הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אימון hiit

Sam31213

משתמש מתחיל
263
12
נק' מוניטין:
12
263
12
היי,
הייתי שמח לשמוע ממכם(מי שניסה) מה אתם חושבים על אימון hiit ומה הוא מועיל?
הייתי רוצה לנסות אותו אבל אני לא ממש הבנתי איך הוא עובד מכתבות באינטרנט.
תודה מראש 😃

אימון HIIT מועיל+++, אני משלב אימון אחד כזה בשבוע(אני במסה)+כדורסל.
אתה יכול לעשות ספרינטים למקסימום דופק. ספרינט 30 שניות דקה וחצי הליכה וכן הלאה עד שאתה מרגיש שמיצית.
לא מומלץ לעבור את ה15 דקות אימון בסוג הזה למתחילים.
וריאציה שניה שאתה יכול לעשות HIIT זה בשילוב של תרגילים (אני לא אתחיל לפרט כי יש מיליון דרכים לעשות את זה ואתה יכול לראות ביוטיוב, תמצא את מה שנוח לך).
הרעיון זה להעלות את הדופק למקסימום לזמן קצר ולתת לגוף מנוחה וחוזר חלילה.
*האימון מותר רק לאדם בריא, אם אתה לא אחד אז תתיעץ עם רופא ושמאמן ישים עליך עין כשאתה מתאמן.

בהצלחה אחי! D=

• פותח/ת השרשור
אימון HIIT מועיל+++, אני משלב אימון אחד כזה בשבוע(אני במסה)+כדורסל.
אתה יכול לעשות ספרינטים למקסימום דופק. ספרינט 30 שניות דקה וחצי הליכה וכן הלאה עד שאתה מרגיש שמיצית.
לא מומלץ לעבור את ה15 דקות אימון בסוג הזה למתחילים.
וריאציה שניה שאתה יכול לעשות HIIT זה בשילוב של תרגילים (אני לא אתחיל לפרט כי יש מיליון דרכים לעשות את זה ואתה יכול לראות ביוטיוב, תמצא את מה שנוח לך).
הרעיון זה להעלות את הדופק למקסימום לזמן קצר ולתת לגוף מנוחה וחוזר חלילה.
*האימון מותר רק לאדם בריא, אם אתה לא אחד אז תתיעץ עם רופא ושמאמן ישים עליך עין כשאתה מתאמן.

בהצלחה אחי! D=

תורה רבה! רני כבר מת לנסות 😃

חח בדיוק כמו שההוא כאן למעלה אמר לך... אימון קורע, פשוטו כמשמעו. אני חושבת שאימון ספרינטים הוא האימון הטוב ביותר שאדם יכול לתת לעצמו, אתלטיקה אמיתית 😃

Back
למעלה תחתית