הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטווירון וטרן

מצב
השרשור נעול

MONSTER-87

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
-4
34
0
האם חומרים כמו טרן וטסטווירון יכול לעבוד יחד?
תודה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום אני עושה חזה אני אשתדל זה מישקל ענק אחי זה היה חד פעמים!
לא מבטיח ! 😃 תפסיקו להשפיע עליי ואתה במיוחד אייל אל תזלזל זה לא יפה! (; שוב אני חוזר ואומר אני מרים את האגן בכל פעם שאני עושה חזה! אז אל תצפו ליותר מדיי

לא מבטיח ! 😃 תפסיקו להשפיע עליי ואתה במיוחד אייל אל תזלזל זה לא יפה! (;
אז תעשה 3 חזרות ל-165. ואל תשכח לצלם.
אח"כ אזמין אותך לאימון בנץ' משותף.

לא מבטיח ! 😃 תפסיקו להשפיע עליי ואתה במיוחד אייל אל תזלזל זה לא יפה! (; שוב אני חוזר ואומר אני מרים את האגן בכל פעם שאני עושה חזה! אז אל תצפו ליותר מדיי

חח.. אני לא מזלזל אני מתלוצץ.

קצת MEME'S במיוחד למאורע,

לפניי חודשיים ניסיתי 165 7 חזרות עם מעט צי'טיניג הרמת אגן..
משקל עבודה 140 10 חזרות

יש סירטון?

וואלה לא סרטון אין לי!
MyGeniousMeme343.png

טום כן זה אני!
1.82 מישקל 85
מדריך כושר
מתאמן 13 שנים
natural!
[qu/ote]
MyGeniousMeme22121.png

נערך לאחרונה:
די! נסחפתם כולם!

@MONSTER-87 -

1. חביבי כולה יומיים ראשונים שלך ואתה זה שבאת לפה עם שאלות ולא אנחנו פנינו אליך. לא התחברת לסגנון של TOM זה לא אומר שאתה במקום להתחיל להטיף. אתה מוזמן לקחת עצות מכל המגיבים כמה שרק בא לך ולהתעלם מעצות שלא נראות לך.

2. לא קראת את חוקי הפורום זה כבר ברור, אז פה לא קונים מוכרים ומקבלים עצות על איך להשיג דברים שאתה לא אמור להשיג בצורה שאתה לא אמור להשיג אותם. המקום נועד לשתף ידע בתחום לא בהשגת דברים במרמה.

מנהלים - גם כן. לא צריך לגרור דיונים 3 עמודים, הסברתם לו ונגמר, ימשיך בשלו תעשו מה שנראה מתאים בתגובה.

די! נסחפתם כולם!

@MONSTER-87 -

1. חביבי כולה יומיים ראשונים שלך ואתה זה שבאת לפה עם שאלות ולא אנחנו פנינו אליך. לא התחברת לסגנון של TOM זה לא אומר שאתה במקום להתחיל להטיף. אתה מוזמן לקחת עצות מכל המגיבים כמה שרק בא לך ולהתעלם מעצות שלא נראות לך.

2. לא קראת את חוקי הפורום זה כבר ברור, אז פה לא קונים מוכרים ומקבלים עצות על איך להשיג דברים שאתה לא אמור להשיג בצורה שאתה לא אמור להשיג אותם. המקום נועד לשתף ידע בתחום לא בהשגת דברים במרמה.

מנהלים - גם כן. לא צריך לגרור דיונים 3 עמודים, הסברתם לו ונגמר, ימשיך בשלו תעשו מה שנראה מתאים בתגובה.
😉

אתה טועה. השרשור נגרר כי הוא כיפי. התחיל לא יפה. הורגע במקצועיות וכעת מהנה לכולם.
@MONSTER-87 יביא סירטון וימשיך להנות מפורום הסטרואידים האינפורמטיבי ביותר בארץ.

האם חומרים כמו טרן וטסטווירון יכול לעבוד יחד?
תודה!

בהחלט, אין שום סיבה שלא.

ואיך אתה מגדיר את הסייקל הז מסה חיטוב או בן לבן והאם הסייקל הזה הוא נחשב חזק בנוני או חלש למתחיל?

תודה!

אין דבר כזה חיטוב או מסה - זה תלוי בך מה אתה בוחר לעשות איתו.
הדבר היחיד הוא שיש חומרים שנוטים לצבור יותר נוזלים ולכן פחות יתאימו לחיטוב עקב תופעת הלוואי הזאת.
טרן לא כזה - טסט' בקושי.

אוקיי אני הבנתי מכל השיחות שזה רעיל מהסייקלים שרשמתי.
אוקיי לא מדובר על סייקל ראשון אחי אני מבין יפה מאוד אני אשמח להמלצות אבל הידע שלי ממש לא לקוי
אז בו ניישר קו מינונים כרגע לא מעניינים אותי
רציתי לשאול איך החומרים עובדים בסינרגיה ופריגניל אחלה חומר שמייצב את המצב ההורמונלי! האם אפשר לעלות תמונות? של התרופות?

פרגניל מטרתו לשמור לך על החברים הקטנים למטה שלא יצטמקו ושתוכל להביא ילדים בעתיד והכי חשוב להתאושש מהר בסוף.

חברת אטלס מוכרת למישהו אם כן מה אתם אומרים עליה?

לפי הסטטיסטיקה של המשתמשים בה - החברה היא פלופ , רמאות כלום וכלום.

אני רוצה להבין משהו אטלס מיוצרת בארץ ואתה אומר שאם אני לוקח את אותו אומר כל פעם מאדם אחר אז המינונים וההשפעה שונה זה מה שאתה אומר בעצם!
ואיך אתה יודע את הפרטים האלה?
זה בוודאות או שאתה משאר לעצמך שככה זה?

לא משנה איזה חומר תקח, כל אחד יקבל אותו אחרת.

כל השיחה הזאת נראת מהצד ככה למי שייש קומבינה בבתיי מירקחת שיעשה סייקל למי שאין שיקנה סטרואידי (אנדרגראונד שאני קורה להם סוג ב
ושיצפה שיהיה לו תופעות לוואי יותר מהסוג א ו לקחת בחשבון שזה סיכון גבוה כי לכו תדעו מה דוחפים לשם שמעתי הרבה דוחפים שמן זית!
כמה חבל שאיאפשר לדעת באמת מי שם שמן זית וכאלה! מישהו יודע אם יש דרך להוציא במרשם!
סטרואידים כמו סוסטנון,טסטווירון....
אני חושב שטסטוסטרונים האלה מספיקים לפתח משהו כמובן למי שייש בסיס כלשהו לפני כל הסייקלים האלה.

גם ככה אין לך מבחר ענק רפואי - כולה כולה אנטט של באייר וכולה כולה סוסטנון. אלו ההזרקות היחידות שמשווקות בארץ בבתי מרקחת.

לגבי המרשם... בחייאת..

• פותח/ת השרשור
קראתי קראתי הכל בסדר! לא ניסיתי להשיג שום חומרים! למה אומרים את זה פעם שלישית כבר!

נשמה אתה קשקשן בחסד ואני מוכן להתערב על זה.
יש חומרים שמיוצרים פה באופן המוני ויש שמיובאים מחו"ל באופן לא פחות המוני.
יש טובים יותר טובים פחות - אבל אתה כמובן יותר מקושר מכולנו.
אביעד יקירי
חלילה לא אמרתי שאני הכי מקושר אבל אני מתאמן לחצי מחיי ואני מקיר פה ושם כמה אנשים מהתחום... ואני עוד מקיר אותם לפני שהם התחילו להתאמן.
אבל לפי התגובות שלך אתה דווקא עושה רושם של אחד שהכי מקושר ולפי מה שאתה מתאר שניסתה כמעט את כל החומרים שיש היום בשוק אתה אמור להיות חצי מר ישראל לפחות....
עכשיו שתבין אני לא בא לזלזל בך אבל לפי מה שראיתי בתמונות חברי האתר והעובדה שאתה מתאמן שנתים שלוש זה קצת פוגע שאחד כמוך קורא לי קשקשן MONSTER-87
עם זה אתה בתמונה באווטר שלך אז :
1-אתה ניראה מצויין
2-מגיע לך מוניטין חיובי על זה
3-אתה בטוח לא טבעי !
4-ועל זה שאתה משקר מגיע לך מוניטין שלילי

MONSTER-87
עם זה אתה בתמונה באווטר שלך אז :
1-אתה ניראה מצויין
2-מגיע לך מוניטין חיובי על זה
3-אתה בטוח לא טבעי !
4-ועל זה שאתה משקר מגיע לך מוניטין שלילי
MyGeniousMeme5616515.png

כן מניסיון סבבה. אבל יש פה מספיק מפתחי גוף שהגיעו לתוצאות יפות ואפילו מרשימות יותר מכולנו יחד.
מילא לאט לאט הם השיגו קשרים וקיבלו חומרים טובים יותר עם הזמן. אבל כמו כולנו הם התחילו למטה - מה שאומר שהסוד הוא לא תמיד בחומרים...
ברור אני התחלתי מהתחת של התחתית והייתי לוקח טסט רפואי ולא ידעתי איך לשמר תוצאות כי הייתי בור , לומדים עם הזמן

• אהבתי
Reactions: SPF
  • פותח/ת השרשור
למי שחושב שאני לא זה מחמאה גדולה ולמי שרצה שאני יעשה סירטון עשיתי ברגע זה סתם בשביל הצחוק!
😃

• פותח/ת השרשור
ולכל המנהלים כאן תפסיקו לקרוא בשמות כמו קשקשנים וכמו אנחנו נעיף אותך
ואתה עושה צחוק מעצמך ואתה לא יודע כלום וכאלה לא נעים חברה קצת להתאפס אמרתי שכן אני אחרי פאמפ שם!
וכן זה אני מה כל כך מוזר!

ולכל המנהלים כאן תפסיקו לקרוא בשמות כמו קשקשנים וכמו אנחנו נעיף אותך
ואתה עושה צחוק מעצמך ואתה לא יודע כלום וכאלה לא נעים חברה קצת להתאפס אמרתי שכן אני אחרי פאמפ שם!
וכן זה אני מה כל כך מוזר!
יא חביבי אתה ניראה בן זונה !!!
בהצלחה בהמשך הדרך
ואתה צודק בכעס שלך זה מבאס כשאיזה מישהו מזלזל בך רק כי הוא ותיק בפורום מבלי להקיר אותך באמת ..

חברים אתה סוטים מהנושא, אם בא לכם להמשיך לשוחח על עשרת הדיברות תעדכנו אותי, אערוך את הכותרת ואעביר את האשכול לאוף טופיק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית