הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה פירות מומלצים לאכילה?

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
שאלה קצת מצחיקה אבל לפי מה לבחור פרי?אני רוצה לדעת איזה פירות להכניס לתפריט(חיטוב)..די נמאס לי מבננות ותפוחים אז מה אתם אומרים?

תשמע, אבטיח לדוג' זה לא יהיה חכם כי היחס בין הקלוריות למה שזה נותן מבחינת שובע הוא לא משהו. דובדבנים לדוג' זה ההיפך, מאוד משביעים ומעט מאוד קלוריות. זה לא נכון שזה לא משנה.

חחחחחחחחחחחחחחח דימי יא בן כלב הרגת אותי 😃
איפה הימים שהיית יושב ואומר שאתה מחפש דרכים להגדיל את האורז חח
ד.א - פרי הכי "חכם" מבחינת היחס לדעתי זה תותים, 100 גרם תותים זה דיי הרבה וזה 30 קל, תחשוב שקילו תותים זה 300 קלוריות.., גם אפרסק לבן זה פרי דל בקלוריות

🤩
ד.א - פרי הכי "חכם" מבחינת היחס לדעתי זה תותים, 100 גרם תותים זה דיי הרבה וזה 30 קל, תחשוב שקילו תותים זה 300 קלוריות.., גם אפרסק לבן זה פרי דל בקלוריות
תמיד הייתי בטוח שתותים זה הפרי הכי "קלורי" שיש בגלל המתיקות.

פירות בחיטוב

אבל פירות מפוצצים בפחמימות (סוכרים) לא?
אז לא עדיף להימנע ...? או לפחות לאכול כמות ממש קטנה מהם?
כי למשל בננה 20 ומשהו גרם פחמימות ,לא עדיף לחם על זה ?

• פותח/ת השרשור
באמת יש מישהו שחושב איך להגדיל את האורז שהוא אוכל חחח..
חידשת על התותים חשבתי זה פרי מפוצץ פחמימות(סוכרים)

מישהו רשם אבטיח .. אבטיח ...
מה הבעיה עם אבטיח ? ? ?

הבעיה היחידה שאני רואה עם אבטיח זה שאתה כל שנייה משתין חח ועכשיו ברצינות, לעומת פירוק אחרים אבטיח דל בסיבים תזונתיים וערך הגליקמי שלו גבוה יותר משל תפוח, אפרסק וכ'ו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית