הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה

• פותח/ת השרשור abcd
  • פורסם בתאריך

abcd

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
בת 16, מתאמנת מתחילה בחדר כושר, על 1.72 שוקלת 73.
אני בסוג של דיאטה (שלא כזה הולכת לי), רציתי לשאול אם אני צריכה לקחת את החלבונים האלה שיש בחדרי כושר בשביל השרירים, אני מציינת כי אני רוצה להיות רזה וחטובה (עם קוביות..)

בת 16, מתאמנת מתחילה בחדר כושר, על 1.72 שוקלת 73.
אני בסוג של דיאטה (שלא כזה הולכת לי), רציתי לשאול אם אני צריכה לקחת את החלבונים האלה שיש בחדרי כושר בשביל השרירים, אני מציינת כי אני רוצה להיות רזה וחטובה (עם קוביות..)

בעקרון לא, התוספי חלבון נועדו למתאמנים שלא מצליחים להגיע לכמות החלבון המספקת רק מאוכל. אני לא כל כך זוכר מה ההמלצה לנשים מבחינת חלבונים אבל נניח משהו באזור ה100 גרם ליום. את מסוגלת להגיע ל100 גרם חלבון ביום בלי תוספי חלבון? מצוין ועדיף ככה. אם לא, את יכולה לתסף איתם.

למה את צריכה את זה? אני בטוחה שאת יכולה להגיע למכסה היומית של חלבון שאת צריכה בלי בעיה
דיאטה טובה ותפריט מסודר זה מה שיניב לך 'קוביות'
בהצלחה

היא לא יודעת אם היא צריכה את זה, היא פשוט לא מבינה מ'זה עושה ובעצם שואלת מחוסר ידע.

לפי נוסח הכתיבה כמו רוב האנשים שלא מבינים בתזונה וספורט היא חושבת שהתוסף הזה, זה איזשהו "גלולת פלא" שתעזור לה להרזות ולהשיג את המטרה שלה.

בשביל זה היא צריכה להתחיל ללמוד, לקרוא ולצבור ידע בכל הנושא של התזונה וגם של האימונים.

את לא חייבת לקחת את זה, מה שחשוב זה הכמות חלבון בסוף היום לא חשוב אם זה מאבקת חלבון או מחזה עוף
מה שכן, שני דברים:
1) זה זול (בסוף זה משתלם(
2) אפשר להכין שייקים טעימים מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית