הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים צהובים במיוחד

חבל אחי...
כל הכוסיות נמצאות בקומה למעלה 😉

אין הרבה דברים שאני יודע על אינסין אבל אני יודע שהוא נשוי ואם אינני טועה אישתו מתאמנת

כן, וכשאשתי סוף סוף באה איתי היא אכן עושה אירובי.
מה שמצחיק זה שכשרק התחלתי עשיתי אך ורק אירובי (ספינינג), אפילו הייתי ב"מרתוני" ספינינג בנהריה, ירושלים, אילת, תל אביב וכמובן חיפה.

נעלי הספינינג קדמו לנעלי הרמת המשקולות 😃

חבל אחי...
כל הכוסיות נמצאות בקומה למעלה 😉

בזמן האחרון יש תופעה מעניינת, הן מתחילות להופיע גם בקומה התחתונה ויצא לי לראות אפילו כמה שעושות סקוואט ולפעמים גם דדליפט (ובעיקר בעיקר לאנג'ים). צריך להבין מי המדריך הגבר שגורם לזה לקרות ולתת לו בונוס! 🏋️😅

בזמן האחרון יש תופעה מעניינת, הן מתחילות להופיע גם בקומה התחתונה ויצא לי לראות אפילו כמה שעושות סקוואט ולפעמים גם דדליפט (ובעיקר בעיקר לאנג'ים). צריך להבין מי המדריך הגבר שגורם לזה לקרות ולתת לו בונוס! 🏋️😅

או שלפחות חלקן נמצאות בפורום הזה...

יש מצב שזה ההוא החדש עם השיער הארוך.
ראיתי אותו מדגים דדליפט פעם אחת. לא ראיתי לגמריי מה הוא עשה ויכול להיות שהוא גם אמר שטויות

אתה קובע עם חבר להתאמן , והוא על דעת עצמו מגיע חצי שעה קודם בכדי לחכות לך ולשבת לך על הראש איפה אתה..
אתה קובע עם חבר להתאמן והוא על דעת עצמו מאחר בחצי שעה ואתה נאלץ להתקשר עליו כל דקה ״נו מתי אתה בא ?"

יש את הזקנים האלו שבאים עם מגבת על הראש, ואומרים לך בזמן שאתה נותן סט בבנץ׳ עם 120 קילו ׳כשאני היתי בגילך היתי עושה עם זה חימום׳

״כל השרירים האלו זה סתם אויר אין לך בכלל כוח וכשתפסיק להתאמן זה יהפוך לשומן״

והכי שנוא עלי ״ אתה לא עושה את זה נכון , אתה מזיז את הגב, צריך לעשות את זה בישיבה, תוריד משקל ותעשה יותר חזרות, זה לא בריא המשקלים האלו , אתה סתם מתנפח ״

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית