הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי תפריט תזונה + שייק?

• פותח/ת השרשור ad135
  • פורסם בתאריך

ad135

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן.
בקצרה עליי: מתאמן מספטמבר, לקחתי תזונאי שבנה לי תפריט ועושה איתי מעקב.
שוקל כרגע 65
גובה 1.73
בן 24
אחוז שומן לפני שלושה שבועות - 18.0.
בגדול מבנה גוף רזה.

התחלתי עם אימון A, כבר חודשיים עם A_B,, העלתי משקלים באופן יפה.
בגדול התפריט שלי בנוי על דיאטה, 3 ארוחות עיקריון - בוקר צהריים וערב.
ו2 ארוחות ביניים קטנות. אמור לצאתי 1600 קלוריות. המטרה הייתי להוריד מ21 אחוז שומן ל15. ואז לעלות מסת שריר.
אני מזכיר, אני שקלתי 67 בהתחלה, מבנה גוף רזה.

אני מתאמן 4 פעמים בשבוע כוח, ופעמיים אירובי (ספייניג וקרוסטריינר).

רוב השינוי במסת השריר והשומן ובכלל בעיצוב הגוף אני יודע שזה תזונה.
אני מרגיש שב3 וחצי חודשים לא התקדמתי כלכך עם הגוף שלי.
\ חוץ מזה שהתחזקתי מבחינת שרירים.

הפסקתי עם התוזנאי.
אני רוצה לנסות לעלות מסת שריר ולנסות בו זמנית להוריד אחוז שומן , אני יודע שזה נוגד זה את זה קצת.

האם זה הזמן לקחת שייק חלבון? זה עולם חדש בשבילי, איזה כדאי? מה הכמות? אני יודע שיש משקה ששותים בנוסף אליו.
האם להמשיך בתפריט שאני עכשיו איתו.? שזה אומר אחרי אימון כוח קופסאת טונה או קופסאת קוטג' עם ביצה 1 ופרוסת לחם 1. וירקות.
אם אני ארד ל3 אימוני כוח, ואעשה 3 אימוני אירובי, יהיה לי אפקט של העלאת מסת שריר והורדת אחוז שומן ביחד עם שינוי תפריט?

מה ההמלצות כך שעד אמצע אפריל (מטרה שקבעתי בתחלית ספטמבר) אגיע לאן שאני רוצה .(מראה גוף)

תודה.

נערך לאחרונה:
אתה אוכל 1600 קלוריות ביום אתה מצפה שתתקדם? תלמד לאכול ולהרכיב תפריט תזונה שמתאים לך

• פותח/ת השרשור
ערכבתי את ההודעה שהיא תהיה יותר ברורה.
המטרה של התפריט הייתי להוריד אחוז שומן. ב3 חודשים הורדתי 4.5 אחוז שומן. מ21 ל17.5 . המטרה הייתי להגיע ל15.
הצבתי שעד אמצע אפריל, אגיע לאן שארצה. שזה לעלות במסת שריר עם 15 אחוז שומן.

חלום של כל אחד לעלות במסה ולרדת באחוז שומן.....חבל שזה בלתי אפשרי(חוקית לפחות)
תעשה מסה דחוףף ואז תחטב.. אין מה לעשות אחי, את הקיץ הזה שרפת, לפחות שלקיץ הבא ובכללי לעצמך, תעלה מסה ואז תחטב

ערכבתי את ההודעה שהיא תהיה יותר ברורה.
המטרה של התפריט הייתי להוריד אחוז שומן. ב3 חודשים הורדתי 4.5 אחוז שומן. מ21 ל17.5 . המטרה הייתי להגיע ל15.
הצבתי שעד אמצע אפריל, אגיע לאן שארצה. שזה לעלות במסת שריר עם 15 אחוז שומן.
אתה צריך להיסגר על המטרות שלך. לעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן זה שני דברים שלא הולכים ביחד, תחשוב במה אתה רוצה להתמקד.

תן מסה חזקה עד אפריל , תחטב חודשיים ..
יש לך 3 חודשים שאתה יכול לעלות קצת אם תעשה את זה נכון .. ואז תראה לפחות סבבה לפחות בקיץ ,

אני אתקן את כל הטוענים שאומרים שלא ניתן לרדת באחוזי שומן ולעלות בשריר... אז זה לא מדוייק !!!
ניתן לעלות בשריר ועקב כך לרדת באחוזי שומן או לחילופין לרדת באחוזי שומן ולעלות באחוזי השריר !!!
אם כבר לא ניתן לעלות במסת שריר ותוך כדי לרדת במסת שומן ( אבל גם זה לא מדוייק אבל פה אני עוצר )
אני מסביר : אדם ששוקל 100 קילו עם 20 קילו שומן הוא בעל 20 א״ש . כאשר האדם הזה יעלה 4 קילו שריר ללא עליה בשומן ב 4 חודשים (למתאמן מתחיל זה לא בעיה בכלל ) הוא ישקול 104 קילו עדיין עם 20 קילו שומן אבל זה כבר לא יהיה 20א״ש אלא פחות ...

אני אתקן את כל הטוענים שאומרים שלא ניתן לרדת באחוזי שומן ולעלות בשריר... אז זה לא מדוייק !!!
ניתן לעלות בשריר ועקב כך לרדת באחוזי שומן או לחילופין לרדת באחוזי שומן ולעלות באחוזי השריר !!!
אם כבר לא ניתן לעלות במסת שריר ותוך כדי לרדת במסת שומן ( אבל גם זה לא מדוייק אבל פה אני עוצר )
אני מסביר : אדם ששוקל 100 קילו עם 20 קילו שומן הוא בעל 20 א״ש . כאשר האדם הזה יעלה 4 קילו שריר ללא עליה בשומן ב 4 חודשים (למתאמן מתחיל זה לא בעיה בכלל ) הוא ישקול 104 קילו עדיין עם 20 קילו שומן אבל זה כבר לא יהיה 20א״ש אלא פחות ...
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית