עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם היא טבעית( או לא סקיפי במילים אחרות) זה מצוין.
זה סקיפי מה אז להחליף את זה מהתפריט?מה רע בסקיפי?
יש גם סקיפי טבעי, התכלת נדמה לי...אם היא טבעית( או לא סקיפי במילים אחרות) זה מצוין.
יש גם סקיפי טבעי, התכלת נדמה לי...
זה סקיפי מה אז להחליף את זה מהתפריט?
שומן טראנס והרבה פחמימה פשוטה. סקיפי זה פחות או יותר נוטלה עם אגוז אחר בבסיס של הממרחמה רע בסקיפי?
לפי מה שהבנתי להחליף את החמאת בוטנים בגבינה או פסטרמה או טונהלא ידעתי, חידשת לי
שומן טראנס והרבה פחמימה פשוטה. סקיפי זה פחות או יותר נוטלה עם אגוז אחר בבסיס של הממרח
חמאת בוטנים זה מקור לשומן בעיקר בעוד פסטרמות גבינות וטונה זה לחלבון.. אז לפי מה שאתה צריך לערכיםלפי מה שהבנתי להחליף את החמאת בוטנים בגבינה או פסטרמה או טונה
ברוך ה' אני בריא ומתאמן 3 פעמים בשבוע ורץ ואני לא רוצה דל פחמימה תגיד אתה חושב שעם אני 16% שומן אז כדאי לי דל פחמימות או רק גירעון של 500-700אם אתה בגרעון קלורי זה בסדר..אם אתה רוצה דל פחמימה ממש אז תוריד עוד פחמימה ותעלה שומן וחלבון..אין בעיה עם כמות שומן גבוה, כל עוד אתה בריא ומתאמן.
המטרה שלי להגיע ל11-12 אחוז שומן זה היה מספיק גירעון של 500-700 לא?דל פחמימה לא מתאים לכל אחד..יש כאלה שיסבלו מזה מאוד, מה גם שלפי מה שהבנתי הדל פחמימה ממש (גרמים בודדים שמגיעים בעיקר מירקות) מיועד יותר כבר לרמות הנמוכות של השומן (חד ספרתי). סתם ככה גרעון של 500-700 זה בסדר