחלב פרה יש (גם) שומן טרנס טבעי. בניגוד לזה שיש במרגרינה, השומן הזה לא מזיק ויש הטוענים אפילו שהוא מועיל להורדת LDL. השם"שומן טרנס" לא אומר הכל, יש כמה וריאנטים שעונים עליו.

(בזאת אני לא טוען כלום לגבי קוטג', אין לי מושג אם תנובה באמת מוסיפים לו שומן טרנס בעיייתי).
ראיתי את זה אתמול ב5%, אם עד היום לא היה שומן טראנס לא ניראה לי שזה שמשהו טבעתי שהם שמו והם גם הדגישו שזה "פחות מ0.5"
אז הנה מצאנו פתרון 😃
@eli100
גם אני היום בבוקר אכלתי 3% בלי שומן טראנס אבל הוא ישב בבית איזה 4-5 ימים אז לא יודע אם זה עדין הגיע לשמה
אני מאוד מקווה שלא

על קוטג 5% של טרה כתוב שיש פחות מ0.5 שומן טראנס.
ואם כבר דנים על קוטג (מבחינת טעם) במקום הראשון: תנובה. במקום השני: טרה (עדיין קוטג לא הכי טעים). במקום השלישי: שטראוס (טעם דוחה של פלסטיק).

על קוטג 5% של טרה כתוב שיש פחות מ0.5 שומן טראנס.
ואם כבר דנים על קוטג (מבחינת טעם) במקום הראשון: תנובה. במקום השני: טרה (עדיין קוטג לא הכי טעים). במקום השלישי: שטראוס (טעם דוחה של פלסטיק).
צודק. שטראוס דוחה ברמות.
אם מדובר על פחות מ0.5 גרם, אני באמת שלא מבין על מה המהומה
כן.. גם בחלב 3% כתוב ככה וכמעט בכל מוצרי החלב.

• פותח/ת השרשור
יש לי קוטג 5% בבית, תמיד היה כתוב:שומן טראנס פחות מ-0.5.
בתור אחד שאוכל כל בוקר קופסאת קוטג' כל בוקר כבר שנתיים + אני בטוח ב100% שלא היה...
לגבי הכמות הפחות מ0.5 מדובר ב100 גרם ככה שזה בערך גרם אחד לקופסא וזה משהו מצטבר ככה ש5 גרם ביום בערך לדעתי לא הכי טוב :/

בתור אחד שאוכל כל בוקר קופסאת קוטג' כל בוקר כבר שנתיים + אני בטוח ב100% שלא היה...
לגבי הכמות הפחות מ0.5 מדובר ב100 גרם ככה שזה בערך גרם אחד לקופסא וזה משהו מצטבר ככה ש5 גרם ביום בערך לדעתי לא הכי טוב :/
איך מגרם אחד בקופסא הגעת ל-5 גרם ליום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית