תמונה תוצאות חיטוב

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
החיטוב לקח ממש הרבה יותר זמן ממה שהיה אמור לקחת (5 חודש), אבל עדיין הנה התוצאות:
תחילה:

אחרי:

יפה מאוד
בתחילת החיטוב זה היה סוף מסה או הרגע שהחלטת לקחת את עצמך בידיים?

חיטוב ללא מסת שריר זה החיטוב הכי ׳ראש קטן׳ שיכול להיות (;

בכל אופן אחלה שינוי , זוהי נקודת הפתיחה שלך ומכאן אתה רק ממשיך להתקדם.

שיהיה בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד

לפני החיטוב עשיתי SS (עד שנתקעתי לגמרי) וסבב קצר של לינארית ועשיתי טעות שאכלתי יותר מידי ממה שהייתי צריך.
לא הולך לי ממש טוב מבחינת עליה במאסה\משקלים זה או שגנטיקה כזאת או שאני מתפתח לאט הורמונלית.
(בן 17 מתאמן כבר איזה שנתיים)

נערך לאחרונה:
לפני החיטוב עשיתי SS (עד שנתקעתי לגמרי) וסבב קצר של לינארית ועשיתי טעות שאכלתי יותר מידי ממה שהייתי צריך.
לא הולך לי ממש טוב מבחינת עליה במאסה\משקלים זה או שגנטיקה כזאת או שאני מתפתח לאט הורמונלית.
(בן 17 מתאמן כבר איזה שנתיים)

אתה לא נולדת עם בעיה גנטית ולא לאט הורמונלית ולא נעלי בית .

- תאכל טוב
- תתאמן חזק
-תדע להתאמן / תלמד
- תישן טוב

=

תגדל , אין פה סוד.

לא מבין למה הרבה אנשים מהפורום הזה מתחילים חיטוב כשאין להם מסת שריר (או מלכתחילה מגיעים למצב שהאחוז שומן כל כך גבוה והשריר בקושי ועולה!) , ולא מסיימים את החיטוב עצמו על אחוז שומן נמוך. זו טעות נוראית.
האם אתה עכשיו יודע איך לאכול ולהתאמן? כי אם אתה מתאמן שנתיים ואלו התוצאות שהגעת אליהם כדי שתבדוק את עצמך.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד
אתה לא נולדת עם בעיה גנטית ולא לאט הורמונלית ולא נעלי בית .

- תאכל טוב
- תתאמן חזק
-תדע להתאמן / תלמד
- תישן טוב

=

תגדל , אין פה סוד.
כשעשיתי SS ולינארית אכלתי טוב מאוד (מלא קלוריות ומלא חלבון וכו'), התאמנתי חזק, ישנתי טוב כי עשיתי את זה בחופשים - והנה התוצאות, לא כל כך טובות יחסית לזמן שאני מתאמן...

יוסי אני רוצה להגיב לגבי ההתפתחות האיטית :
1- תבדוק את עצמך, כמה אתה מתמיד ,כמה אתה משקיע, כמה אתה מתמסר בעניין האימונים התזונה והמנוחה...
תעשה חשבון נפש - המפתח להצלחה בחיים בכל תחום זה התמדה, התמסרות והשקעה
2- אני לא מתנגד לכל התוכניות האימונים המוזרות האלה: ss, לינארית ,ועוד כל מיני סוגים - אני גם לא ממש מכיר אותם..
אבל היתי ממליץ לך תתאמן רגיל absd.
תקרא את התחת ובסוף תצליח

• פותח/ת השרשור
1- תבדוק את עצמך, כמה אתה מתמיד ,כמה אתה משקיע, כמה אתה מתמסר בעניין האימונים התזונה והמנוחה...
2- אני לא מתנגד לכל התוכניות האימונים המוזרות האלה: ss, לינארית ,ועוד כל מיני סוגים - אני גם לא ממש מכיר אותם..
תקרא את התחת ובסוף תצליח
אני מתמיד, בכל השנתיים שהתאמנתי הפסדתי רק 2 אימונים.

אבל תזונה זה המפתח
כנראה לא שמרת תזונה, אם תפרט את המאכלים שאכלת וכמויות תתפלא לראות שיש טעות, זה מדע פשוט, אם תאכל כמו שצריך במשך שנתיים אתה חייב להגיע לתוצאות כלשהן

תקרא את התחת ובסוף תצליח
ABSD?
ani beicar super debil?

אזוב את זה שאתה בא או לא בא לאימון אני מתכוון לזה שתשב עם עצמך ותבדוק עד כמה אתה משקיע באימון, האם אתה ממצא את מלאו הפוטנציאל שלך ? האם אתה יכול להתאמן יותר חזק ? האם יש מקום לשיפורים? איך התזונה , האם אתה מזייף לפעמים ?
תעשה חשבון נפש- תמיד יש מה לתקן

כך את עצמך בידים אתה כל פעם עולה במסה 99% שומן ואחר כך מתלונן שהחיטוב שלך ארוך מאוד והמסה קצרה אתה מבזבז את הזמן שלך
בשנתים שאתה מתאמן כמה זמן נטו באמת התאמנת במטרה לגדול ולהתחזק תפסיק לאכול כל מה שזז ותתחיל להתאפק ולבדוק שאתה מתמיד
בתפריט אין קסמים
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כך את עצמך בידים אתה כל פעם עולה במסה 99% שומן ואחר כך מתלונן שהחיטוב שלך ארוך מאוד והמסה קצרה אתה מבזבז את הזמן שלך
בשנתים שאתה מתאמן כמה זמן נטו באמת התאמנת במטרה לגדול ולהתחזק תפסיק לאכול כל מה שזז ותתחיל להתאפק ולבדוק שאתה מתמיד
בתפריט אין קסמים
בהצלחה
זה לא עניין של להתאפק לא לאכול, אני להיפך לא אוהב לאכול ומכריח את עצמי במאסה, החיטובים שלי לא ארוכים יותר מהמאסות, פשוט בss ולינארית ניסיתי להגיע למשקלים גבוהים, ובגלל שישנתי ונחתי מספיק וטכניקה הייתה טובה, והגעתי סך הכל ל110 סקווט בss והעלתי ל120 בלינארית אז אמרו לי אתה לא אוכל מספיק... אז אכלתי יותר ובשני התכניות הגעתי למשקלים נמוכים יחסית. בסוף הגעתי למסקנה ההגונית היחידה לדעתי שזה בגלל הגנטיקה/התפתחות גיל איטית שלי. אתה יכול לנסות לראות את האשכולות הקודמים שלי זה מראה את הסטורית האימונים שלי...

זה לא עניין של להתאפק לא לאכול, אני להיפך לא אוהב לאכול ומכריח את עצמי במאסה, החיטובים שלי לא ארוכים יותר מהמאסות, פשוט בss ולינארית ניסיתי להגיע למשקלים גבוהים, ובגלל שישנתי ונחתי מספיק וטכניקה הייתה טובה, והגעתי סך הכל ל110 סקווט בss והעלתי ל120 בלינארית אז אמרו לי אתה לא אוכל מספיק... אז אכלתי יותר ובשני התכניות הגעתי למשקלים נמוכים יחסית. בסוף הגעתי למסקנה ההגונית היחידה לדעתי שזה בגלל הגנטיקה/התפתחות גיל איטית שלי. אתה יכול לנסות לראות את האשכולות הקודמים שלי זה מראה את הסטורית האימונים שלי...
יא ראבק, מה אתה מאשים את הגנטיקה שלך , מה אתה שקוע ברחמים עצמיים ?
מבלי להקיר אותך אני בטוח שאתה יותר שקוע בתאוריה על איך להיתאמן ומה לעשות מאשר לעשות !
תן את הנשמה במכון ! תקרא את התחת באימונים , תהרוג את עצמך ! רק אז תראה תוצאות !!!
אתה צריך להיות מורעל באימון !!! רעל

• פותח/ת השרשור
יא ראבק, מה אתה מאשים את הגנטיקה שלך , מה אתה שקוע ברחמים עצמיים ?
מבלי להקיר אותך אני בטוח שאתה יותר שקוע בתאוריה על איך להיתאמן ומה לעשות מאשר לעשות !
תן את הנשמה במכון ! תקרא את התחת באימונים , תהרוג את עצמך ! רק אז תראה תוצאות !!!
אתה צריך להיות מורעל באימון !!! רעל
כל השנתיים שאני הולך לא פספסתי קמעט אימונים והלכתי אפילו אם אני חולה, ועשיתי ss שזו תוכנית מאד קשה ואף פעם לא פחדתי להכשל והמשכתי גם כשחשבתי שאכשל, זה לא אומר שאני מורעל ועושה את המקסימום?
תאמין או לו אבל אני אף פעם לא ממציא לעצמי תירוצים או שלא נותן הכל. זוהי פשוט המסקנה שהגעתי אליה, זה לא חייב להיות תירוץ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית