הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע גבינה רוסית בשם "טבורוג"

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
דיברתי עם אחד מהמאמנים בחדר הכושר שלי על מקורות חלבון ואיכשהו הוא הציע לי ת'גבינה הזאת

שאפשר להשיג אותה רק במעדניות רוסיות ויש בה בין 30-60 גרם חלבון, מישהו מכיר את אותה גבינה ויכול לאשר ?

היא בכלל טעימה ? איך היא נראית ? משתלם כלכלית לקנות אותה במקום 3,4 גביעים של קוטג' ?

• פותח/ת השרשור
ממרח תמר - טעים, יוגורט תות 150 מ"ל (הרבה סוכר אבל טעים) מתערבב הכל, בלי חלב או מים קשה לערבב אבל אפשרי. אני עושה את זה, עם חלב מתערבב אחלה. אל נתנסה לערבב עם חלב סויה יוצא מגעיל. חוץ מזה תאלתר. אני מוסיף אפרסק מדי פעם וטוחן אותו.. בכל מקרה מקור זול לחלבון ויותר משתלם מתוסף תזונה.

קניתי 200 גרם מהטבורוג המתוק בקרלברג רק כדי להתנסות אבל נראה לי שאקנה מעכשיו את הטבורוג הרגיל ואוסיף לו דברים בעצתך.

למשל חלב 1% שאמרת - זה לא יצור עיסה מימית שלא תתערבב ? אותו דבר בנוגע לדבש שאמרת.
אני מוסיפה שמנת חמוצה, מערבת מעל זה קצת דבש או ריבה. עדיף עם פרוסת לחם טעימה
וזה אמור ליצור עיסה. קוטג' זה גם סוג של עיסה... דיי דוחה בעניין בגלל החלקלקות. בגלל זה אני מעדיפה את הטבורוג היבש.

כן נטלי אני יודע שיש בחלב הרבה הורמונים כי פעם הושפזתי בבית חולים אחרי שכל יום שתיתי בין 3 ל5 ליטר חלב. מצד שני אולי בגלל זה גדלתי ככה 😛. בכל מקרה זה רק עניין של זמן אם תחפשי עד שתמצאי טבורוג מעזים, לרוב זה מקיבוצים ולא חנויות של רוסים. בכל מקרה, את יכולה לעבור לחלב סויה אם את דואגת לחלב פרה- חלב עיזים מכיל כמות נמוכה של הורמונים אבל עדיין מכיל(הייתי במחלבה של עיזים ופרות). http://altodairy.co.il/product/גבינות-דלות-שומן.html
יש חנויות בריאות איפה שיש מבחר של גבינות עזים...

• פותח/ת השרשור
אני מוסיפה שמנת חמוצה, מערבת מעל זה קצת דבש או ריבה. עדיף עם פרוסת לחם טעימה
וזה אמור ליצור עיסה. קוטג' זה גם סוג של עיסה... דיי דוחה בעניין בגלל החלקלקות. בגלל זה אני מעדיפה את הטבורוג היבש.

איך בדיוק מערבבים את 2 הדברים ? הדבר הראשון - עיסתי, והדבר השני - נוזל, עם מה ? עם כף ?

קניתי 200 גרם מהטבורוג המתוק בקרלברג רק כדי להתנסות אבל נראה לי שאקנה מעכשיו את הטבורוג הרגיל ואוסיף לו דברים בעצתך
אין לך מוסג כמה ממתיק הוסיפו שם ואיזה. עדיף להמתיק לבד בבית במשאתה מחליט. סויה זה אסטרוגן. הסרטן שלי חיובי לאסטרוגן... וגם אני פעם הייתי שותה חלב בליטרים... במקום מים...
איך בדיוק מערבבים את 2 הדברים ? הדבר הראשון - עיסתי, והדבר השני - נוזל, עם מה ? עם כף ?
עם כף,הכי נוח בקערה עמוקה. יחסים משתנים לפי טעם. זה לא חייב להתערבב למסה הומוגנית. ואת הריבה אני דווקא לא מערבת, רק שמה מעל . עם ריבת תותים זה פשוט המעדן!

• פותח/ת השרשור
אין לך מוסג כמה ממתיק הוסיפו שם ואיזה. עדיף להמתיק לבד בבית במשאתה מחליט. סויה זה אסטרוגן. הסרטן שלי חיובי לאסטרוגן... וגם אני פעם הייתי שותה חלב בליטרים... במקום מים...

העניין הוא שבכל דבר שאני רוצה להמתיק אני משתמש בסוכרזית ולא בסוכר חום או דברים אחרים, אבל יש לי הרגשה שבמקרה הזה הסוכרזית לא ממש תקף כי אי אפשר לערבב אותו עם הטבורוג(תקנו אותי אם אני טועה). הוא מגיע בכדורים.

ממש תקף כי אי אפשר לערבב אותו עם הטבורוג(תקנו אותי אם אני טועה). הוא מגיע בכדורים.
אני לא אוהבת להקצין. קצת ריבה עם היא נכנסת לערכים שלך, למה לא? ודבש הוא גם מאוד בריא!
תה עברתי לדבש גם. ובכלל, אני אישית מעדיפה להתרחק כמה שאפשר מתוספים מלכותיים כמו ממתיקים, צבעי מאכל, משמרים וכו'

• פותח/ת השרשור
הריבה היחידה שאני אוהב זה ריבת תותים שהיא הריבה האמיתית מבחינתי - ורובן מפוצצות בסוכר. אותו כנ"ל לגבי דבש.

מה לגבי קינמון ?

• פותח/ת השרשור
יש לי את עדן טבע מרקט מתחת למכון כושר. המחירים שכול המחלבות הקטנות האלה גובים זה פשוט שערוריה!

הייתי שם שבוע שעבר ואני בדיוק כמוך חשבתי שהם יחסית זולים אבל איך שהגעתי לשם הבנתי שהמקום הזה פשוט שערורייה.

מה לגבי קינמון ?
קינמון לא מתוק לבדו. ותרגיש כאילו אתה אוכל אבק מר. ומה רע בקצת סוכר? תוריד מפחממה אחרת. לא מדובר בכמויות! דבש בעל ערכים תזונתיים שמפצים על כמות הסוכר מעל ומעבר!!! זה על הדרך, אז אני קונה. נראה לי שהוצאות דלק לחיפוש משהו יותר זול, יהיו גבוהות יותר מהחיסכון....

לא רלוונטי המשקל, העיקר להיפטר מהקרס 😣
והבריאות שווה את כסף....

כן, אבל האונקולוגיה שלהם לא משהו... אז אני ישאר בארץ כבר....
לעשות בבית.... ברוסיה אמא באמת הייתה מכינה את זה לבד פעם... נראה לי... או שזאת הייתה השכנה....
תודה על המתכון.

"כן, אבל האונקולוגיה שלהם לא משהו... אז אני ישאר בארץ כבר...."
פעם מרגרט תאצ'ר אמרה "גבינה בחינם יש רק במלכודת עכברים".

"לא רלוונטי המשקל, העיקר להיפטר מהקרס"

את טיפתרי מהקרס ברגע שתבזבזי יותר ממה שאת אוכלת ומה את אוכלת.
והכי חשוב זה לקחת את, הנייר, מחשבון, מאזניים ומידע או בנדם רלבנתי.

אני למשל מרזי 500 גרם כל ארבעה ימים זה שומן נקי בלי שרירים!
זה דיאטה מיוחדת שבנויה בשביל זה. ואוכל מאוד הרבה! כל שעתיים! מה רע?
כאשר אני עולה על מאזניים אחרי שתי ימים, שום אוגייה לא תעשה כזה עושר!
הרי העוגייה באמת עושה מצב רוח טוב, אבל אחר כך, את ב"לא-מודע"
מרגישה רוגז על עצמך. וזה הורס את החיים!
הייתי שם שבוע שעבר ואני בדיוק כמוך חשבתי שהם יחסית זולים אבל איך שהגעתי לשם הבנתי שהמקום הזה פשוט שערורייה.

בפעם העשירית כפרה אלך:

http://www.tara.co.il/טרה/מוצרים_ללא_חומרים_משמרים/סדרת_טוב_טעם/טוב_טעם_3

http://market.zap.co.il/productcard.aspx?modelid=9793

את טיפתרי מהקרס ברגע שתבזבזי יותר ממה שאת אוכלת ומה את אוכלת.
והכי חשוב זה לקחת את, הנייר, מחשבון, מאזניים ומידע או בנדם רלבנתי.

אני עובדת בחתונות... יוצאת מהבית סביבות 12 בצהוריים.... דיי קשה לחשב ערכים של עולם ארועים... עד בלתי אפשרי...
בגלל מצב רפואי יש גבול עד כמה אני יכולה להתאמץ, כך שזה מצב דפוק כזה. 😭
אבל אחר כך, את ב"לא-מודע"
מרגישה רוגז על עצמך. וזה הורס את החיים!
אני לוקחת אחריות על כול ביס! עם כבר זה נכנס לפה אז בלי חרטות!!! אוכל זה אחד מההנאות החיים שנשארו לי... לא מתכוונת למרמר לעצמי את החיים בגלל זה.

אני עובדת בחתונות... יוצאת מהבית סביבות 12 בצהוריים.... דיי קשה לחשב ערכים של עולם ארועים... עד בלתי אפשרי...

עם יש בהיה עם כליות, הדיטה שלי לא בשבילך.

החרת היית צריכה לאכול אחרי 12, קופסת טונה(שימורים) בשש חתחכת בשר הודו ועז ב 9 רק "טבורוג" (גם מוקפע) או להפך,איך נוח.

את יודעת, האנשים שגרים איתי אוכלים כל הזמן משהו טעים,צ'יפס, מטוגנים. אבל אני שמתי ז........ ומרגיש געבה, ו חוזק נפשי.
זאת מלחמה על החיים ועל המוות!
אני לוקחת אחריות על כול ביס! עם כבר זה נכנס לפה אז בלי חרטות!!! אוכל זה אחד מההנאות החיים שנשארו לי... לא מתכוונת למרמר לעצמי את החיים בגלל זה.

כן, פו את יכולה להיות צודקת ב 100%

אני תמיד קונה את ה 0ֵ% ומכין ממנו עוגות חלבון יוצא מושלם, עוגה בלי שומן וסוכר

מה רע בשומן?

לא רע בכלל. אני בדיאטה שלי אוכל טבורוג 5% ו אכלתי פעם גם את ה 0%, לא היה הבדל.
זה תלוי מה אוכלים לפני. עם אין מקום במיכל דלק, ברגע זה, הוא מתחיל להעביר לתא המטען(בגז').
ככה זה עובד.

• פותח/ת השרשור
קניתי עכשיו טבורג 9% מטיב טעם.

קרעו אותי, לקחתי קילו יצא 32 ₪.

נערך לאחרונה:
זה גבינה לבנה עם טעם נטרלי, לבד היא פחות טעימה לפי דעתי אבל אפששר להוסיף לה דברים.
בחלק מהמעדניות ניתן לרכוש גבינת טבורוג מתוקה בטעמים כמו צימוקים, דובדבנים, אפרסק וכו' על מנת שיהיה יותר טעים כי כמו שאמרתי בלי התוספים יש לה טעם ניטרלי שאולי לא כולם יאהבו.

• פותח/ת השרשור
זה גבינה לבנה עם טעם נטרלי, לבד היא פחות טעימה לפי דעתי אבל אפששר להוסיף לה דברים.
בחלק מהמעדניות ניתן לרכוש גבינת טבורוג מתוקה בטעמים כמו צימוקים, דובדבנים, אפרסק וכו' על מנת שיהיה יותר טעים כי כמו שאמרתי בלי התוספים יש לה טעם ניטרלי שאולי לא כולם יאהבו.

לגבינה הנייטרלית הוספתי כפית, שתיים של דבש וזה עוד סביל. אני מאוד אוהב את הגבינה המתוקה עם הצימוקים. הבעיה הגדולה היא שאני לא אוהב צימוקים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית