הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שלבים אחרונים לחיטוב

• פותח/ת השרשור lbob11
  • פורסם בתאריך

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
שלום,אני בשלבים האחרונים של חיטוב בתקופה הזאת ,ירדתי מ 28 א"ש למצב נוכחי של 9~ א"ש.
אחרי תקופה ארוכה יחסית של תזונה קפדנית התפרקתי יותר ממה שהייתי צריך וסיימתי 400 גרם חלבה(ללא סוכר) ו 520 גרם חמאת בוטנים(ועוד סקיפי...)
כאשר כל אלה מתפרסים על זמן של יומיים(סופ"ש).
בתור אחד שעולה מהר מאוד במשקל גוף(נטייה להשמנה מהירה) עד כמה ארוחה כזאת יכלה לפגוע בשלבי חיטוב אחרונים?
פשוט מאוד חבל לי לדפוק את הירידה האחרונה לאחוז שומן חד ספרתי בגלל צורך מוגזם למתוק.

שלום,אני בשלבים האחרונים של חיטוב בתקופה הזאת ,ירדתי מ 28 א"ש למצב נוכחי של 9~ א"ש.
אחרי תקופה ארוכה יחסית של תזונה קפדנית התפרקתי יותר ממה שהייתי צריך וסיימתי 400 גרם חלבה(ללא סוכר) ו 520 גרם חמאת בוטנים(ועוד סקיפי...)
כאשר כל אלה מתפרסים על זמן של יומיים(סופ"ש).
בתור אחד שעולה מהר מאוד במשקל גוף(נטייה להשמנה מהירה) עד כמה ארוחה כזאת יכלה לפגוע בשלבי חיטוב אחרונים?
פשוט מאוד חבל לי לדפוק את הירידה האחרונה לאחוז שומן חד ספרתי בגלל צורך מוגזם למתוק.

קודם כל אם זה חד פעמי זה לא נורא, ורצוי לעשות העמסות בשלבים כאלה של החיטוב,..בידיוק כדי לא להגיע למצב הזה שהגעת אליו..אני מבין אותך מאוד גם אני הייתי ככה וגם לי זה קרה בידיוק אותו דבר..רק שאני אכלתי את אותם הדברים באותו יום, ועם עוד איזה קופסת קורנפלקס ולא מעט חטיפים מכל הסוגים שהצלחתי להשיג..

כמה זה יעכב? לא יודע..זה יעכב קצת או הרבה..אתה לא תעלה קילו-שניים מיום התפרקות..מה גם שאם שמרת על מאזן קלורי בימים האלה אז לא קרה כלום..חוץ מזה שבטח הייתה לך צרבת מטורפת אחרי זה חח או שפשוט חוסר ויטמנים ביומיים האלה..(נשמע שאכלת אוכל של יום שלם בכפית..)

בכל מקרה הייתי במקומך עובר למצב של העמסות..ככה אחת לשבוע יש לך התפרקות מוגדרת מראש, וזה מאוד עוזר פסיכולוגית לא לגעת בכלום כל השבוע בידיעה שתכף יש יום התפרקות..מה גם שזה כיף ממש + מגדיל את הורמון הלפטין (שאחראי על שריפת שומן..) אז באחוזי שומן נמוכים זה חשוב מאוד.

אה ו..כל הכבוד על הירידה! נשמע מטורף, כמה זמן לקח לך?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה,כל התהליך לקח לי 7 וחצי חודשים,חודש וחצי תפריט מסה שעליתי בסביבות 8 וחצי קילו,אחר כך 6 חודשים מלאים של חיטוב עד היום..ואחרי כל הזבל שתקעתי כנראה גם ימשך עוד איזה תקופה

תודה רבה,כל התהליך לקח לי 7 וחצי חודשים,חודש וחצי תפריט מסה שעליתי בסביבות 8 וחצי קילו,אחר כך 6 חודשים מלאים של חיטוב עד היום..ואחרי כל הזבל שתקעתי כנראה גם ימשך עוד איזה תקופה

לא נורא, תלמד מזה ותעשה העמסות

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות ולמדתי לקח..כנראה שפעם בשבועיים אני אעשה ציט מיל (לא זבל טוטאלי) שתשתלב לי טוב עם העמסה.
ואני לא אוהב לפרסם תמונות בציבור אבל אין לי בעיה לשלוח בפרטי לפני ואחרי.

תודה על התגובות ולמדתי לקח..כנראה שפעם בשבועיים אני אעשה ציט מיל (לא זבל טוטאלי) שתשתלב לי טוב עם העמסה.
ואני לא אוהב לפרסם תמונות בציבור אבל אין לי בעיה לשלוח בפרטי לפני ואחרי.
תעלה תמונות בלי פנים או אם צנזור ואחרי יומיים שלוש תמחק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית