הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחיטוב לנייטרלי

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
1.74 שוקל 76ק"ג, 7-8%שומן.מתאמן ותיק.
אז לאחר חיטוב ממושך אני רוצה להתחיל לנשום אויר ולחזור לאכול יותר ובעיקר יותר פחמימות.
חשוב לי לשמור על מראה יבש עד כמה שאפשר ומחינת אימונים,לאחר הפסקה ו'ריסט' אני חוזר לעצמי גם שם.
כרגע הפריט בימים של אימון כוח/אירובי עומד על כ 2200-2300קל' מתוכם:חלבון פי 2-2.5(בערך 180ג' ביום),פחמימה 100ג' והשאר שומן(120בערך),אז כמה שאלות:
-האם ככל שצריכת הפחמימה תעלה יש להוריד בכמות השומן?נניח ל30%מהתפריט או לחלופין לפי 0.8ממשקל הגוף?
-האם יש צורך/טעם להעלות את כמות החלבון?
-את מרבית הפחמימה אני צורך מלחם קל מחיטה מלאה וירקות,מה דעתכם?

1.74 שוקל 76ק"ג, 7-8%שומן.מתאמן ותיק.
אז לאחר חיטוב ממושך אני רוצה להתחיל לנשום אויר ולחזור לאכול יותר ובעיקר יותר פחמימות.
חשוב לי לשמור על מראה יבש עד כמה שאפשר ומחינת אימונים,לאחר הפסקה ו'ריסט' אני חוזר לעצמי גם שם.
כרגע הפריט בימים של אימון כוח/אירובי עומד על כ 2200-2300קל' מתוכם:חלבון פי 2-2.5(בערך 180ג' ביום),פחמימה 100ג' והשאר שומן(120בערך),אז כמה שאלות:
-האם ככל שצריכת הפחמימה תעלה יש להוריד בכמות השומן?נניח ל30%מהתפריט או לחלופין לפי 0.8ממשקל הגוף?
-האם יש צורך/טעם להעלות את כמות החלבון?
-את מרבית הפחמימה אני צורך מלחם קל מחיטה מלאה וירקות,מה דעתכם?
אם אתה במסה, אתה לא צריך להוריד בכמות שומן, גם אם אתה צורך עוד פחמימות, פלוס קלורי זה משהו שאתה חותר אליו.
אין טעם לעלות את החלבון, לדעתי הטווח הוא 1.8-2.2.
לגבי הפחמימות, במסה - זה פחות קריטי מה המקור. תאכל מספיק סיבים תזונתיים ויהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית