הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב כשלושה שבועות

oshri391

משתמש מתחיל
47
3
נק' מוניטין:
3
47
3
שלום לכולם , אני חדש פה
אני יספר לכם בקצרה את הבעיה ..
התחלתי חיטוב לפני כחצי שנה-7חודשים על 27 א.ש מ.ג עמד על 82 גובה 174
כיום אני שוקל 74, גובה-1.77, א.ש 18~

החיטוב שלי בחודשיים האחורנים היה דל פחמימה -1700 קלוריות,100 פחמימה, ללא אירובי.

עשיתי בשבוע וחצי האחרונים נייטרלי ועכשיו אני חזרתי לחטב ..
הבעיה היא שאני עדיין תקוע ולהגדיל גירעון יותר מזה זה כבר מוגזם לא ?
מה אני יעשה ? יש לי לפחות עוד 6-7 קילו ירידה ...

תודה מראש לעוזרים

גבהת 3 סנטימטר בחצי שנה?? בן כמה אתה?

איזה אימונים אתה עושה? מה ה- RMR שלך? למה לא עושה אירובי? ותפרט את כל הערכים שלך, חלבון פחמימה ושומן.

שלום לכולם , אני חדש פה
אני יספר לכם בקצרה את הבעיה ..

החיטוב שלי בחודשיים האחורנים היה דל פחמימה -1700 קלוריות,100 פחמימה, ללא אירובי.

עשיתי בשבוע וחצי האחרונים נייטרלי ועכשיו אני חזרתי לחטב ..
הבעיה היא שאני עדיין תקוע ולהגדיל גירעון יותר מזה זה כבר מוגזם לא ?
מה אני יעשה ? יש לי לפחות עוד 6-7 קילו ירידה ...

תודה מראש לעוזרים

תן לחיטוב שבועיים- שלושה לרוץ ורק אז תחליט אם יש בעיה.

• פותח/ת השרשור
גבהת 3 סנטימטר בחצי שנה?? בן כמה אתה?

איזה אימונים אתה עושה? מה ה- RMR שלך? למה לא עושה אירובי? ותפרט את כל הערכים שלך, חלבון פחמימה ושומן.

אני בן 16, הBMR שלי הוא 1861.
אני לא עושה אירובי כי חשבתי שזה לא חובה ...
חלבון -150-160 גרם
פחמימה-100
שומן -65-70

אני בן 16, הBMR שלי הוא 1861.
אני לא עושה אירובי כי חשבתי שזה לא חובה ...
חלבון -150-160 גרם
פחמימה-100
שומן -65-70

התכוונת לRMR או BMR? ה RMR הוא כפול 1.2 מהBMR (בהנחה שאתה לא עובד בעבודה פיזית קשה)

אירובי זה אמצעי להגדלת הגרעון הקלורי..זה בדיוק מה שאתה מחפש לא? אתה רוצה לרדת עוד, כרגע אתה תקוע ונראלך מוגזם להוריד עוד את האוכל, ואתה צודק לדעתי.

תן לחיטוב שבועיים- שלושה לרוץ ורק אז תחליט אם יש בעיה.

זה הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע, רק עכשיו יצאת מנייטרלי, קח עוד שבועיים מעכשיו ותעדכן מה קורה. אם אתה עדיין לא יורד אז אחד מהדברים הבאים קורה:

1) אתה לא זז במשך היום בכלל
2) אתה טועה ואתה אוכל יותר ממה שאתה חושב
3) אתה לא משקיע מספיק באימונים

לפי דעתי בדרך כלל הבעיה היא סעיף 2 - אתה רוצה לפרט את התפריט שלך? אולי גם להעלות תמונה שאנשים פה יוכלו לתת לך הערכה לאחוז שומן, אולי בכלל עדיף לך לעלות מסת שריר ורק אחר כך לחטב כדי שלא תגיע למצב רזה בלי טיפת שריר עלייך.

• פותח/ת השרשור
התכוונת לRMR או BMR? ה RMR הוא כפול 1.2 מהBMR (בהנחה שאתה לא עובד בעבודה פיזית קשה)

אירובי זה אמצעי להגדלת הגרעון הקלורי..זה בדיוק מה שאתה מחפש לא? אתה רוצה לרדת עוד, כרגע אתה תקוע ונראלך מוגזם להוריד עוד את האוכל, ואתה צודק לדעתי.

זה הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע, רק עכשיו יצאת מנייטרלי, קח עוד שבועיים מעכשיו ותעדכן מה קורה. אם אתה עדיין לא יורד אז אחד מהדברים הבאים קורה:

1) אתה לא זז במשך היום בכלל
2) אתה טועה ואתה אוכל יותר ממה שאתה חושב
3) אתה לא משקיע מספיק באימונים

לפי דעתי בדרך כלל הבעיה היא סעיף 2 - אתה רוצה לפרט את התפריט שלך? אולי גם להעלות תמונה שאנשים פה יוכלו לתת לך הערכה לאחוז שומן, אולי בכלל עדיף לך לעלות מסת שריר ורק אחר כך לחטב כדי שלא תגיע למצב רזה בלי טיפת שריר עלייך.

את האמת שיותר נכון סעיף 1 .. חוץ מהאימונים אני לא עושה משהו רציני .. 100 גרם פחמימה ביום נותן לי תחושה של חולשה ...באימונים אני משקיע ולגבי האוכל זה יכול להיות אבל 1 יותר נכון ..

נראה מה יתפתח בשבועיים הקרובים ואז אני יחליט אם להוסיף אירובי או לא ..

אחלה, תעדכן מה קורה

Back
למעלה תחתית