הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה למנהל

Vofekv

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
@Beast and cheat אני מפנה את זה לך כי אין לי מספיק הודעות כדי לשלוח הודעה פרטית ,
אני מתאמן כרגע בתוכנית כוח של 5x5 והסיבולת לב ריאה שלי מאוד גרועה , אני רוצה להתחיל להתאמן במקביל לגיבוש צנחנים במטרה לקבל מאותר דובדבן , מה אני צריך לעשות כי אין לי מושג מאיפה להתחיל, כל עזרה מבורכת ..

מה הרמה שלך, הנתונים שלך, משקלי העבודה שלך, למה בחרת 5X5, איך נראית הטכניקה שלך ומה הרקע שלך באימוני כוח

אלה הדברים הכי בסיסיים שצריך לדעת בשביל להתחיל לחשוב על מאיפה לענות

• פותח/ת השרשור
אני לא ברמה גבוהה מדי ... סקוואט 100 דדליפט 120, הטכניקה בסדר והתאמנתי כוח בעבר , והגעתי למשקלים יותר יפים מאלה אני פשוט אחרי הפסקה די ארוכה עקב סיבה אישית וחזרתי לפני כשלוש שבועות. מבחינת סיבולת אני מאוד גרוע ולא רץ בכלל .. בחרתי ב5x5 פשוט בגלל שהתכנית נראית חמודה , וה5x5 זה סוג של סיבולת גם , כלומר פחות התקדמות בכוח ומימוש הפוטנציאל כמו בss אלא גם גדילה של השריר , תקן אותי אם אני טועה, הנתונים זה גובה 1.75 שוקל 79

@Beast and cheat

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית