מידע חמאת בוטנים

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
זה טוב עם אני שם 2 כפות חמאת בוטנים ללחם קל אני בחיטוב או שלהחליף למשהוא אחר?

יש גם סקיפי טבעי, התכלת נדמה לי...

לא ידעתי, חידשת לי
זה סקיפי מה אז להחליף את זה מהתפריט?

מה רע בסקיפי?
שומן טראנס והרבה פחמימה פשוטה. סקיפי זה פחות או יותר נוטלה עם אגוז אחר בבסיס של הממרח

• פותח/ת השרשור
לא ידעתי, חידשת לי

שומן טראנס והרבה פחמימה פשוטה. סקיפי זה פחות או יותר נוטלה עם אגוז אחר בבסיס של הממרח
לפי מה שהבנתי להחליף את החמאת בוטנים בגבינה או פסטרמה או טונה

אם אתה בחיטוב - מציע לך להתרחק מפסטרמה. זה בשר מעובד עם הרבה חומרים משמרים ונתרן - לא מומלץ בחיטוב

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה אני עושה חיטוב אז זה טוב
נתונים:חלבון130 גרם
שומן:71
פחמימה:110 זה טוב הוא להוריד בשומן ולעלות בחלבון? כי לקחתי 40% שומן מהתפריט זה לא יותר מידי שומן מה אתם אומרים?

אם אתה בגרעון קלורי זה בסדר..אם אתה רוצה דל פחמימה ממש אז תוריד עוד פחמימה ותעלה שומן וחלבון..אין בעיה עם כמות שומן גבוה, כל עוד אתה בריא ומתאמן.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בגרעון קלורי זה בסדר..אם אתה רוצה דל פחמימה ממש אז תוריד עוד פחמימה ותעלה שומן וחלבון..אין בעיה עם כמות שומן גבוה, כל עוד אתה בריא ומתאמן.
ברוך ה' אני בריא ומתאמן 3 פעמים בשבוע ורץ ואני לא רוצה דל פחמימה תגיד אתה חושב שעם אני 16% שומן אז כדאי לי דל פחמימות או רק גירעון של 500-700

דל פחמימה לא מתאים לכל אחד..יש כאלה שיסבלו מזה מאוד, מה גם שלפי מה שהבנתי הדל פחמימה ממש (גרמים בודדים שמגיעים בעיקר מירקות) מיועד יותר כבר לרמות הנמוכות של השומן (חד ספרתי). סתם ככה גרעון של 500-700 זה בסדר

• פותח/ת השרשור
דל פחמימה לא מתאים לכל אחד..יש כאלה שיסבלו מזה מאוד, מה גם שלפי מה שהבנתי הדל פחמימה ממש (גרמים בודדים שמגיעים בעיקר מירקות) מיועד יותר כבר לרמות הנמוכות של השומן (חד ספרתי). סתם ככה גרעון של 500-700 זה בסדר
המטרה שלי להגיע ל11-12 אחוז שומן זה היה מספיק גירעון של 500-700 לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית