כבר נבהלתי שאותו אחד שאמר לי שעמידה רחבה פוגעת בגב ובגלל זה האמסטרינג לא עובד בסקוואט התחיל להשפיע על המכון לרעה...
מי אמר לך את זה? מאמן או מתאמן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כבר נבהלתי שאותו אחד שאמר לי שעמידה רחבה פוגעת בגב ובגלל זה האמסטרינג לא עובד בסקוואט התחיל להשפיע על המכון לרעה...
אנשים שמתלוננים שהרעש של הדדליפט מפריע להם.אנשים שמתלוננים על מוזיקה כבדה ורועשת.
סעמק עד מתי זקנות וקוקסינלים ישמעו מיילי סיירוס וג'סטין ביבר?
סתם מתאמן פריק עם עגילים וכל מיני שכאלהמי אמר לך את זה? מאמן או מתאמן?
יש גרוע יותר - כאלה שעושים סקוואט על החצי כדור הזה של היציבה. אין לי מושג איך קוראים לזה. בא לי לבוא ולפנצר להם את זה.אנשים שעושים סקוואט עם כדור.
בוסו.יש גרוע יותר - כאלה שעושים סקוואט על החצי כדור הזה של היציבה. אין לי מושג איך קוראים לזה. בא לי לבוא ולפנצר להם את זה.
זה אחד הדברים הכי יעילים לפיזיותרפיהיש גרוע יותר - כאלה שעושים סקוואט על החצי כדור הזה של היציבה. אין לי מושג איך קוראים לזה. בא לי לבוא ולפנצר להם את זה.
מה אתה עושה צחוק ? חלון הזדמנויות !מתאמנים שמתחילים לשתות את השייק חלבון רבע שעה לפני סוף האימון.
סתם מתאמן פריק עם עגילים וכל מיני שכאלה
רזה גבוה כזה עם תספורת של EMO
למה אתה קורא לי פריק רק ניסיתי לעזור לך.
אני אומר שצריך לתת לך חוב לראק שאתה נמצא בחד״כ בכלל. אתה מבקר כאן המון ולא ראינו אפילו סרטון אחד שלך.
תאמין לי שאני סוס אפילו שאני לא מתאמן בכלל
או שהוא פשוט מתחיל את האימון ומסיים לפנייך..אתה קובע עם חבר להתאמן , והוא על דעת עצמו מגיע חצי שעה קודם בכדי לחכות לך ולשבת לך על הראש איפה אתה..