הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אקסטרה קלוריות בזמן סייקל (מסה)

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי,

מעניין אותי לדעת מהחבר'ה המנוסים יותר בסייקלים.
אני די מבין את החומר התזונתי, ונקי מצליח לגדול יפה.
העניין הוא שאני עכשיו מתחיל סייקל ראשון (טסט+בולד+דיבול). אני די מנוסה בתחום ובתזונה כמו שהזכרתי, השאלה שנשאלת היא מה קורה כשאתה תחת כל החומרים האלה ? כמה להוסיף קלוריות בהנחה ומתאמנים חזק... (נסיון אישי שלכם על עצמכם, שברור לי שהוא אינדיוודואלי)

* בחור די גדול ( 1.93 , 100 ק"ג , 20 א.ש )

אני רואה שבסוף הוספת גם בולדנון ודיבול... עכשיו זה כבר סייקל !
לא יודע להגיד מספר מדוייק כמה להוסיף וגם אין דבר כזה מספר מדוייק, לדעתי אבל בהנחה שאתה על 20 א״ש לא כדאי להוסיף יותר פחמימות , תוסיף עוד חלבון בוא נניח תגיע לכוון ה250-300 ג׳ ביום , עכשיו שאתה בסייקל הגוף יכול לסנתז יותר חלבון מה גם הבולדנון ידוע בתור מעלה תאבון, אל תגזים רק בשומנים ובפחמימות שלא תעלה בשומן
בקיצור תאכל נקי
מניסיוני האישי עם נתונים פיזיים כמו שלך בערך.. כשאני בסייקל (כבר שכחתי מה התחושה ) בד״כ לא עובר את ה 30-40 ג׳ שומן ביום שמגיע בעיקר מאוכל עצמו (קוטג׳ 3אחוז, עוף, דגים) ולא כתוספת (אבוקדו, אגוזים) !!!
לגבי חלבון 250 בערך אני אוכל , ופחמימות משהו כמו 150 ובד״כ יש תוצאות יפות!
כפי שאתה רואה זה בערך 2100 קלוריות אבל אני משיג תוצאות יפות למרות שאני לא עושה בד״כ סייקלים למסה!
אם בא לך ממש לעלות במשקל אז תוכאל 300 ג׳ חלבון ו350 פחמימות זה יספיק לדעתי ושומן סביב ה50ג׳ כך תוכאל באמת לעלות יפה ונקי !
חוץ מזה תזרום עם הסייקל הרי זה סייקל ארוך בטח משהו כמו 12 שבועות או יותר אפילו (זה 3 חודשים ) תראה איך העניינים זזים וכל תשחק עם הקקל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני רואה שאתה עירני 😃

העניין הוא שחלבון כבר אכלתי הרבה לפני (220 - 250 ) ופחמימות די בינוני.
אני עומד היום על 2900-3100 קלוריות ביום (קצת קשה לי לאכול מישום מה). מצד שני התוספת בכוח והג'ק הפכו את האימונים לאלימים - מה שאומר שצריך עוד קלוריות רק בשביל להתאמן.
בקיצור אני עושה קצת ניסויים - עוד קצת חלבון (50 גרם בערך) ועוד קצת פחמימות (100 גרם בערך). נראה אם זה מספיק או לא.
מתחילת הסייקל אני מצליח לעלות מסה, אבל נראה לי שאני שורף שומן. למרות שזה מגניב לשרוף שומן, זה אומר שאולי משהו לא תקין ואני לא אוכל מספיק בשביל לגדול...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית