הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פירות במסה

ssharon95

משתמש מתחיל
118
21
נק' מוניטין:
33
118
21
אני אוכל משהו כמו 4-5 ירקות ביום ופירות לא יוצא לאכול אפילו פרי אחד...
חשבתי על להוסיף איזה פרי אבל לפי מה שקראתי זה כדי להגיע לכמות ויטמינים ומינרלים צריך לאכול מלא פירות לכן כדאי לקחת
תוסף .
באמת החרכי/אפקטיבי לקחת תוסף של ויטמינים ומינרלים? יעשה משהו? שווה את הכסף ?
אם כן איזה מומלץ ?

מולטי-ויטמין זה תוסף מעולה
one daily twinlab
ובלי קשר, גם בביצים, כבד ובכללי בבשר יש ויטמינים ומינרלים. לא רק בירקות ופירות..

כדאי לתסף ויטמינים אני יראה שיפור ? יתן משהו?
זה לא סטרואידים
ויטמינים ומינרלים חשובים מאוד לבריאות הגוף, בצורה עקיפה אתה תראה תוצאות ככל הנראה... הם מסייעים למשל לבנייה של עצמות, להתכווצויות שרירים, למניעות חמצון , ראייה , קרישת דם, עור בריא, בריאות השיניים וכו' וכו'

זה נכון, בלי ספק. הקפיצה הלוגית לפיה מהעובדה הזאת אפשר לגזור שכדאי לצרוך תוספים אינה תקפה.
נכון, אבל לצרוך תוספים הרבה פעמים זה עניין של נוחות. הרבה יותר נוח לי לקחת פעם ביום או אפילו פעם ביומיים מולטי-ויטמין במקום לחשב כמה אכלתי מכל דבר. בלי קשר, יכול להיות שאנשים לא אוהבים פירות/ירקות, נמצאים בדל פחמימה וכו'. יש מספיק סיבות לדעתי להעדיף לקחת מולטי ויטמין או לפחות לעשות שילוב (זה שזה one daily לא אומר שחייבים לקחת אותו פעם ביום).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית