הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוכרים פשוטים במסה נקייה

• פותח/ת השרשור dni_m
  • פורסם בתאריך

dni_m

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
היי חבר'ה יש לי שאלה..
האם סוכרים פשוטים כגון גלוקוז (סוכר לבן/חום שולחני) במסה כאשר מנסים לעלות הכי נקי שיש, יכול להזיק לתהליך?

לדוגמא ניקח 2 מקרים:

1) בחור שעושה עלייה נקייה במסה ולא צורך סוכר פשוט מגלוקוז בתהליך..
2) בחור שעושה עלייה נקייה במסה וצורך מספר כפיות של גלוקוז במהלך התהליך ואני לא מדבר על אחרי אימון שצריך פחמימה זמינה.. אלא במהלך היום.

האם באחד מהמקרים תהיה עלייה גדולה יותר של שומן במסה? האם סוכר פשוט גורר איתו עלייה מחייבת של יותר שומן כאשר נמצאים במאזן חיובי?

אשמח לתשובות! 😃

לפי ההגיון(תקנו אותי אם אני טועה) עליה באינסולין תגרור איתה עליה בשומן(במאזן קלורי חיובי).
אבל אני לא בטוח בזה.

העלייה החדה באינסולין תגרור איתה לאחר מכן תגובה חדה מטה כאשר רמות הסוכר בדם יהיו ברף התחתון ואפילו יעברו אותו מה שאומר שתהיה נפילת סוכר או לחילויפן גירעון שהגוף יצור כדי לאזן את האינסולין, לכן כל ה"הקפצות" אינסולין למינהן זה דיי בולשיט כי הם רק אחד מהפרמטרים יש עוד המון פרמטרים ומרכיבים בהשמנה וזה רק אחד מהם שהייתי אומר שהוא דיי זניח.
בסופו של דבר הכל תלוי בקלוריות, כמה IN כמה OUT והיחס בינהם.
5 כפיות סוכר = 75 קלוריות (15 קלוריות לכפית לערך), אם תאכל במקום זה פרוסת לחם ואתה בשניהם תהיה במאזן חיובי זה לא ישנה הרבה אם בכלל, אגירת שומן במאזן חיובי תלוייה בהמון מרכיבים אתה מוזמן לקרוא את התגובה הבאה:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=55467&postcount=2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית