הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב פלור פרס ב5/3/1 BBB

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
אז ככה, כבר לא מעט זמן אני שם לב שהחלק הכי חלש אצלי בבנץ' הוא הנעילה. אז חשבתי אולי כדאי לי לשלב פלור פרס - ואולי אפילו לעשות את זה מבלוקים כדי לעבוד על הנעילה שלי. עכשיו, כרגע אני עובד ב5/3/1 BBB יומיים בשבוע - בשישי ושבת (בגלל הצבא) אני עושה שבוע אחד פרס ודדליפט וBBB עם בנץ' וסקוואט, ושבוע אחרי זה הפוך. (אם אתם רוצים יותר פרטים אתם מוזמנים להסתכל בלוג שלי - לוג של טירון שמנסה להישאר חזק, בפורום הלוגים)
עכשיו השאלה היא האם יש לי בכלל טעם לשלב פלור פרס או שגם ככה בגלל שאני בקושי מתאמן אין טעם ואם כן אז איך? האינסטינקט שלי אומר אולי לעשות את זה בBBB או לשלב את זה בBBB (נניח לעשות 3X10 בנץ' רגיל ואז 3X10 פלור פרס או משהו כזה) או אולי לעשות את זה באימון בנץ' ולקצץ בנפח של הBBB של הפרס.

בכל מקרה מה אתם חושבים?

לאיזו רמה הגעת שאתה מתחיל לדאוג לגבי ולהתעסק עם חלקים חלשים בלחיצה?

• פותח/ת השרשור
לאיזו רמה הגעת שאתה מתחיל לדאוג לגבי ולהתעסק עם חלקים חלשים בלחיצה?
אני לא איזה בנצ'ר מטורף. הבנץ' שלי זין. הPR שלי הוא כולה 115. אבל קשה לי מאד להתקדם בבנץ' אז אני מתחיל לחשוב אולי כדאי לעבוד על הנקודה החלשה, זה דבר שהוא תמיד חכם. וכשעובדים ב5/3/1 יש מקום לתרגילים כאלה. זה לא שאני בטקסס או משהו כזה שזה לא אפשרי לעשות דברים כאלה.

אני חושב שדברים כאלה שמורים לרמות יותר מתקדמות. אם אתה בסבבים הראשונים של 531 תן זמן לתכנית לעשות את שלה. אם אתה מתחיל להכניס תרגילי עזר כאלה אתה מקריב חלק מהנפח שממנו אתה מתאושש לדברים שלא בהכרח יתרמו לך הרבה, או לפחות יתרמו פחות. ככה אני רואה את זה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שדברים כאלה שמורים לרמות יותר מתקדמות. אם אתה בסבבים הראשונים של 531 תן זמן לתכנית לעשות את שלה. אם אתה מתחיל להכניס תרגילי עזר כאלה אתה מקריב חלק מהנפח שממנו אתה מתאושש לדברים שלא בהכרח יתרמו לך הרבה, או לפחות יתרמו פחות. ככה אני רואה את זה.
אוקיי, תודה על דעתך.

יש פה מישהו שחושב אחרת? או שבאמת לשים את זה בצד?

החלק החלש אצלי בלחיצה הוא גם הנעילה, הוספתי פעם בשבוע מקבילים כבדים (צרים) עם משקל, ופעם בשבוע בנץ' פרס כבד אחיזה צרה עם סלינג שוט וזה עוזר לי.
מצד שני 5/3/1 היא לא תוכנית טובה ללחיצות לפי דעתי, ככה שאולי כדאי לך להחליף תוכנית ללחיצות לפני שאתה חושב על עבודה על הנעילה.

החלק החלש אצלי בלחיצה הוא גם הנעילה, הוספתי פעם בשבוע מקבילים כבדים (צרים) עם משקל, ופעם בשבוע בנץ' פרס כבד אחיזה צרה עם סלינג שוט וזה עוזר לי.
מצד שני 5/3/1 היא לא תוכנית טובה ללחיצות לפי דעתי, ככה שאולי כדאי לך להחליף תוכנית ללחיצות לפני שאתה חושב על עבודה על הנעילה.
למה 5/3/1 לא טובה ללחיצות?

• פותח/ת השרשור
דווקא הלחיצות שלי הן מה שזז לי בסבב 5/3/1 הזה, ובחיטוב שעשיתי עם 5/3/1 הפרס שלי התחזק והבנץ' נשאר אותו דבר (עם 8 קילו פחות במ"ג). אז אני לא ממש מסכים איתך לגבי 5/3/1 ולחיצות. לגבי הסלינגשוט.. אין לי סלינגשוט ואני חייל.. אין לי ממש כסף להשקיע בזה עכשיו...

למה 531 לא טובה ללחיצות ? יש בה הרבה נפח ואתה יכול לבחור תרגילי עזר

לגבי פלור פרס הרבה מהממליצים על התרגיל מתחרים עם חולצה ואז הסיפור שונה
צריך לראות מה מתאים לRAW ליפטר

• פותח/ת השרשור
למה 531 לא טובה ללחיצות ? יש בה הרבה נפח ואתה יכול לבחור תרגילי עזר

לגבי פלור פרס הרבה מהממליצים על התרגיל מתחרים עם חולצה ואז הסיפור שונה
צריך לראות מה מתאים לRAW ליפטר
לא פוסל תרגילים אחרים לשיפור הנעילה, פשוט נעילה היא הצד הכי חלש שלי, אפשר אני מניח גם לאלטר בורד פרס ודברים כאלה, הפלור פרס סתם היה דוגמא לתנועה חלקית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית