מתי ממולץ לחדר כושר?

Avraam99

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
באיזה גיל טוב ללכת לחדר כושר

כל עוד אתה יודע מה אתה עושה, בכל גיל. פעילות גופנית זה דבר שהוא תמיד טוב, אם עושים אותו נכון.

רוב המכונים מבקשים אישור רפואי(אישור להתאמן בחדר כושר) מרופא ומרשים כניסה מגיל 14 לפי חוק הספורט.

כל עוד תקבל הדרכה נכונה ותבצע את התרגילים בצורה נכונה שלא תזיק לך תוכל להתחיל בגיל הזה(אלא אם אתה גדול יותר...)

רוב המכונים מבקשים אישור רפואי(אישור להתאמן בחדר כושר) מרופא ומרשים כניסה מגיל 14 לפי חוק הספורט.

כל עוד תקבל הדרכה נכונה ותבצע את התרגילים בצורה נכונה שלא תזיק לך תוכל להתחיל בגיל הזה(אלא אם אתה גדול יותר...)
זה חוק ישן...החוק כיום מאפשר מגיל 7 אם אני לא טועה.

בכל גיל, לא צריך לחכות אפילו שתיפול הביצה השנייה

• פותח/ת השרשור

אני עוד חודש בן 15 , ויש לי מגבלה ברגלים. שמקשה
והבעיה שאני ״מפחד״ לעשות סקוואטים כי זה עוצר את הגובה

אני עוד חודש בן 15 , ויש לי מגבלה ברגלים. שמקשה
והבעיה שאני ״מפחד״ לעשות סקוואטים כי זה עוצר את הגובה

אם אתה בן 15, אני מאמין שלא תמצא מכון כושר שיסכים לקבל אותך. תעשה אימונים על משקל גוף, בחוץ עם חברים

וסקוואט לא עוצר את הגובה..

בגדול אני יודע שרוב המועדונים הגדולים מוכנים להכניס מתאמנים מגילאי 16 ומעלה
אין שום בעיה עם להיות מנוי לחדר כושר, אם אתה ממש ללא רקע גופני לא חייב ישר לקפוץ ל"ברזלים" אפשר להתאמן חצי שנה בבריכה, אירובי, מכשירים כדי להתחזק ולהתקדם ולהתחיל לעבוד עם משקל חופשי אחרי שהתחזקת קצת, יש לך את כל החיים להרים ברזלים

נ.ב
בוא תראה ילדים 1.90 אצלי במכון מקבוצת מכבי אשדוד, כולם עושים סקוואט/משקולות ואין להם שום בעיות גובה
כבר מזמן הפריכו את הטענה שמשקולות עוצרות את הגדילה

אם אתה בן 15, אני מאמין שלא תמצא מכון כושר שיסכים לקבל אותך. תעשה אימונים על משקל גוף, בחוץ עם חברים

וסקוואט לא עוצר את הגובה..
יש הרבה מכוני הכושר זה מגיל 14.

Back
למעלה תחתית