קודם כל יש לציין שאני בינתיים בתקופת ירידה במשקל
באופן טבעי מסת השריר שלי די גבוהה, הכל סבבה עד שזה מגיע לרגליים, זה ממש מעצבן אותי, אין לי מושג מה זה- נטייה להצטברות שומן באזור הרגליים או מסת שריר גבוהה באזור או שניהם יחד, ובכלל אני רצה למרחקים ארוכים כבר כמעט שנה, יכול להיות שזה גם תרם לכל הסיפור.
אז קראתי קצת, והבנתי שיש מצב שאני בעלת מבנה גוף מזומורפי, האפיונים מגדירים אותי מאוד, וזה גרם לי לבלבול אחד גדול:
עד עכשיו תכננתי תכף להתחיל לעלות במסת השריר, והייתי בטוחה שלעלות במסת השריר יהייה הפתרון ויביא להצרת היקפים ברגליים ובכלל לשיפור המראה של כל העסק, אבל ככל שאני חושבת על זה, אני לא יכולה להתעלם מזה שברגליים לא חסר לי שריר כי הן מרגישות לי די מאסיביות וממש קשות, ואני לא רואה איך עלייה במסת השריר ברגליים תביא איתה איכשהו מראה טוב/רזה יותר, זה פשוט לא נראה לי הגיוני. יכול להיות שזה שומן באזור שגורם לי לחשוב שזה ככה?
אני די מבולבלת ואין לי מושג מה לעשות, ואני גם לא רוצה להמשיך לנסות ולרדת במשקל כי זה כבר לא נשמע הפתרון...
אז איזה תרגילים אני אמורה לבחור לרגליים, כמה חזרות וכמה סטים, ועלייה במסת השריר תוכל לגרום לכל הסיפור להשתפר? אני רק רוצה להצר את הירכיים וזה ממש קשה, אפילוו אחרי שירדתי במשקל לא ממש הצלחתי.