הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון

• פותח/ת השרשור zroz1
  • פורסם בתאריך

zroz1

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
הי.

שמי איציק אני מתאמן כבר מעל חצי שנה ועכשיו אני רוצה להתחיל בתוכנית חדשה זה אותה תוכנית אבל עם קצת שינוי בסדר בה אני מתנהל איתה.
תוכנית ישנה:
A= ריצה על הליכון 12 דקות על 12 מהירות וחזה,רגליים,יד קידמית+בטן 20 דקות על 8 מהירות
B= ריצה על הליכון 12 דקות על 12 מהירות וגב,כתפיים,יד אחורית+בטן 20 דקות על 8 מהירות
3-4 פעמים בשבוע

תוכנית חדשה:
4 פעמים בשבוע
יום ראשון 30 דקות ריצה שזה מתחלק ל5 דקות על 9 מיהרות 2 דקות על 12. שזה יוצא:5+2+5+2+5+2+5+2+=28 ו2 דקות מנוחה+ בטן
יום שני חזה,רגליים,יד קידמית ובטן
יום שלישי 30 דקות ריצה שזה מתחלק ל5 דקות על 9 מיהרות 2 דקות על 12+בטן
יום רביעי גב,כתפיים,יד אחורית ובטן

עד עכשיו עשיתי את התוכנית הישנה ובגלל הריצה הייתי ממש עייף במהלך האימון אז החלטתי לשנות.
אם זה שינוי בסדר?
אם כן הייתם משנים משהו בסדר עדיפויות?
תודה מראש לכל העוזרים 😃

מה מטרת האימונים שלך? להשתפר בריצה? לרדת באחוזי שומן? לעלות במסת שריר?

תדירות העבודה שלך על השרירים לא מספיקה בתכנית החדשה. אם אתה רוצה לרדת באחוזי שומן אתה תרצה לשמר את מסת השריר שלך.
עוד דבר חשוב לעולם אל תעשה פעילות אירובית לפני אימון כח רק אחרי. ואם אתה רוצה לרדת באחוזי שומן המלצה שלי תשלב יותר אינטרוולים - 400 מטר ספרינט ואז 400 מטר הליכה.

• פותח/ת השרשור
אחי זה כל יום ביומו.. אתה אומר מצד אחד זה לא טוב כי אני לא עובד מספיק על השרירים.. מצד שני אני מתעייף למהאימון אירובי וכוח ביחד אז מה עלי לעשות? אולי תעשה יום אירובי יום ABC כל השרירים ביחד?

אני חושב שמאגרי הגליקוגן לא מתרוקנים מריצה של 12 דקות.
נכון ולא נכון.. אתה רוצה להוריד אחוזי שומן מה שאומר שאתה אמור להיות במאזן קלורי שלילי מה שאומר שגם ככה מאגרי הגליקוגן שלך לא בשמיים אז אולי לא תחסל אותם אבל בהחלט תגרום למחסור משמעותי שישפיע על האימון שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית