ייעוץ כמה שאלות לפני חיטוב דל פחמימה

Timurchik

משתמש מתחיל
188
9
נק' מוניטין:
-41
188
9
אני מסיים מסה שבוע הזה ורוצה להתחיל בחיטוב.כרגע אוכל כ 3500 קלוריות, הרבה פחמימות.
שוקל 87 על 1.77.מאמין כ 17-18% שומן.לא ניסיתי עוד דל פחמימה מתחילת החיטוב.
חושב להתחיל מכ2200 קלוריות , 3 אימוני כל הגוף בשבוע ולעשות העמסה ביום שבת.

1.קראתי בספר שהוא ממליץ על שבועיים הסתגלות על תפריט עם קלוריות מרובות להתחלה ומשם להוריד.זה חובה?אני יכול להתחיל ישר מה2200 קלוריות?
2.עד כמה חשוב שלב ההסתגלות לפני העמסה הראשונה.אפשר לעשות העמסה בשבוע הראשון או חובה בשני.
3.לעשות את העמסת הפחמימות לאחר האימון ביום שבת ישר?
4.לעשות 3 אימוני כוח או 2 כוח ואחד ריקון גליקוגן?
5.איך עדיף לשלב אימוני אינטרוולים?אני יודע שבהתחלה עדיף בלי אבל יש לי הרבה שומן בצדדים ואני יודע שזה מזיז תענייניינים קצת שם.

תודה רבה מראש

1+2. שלב ההסתגלות נועד בשביל להכניס את הגוף למצב של קטוזיס, לכן גם חשוב לא לעשות העמסה אחרי השבוע הראשון. כן, זה שבועיים קשים. הגוף לומד להשתמש בשומנים כמקור אנרגיה ראשי.
3. כן
4. אני חושב שצריכים להיות שלושה אימונים, כשהמטרה היא שמירה על כוח (ובגלל זה אני חושב שלא נכון ביום שבת לעשות אימון קשה, מהסיבה הפשוטה שזה האימון שאתה הכי חלש בו ולכן גם הכי פחות יעיל מבחינת כוח), אבל יש גם שיגידו בדיוק הפוך בשביל לרוקן מאגרי גליקוגן כמו שאמרת. שכל אחד יעשה מה שנראה לו נכון
5. http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/

• פותח/ת השרשור
1+2. שלב ההסתגלות נועד בשביל להכניס את הגוף למצב של קטוזיס, לכן גם חשוב לא לעשות העמסה אחרי השבוע הראשון. כן, זה שבועיים קשים. הגוף לומד להשתמש בשומנים כמקור אנרגיה ראשי.
3. כן
4. אני חושב שצריכים להיות שלושה אימונים, כשהמטרה היא שמירה על כוח (ובגלל זה אני חושב שלא נכון ביום שבת לעשות אימון קשה, מהסיבה הפשוטה שזה האימון שאתה הכי חלש בו ולכן גם הכי פחות יעיל מבחינת כוח), אבל יש גם שיגידו בדיוק הפוך בשביל לרוקן מאגרי גליקוגן כמו שאמרת. שכל אחד יעשה מה שנראה לו נכון
5. http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/

קודם כל תודה רבה.לא. הבנתי רק את 4.אתה אומר שלושה אימוני כוח,מצד שני לא נכון לעשות ביום שבת אימון קשה.קצת התבלבלתי פה..
בקשר לפרוטוקולי השומן העיקש.אני מכיר אותם.התכוונתי יותר מבחינת החלוקה בשבוע .נגיד 2 אימוני HIIT בשבוע ואני מתאמן שלישי חמישי שבת אימוני כוח.איך יותר טוב לשלב?לאחר העמסת הפחמימות או בימי האימון בבוקר?
תודה

קודם כל תודה רבה.לא. הבנתי רק את 4.אתה אומר שלושה אימוני כוח,מצד שני לא נכון לעשות ביום שבת אימון קשה.קצת התבלבלתי פה..
בקשר לפרוטוקולי השומן העיקש.אני מכיר אותם.התכוונתי יותר מבחינת החלוקה בשבוע .נגיד 2 אימוני HIIT בשבוע ואני מתאמן שלישי חמישי שבת אימוני כוח.איך יותר טוב לשלב?לאחר העמסת הפחמימות או בימי האימון בבוקר?
תודה
יש אימוני עצימות, יש אימוני נפח ויש אימוני התאוששות. בגישה שלי הייתי מכניס את האימון התאוששות ביום שבת. ומה שאמרתי שיש כאלה שיכניסו דווקא את האימון נפח ביום שבת בגלל הסיבה שציינת, אני לא אוהב את זה
אימוני אינטרוולים הייתי משלב בסוף האימון כוח, וגם זה בתנאי שהאימוני כוח לא נפגעים (התאוששות)

• פותח/ת השרשור
יש אימוני עצימות, יש אימוני נפח ויש אימוני התאוששות. בגישה שלי הייתי מכניס את האימון התאוששות ביום שבת. ומה שאמרתי שיש כאלה שיכניסו דווקא את האימון נפח ביום שבת בגלל הסיבה שציינת, אני לא אוהב את זה
אימוני אינטרוולים הייתי משלב בסוף האימון כוח, וגם זה בתנאי שהאימוני כוח לא נפגעים (התאוששות)

תודה אחי.שאלה אחרונה רק אחי.
את מצב ההסתגלות, השבועיים הראשונים חייבים להיות במאזן חיובי או שאפשר להריץ את המצב הזה גם ב 2200 קלוריות שאיתם אני מתחיל תחיטוב.

תודה אחי.שאלה אחרונה רק אחי.
את מצב ההסתגלות, השבועיים הראשונים חייבים להיות במאזן חיובי או שאפשר להריץ את המצב הזה גם ב 2200 קלוריות שאיתם אני מתחיל תחיטוב.
תהיה במצב תחזוקה (מאזן ניטרלי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית