עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קלאסי חד משמעית והכותרת נחמדה
לא ברורה לי ההחלטיות הזו, לא רואה הבדל בין שני תרגילים שבשניהם אתה עושה אותה תנועה.סומו תרגיל לליפטרים שרוצים להרים כבד בתחרות. למתאמן מתחיל שחשוב לו כוח אין מה להתעסק עם וריאציות. סקוואט ודדליפט רגילים עובדים על הגוף שלך בצורה מאוזנת והכי יעילה. לא סתם הם נחשבים קלאסים, הם פשוט הכי טובים. אם אתה רוצה ניתוח מכני, תפנה ל- @StarDust
האמת, מעניין לראות שאם מסתכלים על כל 11 קטגוריות המשקל, השיאים מחולקים בצורה מאוזנת למדי: 5 קונבנציונלי ו6 סומו.דרך אגב, ביינתים מי שמרים הכי הרבה זה מי שמרים בקלאסי(בנדיקט, בולטון, קונסטנטיבוס ועוד)
לא ברורה לי ההחלטיות הזו, לא רואה הבדל בין שני תרגילים שבשניהם אתה עושה אותה תנועה.
אין צורך לנתח אותם, וגם לספורטאים מענפים אחרים עם מבנה גוף מותאם יותר לסומו יהיה עדיף לעשות סומו בשביל להתחזק יותר מהר.
תקן אותי אם אני טועה, אבל לדעתי, זה נובע מהחשיבות של המונוליפט במשקלים האלו 67.5 עד 110.האמת, מעניין לראות שאם מסתכלים על כל 11 קטגוריות המשקל, השיאים מחולקים בצורה מאוזנת למדי: 5 קונבנציונלי ו6 סומו.
כשה56 וה60 (הקטג' הנמוכות) בוצעו בקונבנציונלי , הבינוניים - 67.5 עד 110 בוצעו בסומו, והכבדים שוב בקונבנציונלי - 125 ומעלה.
טווח התנועה הארוך יותר + המנח שהוא יותר applicable לענפי ספורט ולפעולות היומיום עושה את הקונבציונלי תרגיל מוצלח יותר מהבחינה הזאת.
תקן אותי אם אני טועה, אבל לדעתי, זה נובע מהחשיבות של המונוליפט במשקלים האלו 67.5 עד 110.
לא רואה איך המנח של דדליפט רגיל יותר ישים בפעילות יומיומית, כשאני מרים משהו כבד מהרצפה הוא בד"כ לא נראה כמו מוט ובשביל שהוא יהיה מתחת למרכז הכובד אני צריך לשים אותו בין הרגליים, מה שאומר סומו דדליפט.האמת, מעניין לראות שאם מסתכלים על כל 11 קטגוריות המשקל, השיאים מחולקים בצורה מאוזנת למדי: 5 קונבנציונלי ו6 סומו.
כשה56 וה60 (הקטג' הנמוכות) בוצעו בקונבנציונלי , הבינוניים - 67.5 עד 110 בוצעו בסומו, והכבדים שוב בקונבנציונלי - 125 ומעלה.
טווח התנועה הארוך יותר + המנח שהוא יותר applicable לענפי ספורט ולפעולות היומיום עושה את הקונבציונלי תרגיל מוצלח יותר מהבחינה הזאת.
גם אם אתה שם אותו בין הרגליים, העמידה לא תהיה רחבה כמו בסומו. ושוב, גם טווח תנועה ארוך יותר הוא (כמעט) תמיד יעיל יותר לפיתוח כוח כללי. אתה אומר תלוי בענף הספורט, אבל תנסה לחשוב בכמה ענפים אתה נמצא בעמידה כזאת רחבה ובכמה ענפים אתה עומד בצורה נורמלית. מה גם שבשביל לקפוץ למשל, צריך להיות בעמידה צרה וכו'לא רואה איך המנח של דדליפט רגיל יותר ישים בפעילות יומיומית, כשאני מרים משהו כבד מהרצפה הוא בד"כ לא נראה כמו מוט ובשביל שהוא יהיה מתחת למרכז הכובד אני צריך לשים אותו בין הרגליים, מה שאומר סומו דדליפט.
לגבי ספורט, זה מאוד תלוי ענף...