הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע דדליפט של שרירי הבטן - מאמר חדש בפורטל קילוגרם!

נתי123

משתמש מתחיל
45
87
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
1,909
45
87
כיצד נחזק את שרירי הבטן באופן היעיל ביותר? באילו מכשירים יש להשתמש ובאילו לא? מהו טווח החזרות, מספר הסטים ומה הן שיטות האימון שיש לבצע? כל זאת במאמר הבא.

לקריאה:
דדליפט של שרירי הבטן

תהנו 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כיצד נחזק את שרירי הבטן באופן היעיל ביותר? באילו מכשירים יש להשתמש ובאילו לא? מהו טווח החזרות, מספר הסטים ומה הן שיטות האימון שיש לבצע? כל זאת במאמר הבא.

לקריאה:
דדליפט של שרירי הבטן

תהנו 😃

וואו נשמע מעולה, איפה אפשר להשיג את הגלגל הקטן?

יופי של מאמר אבל הצלחת לבלבל אותי עם הסרטונים. ממה אני צריך להתחיל? לפי הפירמידה שהצבת? הראת לפחות 1000 סוגים שונים ואני ממש כבר לא יודע מי מה להתחיל, למה להתקדם, ומה האידיאלי! (אני מעוניין לעשות אז אשמח לתגובות)

מנסיון אישי , הרגשתי יותר פעולה של פול אובר מאשר את הבטן , מרגיש שהבטן נשארת מכווצת במצב סטטי ולאומת זאת , הגב נקרע.

לאחר מספר פעמים התחלתי להרגיש לחץ מאוד חזק על עצם הזנב , אני אישית לא ממליץ ישנם מספיק דרכים טובות לא פחות לחזק את שרירי הבטן.

היה לי בזמנו את המכשיר שנמכר בערוץ הקניות, קצת יותר מתקדם מזה. זה עובד לא רע, אבל אני הרגשתי יותר לחץ בידיים והגב מאשר בבטן. אולי שימושי לאנשים שרק מתחילים או בנות שלא מתאמנות עם משקלים כבדים. מעבר לזה, לא ממליץ. התרגילים המורכבים מפעילים את הבטן מעל ומעבר (תנסו לעשות כפיפות לפני סקאוט ודדליפט ותבינו למה אני מתכוון).

• פותח/ת השרשור
כל מי שלא מרגיש את הבטן-שימו לב להדרבה על פוזציית הנעילה. קראו לעומק את הכתבה ותראו למה הורגש הגב\כתף במקום הבטן. לשאלות אני פה.

אין למאמר הזה סוף, תוכל להפנות אותי לפיסקה איפה רשום מדוע מרגישים את הגב התחתון יותר מאשר את הבטן בתרגיל?
רוב המאמנים אמרו לי שזה קורה בגלל שהגב התחתון שלי חלש יחסית לבטן ואני צריך לאמן אותו לפני שאני עושה את התרגיל הזה אחרת אני אפצע...

כל מי שלא מרגיש את הבטן-שימו לב להדרבה על פוזציית הנעילה. קראו לעומק את הכתבה ותראו למה הורגש הגב\כתף במקום הבטן. לשאלות אני פה.
היי אני התחלתי לעשות את התרגיל ואני די מבסוט ממנו, הוא קשה בצורה מטרידה אבל גם מרגיש שעובד ממש יפה. אין לי כאבים בכתפ\גב כך שאני מניח שאני עושה את זה די נוח, למרות שהוא ממש קשה. אני עושה אותו ככה עכשיו 3X10:

מכאן, איך אני אמור לשאוף להתקדם? לעלות חזרות? להעלות קושי? איך, ע"י כך שאני עושה את זה בעמידה ולא דרך הברכיים?

היי אני התחלתי לעשות את התרגיל ואני די מבסוט ממנו, הוא קשה בצורה מטרידה אבל גם מרגיש שעובד ממש יפה. אין לי כאבים בכתפ\גב כך שאני מניח שאני עושה את זה די נוח, למרות שהוא ממש קשה. אני עושה אותו ככה עכשיו 3X10:

מכאן, איך אני אמור לשאוף להתקדם? לעלות חזרות? להעלות קושי? איך, ע"י כך שאני עושה את זה בעמידה ולא דרך הברכיים?

אני עשיתי את אותה גרסה כמוך (מהברכיים) ועכשיו אני עושה כמה סטים של 10 חזרות עם המתנה בקצה של 2 שניות
אבל מעמידה לא מצליח לחזור ממתיחה אפילו לחזרה אחת!
אז ניסיתי את שלב 8 במאמר- תנועה חלקית מעמידה עם בלימה מול קיר, קשה יותר מהברכיים אבל הולך טוב.

לקריאה:
דדליפט של שרירי הבטן

תהנו 😃
אחלה כתבה!
אני רוצה לשלב את התרגיל בתוכנית שלי. לכמה זמן צריך לעשות את הפלאנק והפלאנק עם היידים קדימה בשביל להמשיך לשלבים אחרי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית