הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה בן 16.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך
באמת מסיבי בטירוף אחי, כל הכבוד 😃
מחכה בקוצר רוח לתמונות של הרגליים D:
רק נראלי צריך עבודה על הטרפזים כי הם לא נראלי בפרופורציה...
אבל שוב 😃 כל הכבוד על ההשקעה, נדיר ביותר לראות מישו כמוך בגיל כזה

• פותח/ת השרשור
באמת מסיבי בטירוף אחי, כל הכבוד 😃
מחכה בקוצר רוח לתמונות של הרגליים D:
רק נראלי צריך עבודה על הטרפזים כי הם לא נראלי בפרופורציה...
אבל שוב 😃 כל הכבוד על ההשקעה, נדיר ביותר לראות מישו כמוך בגיל כזה

כן זה באמת ניראה שהם לא טובים,ביגלל המתיחה שיש בפריסות,זה אצלי חלק לא כולכך חלש..אני צריך לעשות תמוונות ונעלה,תודה רבה חבר.

אור אמרתי לך במכון אל תפחד לעלות תמונות אתה ענק !!!
בנוגע לטרפזים, אתם תוכלו לראות בתמונות החדשות שאור יעלה שהטרפזים בפרופורציות בגוף.
שתבינו הוא רק בן 16 וחצי והוא ענק, יאללה אור עוד שנתיים על הבמה !

נו אור אתה רואה במה שאמרתי לך שיש לך מסה מטורפת לגיל שלך ועוד כמה שנים קשה לי לדמיין מה יהיה עם הקצב התקדמות שלך!

בכל מקרה, זאת תמונה ישנה של אור, הטרפזים מאז גדלו מאוד כמו כל הגוף שלו. יאללה אור נעשה בקרוב מאוד תמונות במכון

• פותח/ת השרשור
נו אור אתה רואה במה שאמרתי לך שיש לך מסה מטורפת לגיל שלך ועוד כמה שנים קשה לי לדמיין מה יהיה עם הקצב התקדמות שלך!

בכל מקרה, זאת תמונה ישנה של אור, הטרפזים מאז גדלו מאוד כמו כל הגוף שלו. יאללה אור נעשה בקרוב מאוד תמונות במכון

אמת סלע אחי,נצלם תמונות ונעלה.

• פותח/ת השרשור
אור אמרתי לך במכון אל תפחד לעלות תמונות אתה ענק !!!
בנוגע לטרפזים, אתם תוכלו לראות בתמונות החדשות שאור יעלה שהטרפזים בפרופורציות בגוף.
שתבינו הוא רק בן 16 וחצי והוא ענק, יאללה אור עוד שנתיים על הבמה !

הא אבי חחח מה שלומך יזיז שלי,בואנה אתה ביכילל לא בא למכון מה יש לך!!ולא שומר על קשר גם..קיצר אתה כנראה פושתק:jester:

לא צריך להתרגש מכמה ליצנים וטרולים ברחבי הרשת. הבחור הושעה לחודש, שילמד להתנהג במקומות ציבוריים ואז יוכל לחזור לדון פה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם,אני לא מיתרגש מאנשים כאלה,פשוט אני עובד לא קל בישביל ליראות תוצאות והוא בא לזלזל בי שהוא בן 15 וחצי?..תמבין...

אתה נראה מעולה חבר! מאסיבי מאוד בעיקר לגילך
ואתה יותר נראה פה בכיוון ה14% ולא 17% אולי אפילו פחות

מרשים מאוד לגיל 16, אחוז שומן הרבה פחות מ- 17% לדעתי נראה 14 בלחץ (לפי התמונות), תמשיך ככה עם כח רצון שכזה מצפה לך הצלחה במר ישראל, עלה והצלח!

בקשר לחיטוב, אם כבר המטרה שלך זה לרדת לאחוז שומן נמוך שיאפשר לך מאסה ארוכה, 12% שומן לדעתי לא יהיה חכם, לדעתי תעשה חיטוב אמיתי לכיוון ה-9-10% שומן מכיוון שגם אם תשרוף קצת מאסה אז ברגע שתחזור לתקופת מאסה זה יחזור אליך בבונראנג מהר מאוד, ואתה תודה לעצמך שירדת כלכך נמוך מהסיבה שאתה תוכל להרשות לעצמך מאסה ארוכה וגם על אחוזי שומן גבוהים יותר תשמור על צורה.

• פותח/ת השרשור
בקשר לחיטוב, אם כבר המטרה שלך זה לרדת לאחוז שומן נמוך שיאפשר לך מאסה ארוכה, 12% שומן לדעתי לא יהיה חכם, לדעתי תעשה חיטוב אמיתי לכיוון ה-9-10% שומן מכיוון שגם אם תשרוף קצת מאסה אז ברגע שתחזור לתקופת מאסה זה יחזור אליך בבונראנג מהר מאוד, ואתה תודה לעצמך שירדת כלכך נמוך מהסיבה שאתה תוכל להרשות לעצמך מאסה ארוכה וגם על אחוזי שומן גבוהים יותר תשמור על צורה.

תכלס,חשבתי על זה אחי..אולי אני יעשה את זה באמת זה באמת חכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית