הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 172.5x3 Squat 150x2.5, DL

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
הייתה לי הפסקה ארוכה מאימונים, חזרתי לפני כ4 חודשים בערך עם 95 קילו סקוואט ו120 דדליפט.
אני חוזר לעצמי לאט לאט.

סרטונים מהיום:

סקוואט 150x2:

חזרה שנייה איבדתי קצת ריכוז וכתוצאה מכך שיווי משקל ככה שלא הצלחתי חזרה שלישית(פשוט היה חסר בה עומק..) מקווה שבוע הבא לתת 152.5x3.

דדליפט 172.5x3:

*משקל גוף- 70.6 ק"ג.

מי שמעניין, זה הלוג שלי: http://www.lbs.co.il/threads/48276/#post-612661 מוזמנים לעקוב, לתת עיצות וכו'..

נערך לאחרונה:
יש לי במכון פלטות כמו שלך וכשאני מוריד את המוט בחזרה לרצפה הן נוחתות על הידיות וזה ממש מפריע לי, אמרו לי שבמשקלים גבוהים זה יפסיק להסתובב וגם עם 3 פלטות זה עדיין קורה, איך אתה מתמודד עם זה?

• פותח/ת השרשור
יש לי במכון פלטות כמו שלך וכשאני מוריד את המוט בחזרה לרצפה הן נוחתות על הידיות וזה ממש מפריע לי, אמרו לי שבמשקלים גבוהים זה יפסיק להסתובב וגם עם 3 פלטות זה עדיין קורה, איך אתה מתמודד עם זה?
פשוט מסדר אותן ככה שהפלטות הראשונות יהיו עם הצד בלי הידית על הריצפה והפלטות השניות הצד עם הידית על הריצפה וכן הלאה.. בדר"כ זה עובד בעיקר מ3 פלטות ומעלה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מקבל באונס בסקוואט.
זווית לא טובה לשפיטת דדליפט.
אני חושב שקצת קשה לשפוט טכניקה מסט כזה.. בכל מקרה תפרט קצת, מה זאת אומרת לא מקבל באונס? אני משתדל להיות מכווץ כמה שיותר, להשאיר תחת למעלה ולעלות בשנייה שהרגשתי שירדתי ממקביל ( מה שלא קרה בחזרה השנייה כי ירדתי יותר מדי ואיבדתי את הכיווץ). אבל אני חושב שאפשר לראות את זה טוב בחזרה הראשונה.

אז תעלה סט עם משקל יותר קל, איזה חימום אחרון או משהו.
אין באונס = אין מתיחה מקסימלית של ההאמסטרינגס.
יכול להיות שאני טועה, יכול להיות שכן יש באונס, ואתה לא מנצל אותו כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אלה הסרטונים הכי אקטואלים שיש לי לסקוואט, אבל מהאימון נפח של הלינארית ביום ראשון אז המשקל 120 ק"ג.. סטים 4 ו5 (מתוך 5):

אין לי משהו לומר לגביי הטכניקה, נראה טוב סה"כ
אבל הדבר הזה שאתה עושה עם המוט של ה150 ק"ג לפניי שאתה יורד מזיין אותך. שים לב איך הוא רוקד לך על הגב ושים לב כמה זמן הוא סתם נמצא עלייך. הדבר הזה שותה לך את האנרגיה.

• פותח/ת השרשור
ה"אהבתי" על הסרטונים עם ה120 אומר שהכל בסדר? חח
משקלים יפים למשקל הגוף שלך, תשקול להתחרות
יהיה נחמד להתחרות עם מישהו עם משקלים כאלה בקטגוריה
תודה, למרות שהמשקלים לא משהו.. בטח שלא לתחרות.
גם הם טיפה מתסכלים כי למרות שפעם היו לי משקלים הרבה יותר גבוהים (בעיקר בסקוואט), אני מתקשה לחזור אליהם כי אני לא רוצה לעלות יותר מדי במשקל גוף ולא רוצה יותר מדי להזניח אירובי וריצות בשביל לשמור על כושר מינימלי לתקופה הקרובה שיכול להיות שאני אעבור איזה גיבוש\ שניים פיזיים לקראת השיבוץ שלי בצבא.

אבל אולי אני אבוא פשוט לכיף בשביל להתנסות בתחרות וגם להכיר קצת במציאות את חברי הקהילה..
אין לי משהו לומר לגביי הטכניקה, נראה טוב סה"כ
אבל הדבר הזה שאתה עושה עם המוט של ה150 ק"ג לפניי שאתה יורד מזיין אותך. שים לב איך הוא רוקד לך על הגב ושים לב כמה זמן הוא סתם נמצא עלייך. הדבר הזה שותה לך את האנרגיה.
תודה, ואתה צודק 100%, אני צריך לתרגל את זה יותר, משום בזמן האחרון המוט ממש לא מרגיש לי יציב על הגב, בעיקר במשקלים היותר כבדים. לפני שבועיים בערך ניסיתי אחיזה יחסית רחבה, שעזרה קצת יותר למוט להיות יציב על הגב, אבל עדיין זה לא מרגיש ממש טוב ואני כל הזמן מזיז אותו באמצע הסט..

נערך לאחרונה:
קשה לראות בבירור, אבל נראה שאתה מושך את הדדליפט עם מרפקים לא נעולים, וזו סכנת פציעה מיידית ליד שבסופינציה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית