הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליתי 3.5% שומן בשבוע, הגיוני?

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
שלום הייתי היום בחדר כושר ונשקלתי זה הראה לי שירדתי במשקל קילו ו19.6 אחוז שומן ולפני שבוע נישקלתי והייתי 16.1 אחוז שומן מה זה הגיוני שאני העלתי ככה בשומן ואני בגירעון קלורי של 500-700 קלוריות אוכל בידיוק לפי התפריט זה יכול?????

מדידות אחוזי שומן = לא מדויקות (אלא אם כן בא לך לעשות סיבוב לוינגייט ולהימדד בבריכה)

תמשיך רגיל.

עם קליפר זה מדויק?
אם המודד מיומן, כן. אבל גם עם קליפר יש שגיאה לא קטנה, כך שלדעתי אין טעם להשוות משבוע לשבוע, אלא צריך לפחות שבועיים בין שתי מדידות (אצל אותו מודד).

• פותח/ת השרשור
אם המודד מיומן, כן. אבל גם עם קליפר יש שגיאה לא קטנה, כך שלדעתי אין טעם להשוות משבוע לשבוע, אלא צריך לפחות שבועיים בין שתי מדידות (אצל אותו מודד).
יש לי שאלה יש לי בתוך התפריט ארוחה אחת עם 15 גרם חמאת בוטנים(סקיפי) ועוד ארוחה עם חצי במבה קטנה אולי בגלל זה עלה לי השומן או עם כן אז אני יחליף משהו אחר??

אבל גם עם קליפר יש שגיאה לא קטנה

50% !!!

יש לי שאלה יש לי בתוך התפריט ארוחה אחת עם 15 גרם חמאת בוטנים(סקיפי) ועוד ארוחה עם חצי במבה קטנה אולי בגלל זה עלה לי השומן או עם כן אז אני יחליף משהו אחר??

מן הסתם שיש תחליפים בריאים יותר לבמבה וחמאת בוטנים, אבל זה לא מה שיעלה אותך 5% שומן בשבוע אם הערכים של התפריט שלך מסודרים.

• פותח/ת השרשור
50% !!!

מן הסתם שיש תחליפים בריאים יותר לבמבה וחמאת בוטנים, אבל זה לא מה שיעלה אותך 5% שומן בשבוע אם הערכים של התפריט שלך מסודרים.
אז מה אתה אומר לא קשור לאחוז שומן עכשיו להוריד את הבמבה ואת החמאת בוטנים אני גם צריך שומן בתפריט ואין לי אתה יכול להציע לי על שומן חוני?

אז מה אתה אומר לא קשור לאחוז שומן עכשיו להוריד את הבמבה ואת החמאת בוטנים אני גם צריך שומן בתפריט ואין לי אתה יכול להציע לי על שומן חוני?
בשר אדום וחמאה. בכל מקרה במבה לא מתאים לאכול בשום מצב (אולי בשביל הכיף...).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית