נק' מוניטין:
-4
- 34
- 0
האם חומרים כמו טרן וטסטווירון יכול לעבוד יחד?
תודה!
תודה!
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז תעשה 3 חזרות ל-165. ואל תשכח לצלם.היום אני עושה חזה אני אשתדל זה מישקל ענק אחי זה היה חד פעמים!
לא מבטיח ! 😃 תפסיקו להשפיע עליי ואתה במיוחד אייל אל תזלזל זה לא יפה! (;
היום אני עושה חזה אני אשתדל זה מישקל ענק אחי זה היה חד פעמים!
לא מבטיח ! 😃 תפסיקו להשפיע עליי ואתה במיוחד אייל אל תזלזל זה לא יפה! (; שוב אני חוזר ואומר אני מרים את האגן בכל פעם שאני עושה חזה! אז אל תצפו ליותר מדיי
לפניי חודשיים ניסיתי 165 7 חזרות עם מעט צי'טיניג הרמת אגן..
משקל עבודה 140 10 חזרות
יש סירטון?
וואלה לא סרטון אין לי!
טום כן זה אני!
1.82 מישקל 85
מדריך כושר
מתאמן 13 שנים
natural!
[qu/ote]
![]()
😉די! נסחפתם כולם!
@MONSTER-87 -
1. חביבי כולה יומיים ראשונים שלך ואתה זה שבאת לפה עם שאלות ולא אנחנו פנינו אליך. לא התחברת לסגנון של TOM זה לא אומר שאתה במקום להתחיל להטיף. אתה מוזמן לקחת עצות מכל המגיבים כמה שרק בא לך ולהתעלם מעצות שלא נראות לך.
2. לא קראת את חוקי הפורום זה כבר ברור, אז פה לא קונים מוכרים ומקבלים עצות על איך להשיג דברים שאתה לא אמור להשיג בצורה שאתה לא אמור להשיג אותם. המקום נועד לשתף ידע בתחום לא בהשגת דברים במרמה.
מנהלים - גם כן. לא צריך לגרור דיונים 3 עמודים, הסברתם לו ונגמר, ימשיך בשלו תעשו מה שנראה מתאים בתגובה.
האם חומרים כמו טרן וטסטווירון יכול לעבוד יחד?
תודה!
ואיך אתה מגדיר את הסייקל הז מסה חיטוב או בן לבן והאם הסייקל הזה הוא נחשב חזק בנוני או חלש למתחיל?
תודה!
אוקיי אני הבנתי מכל השיחות שזה רעיל מהסייקלים שרשמתי.
אוקיי לא מדובר על סייקל ראשון אחי אני מבין יפה מאוד אני אשמח להמלצות אבל הידע שלי ממש לא לקוי
אז בו ניישר קו מינונים כרגע לא מעניינים אותי
רציתי לשאול איך החומרים עובדים בסינרגיה ופריגניל אחלה חומר שמייצב את המצב ההורמונלי! האם אפשר לעלות תמונות? של התרופות?
חברת אטלס מוכרת למישהו אם כן מה אתם אומרים עליה?
אני רוצה להבין משהו אטלס מיוצרת בארץ ואתה אומר שאם אני לוקח את אותו אומר כל פעם מאדם אחר אז המינונים וההשפעה שונה זה מה שאתה אומר בעצם!
ואיך אתה יודע את הפרטים האלה?
זה בוודאות או שאתה משאר לעצמך שככה זה?
כל השיחה הזאת נראת מהצד ככה למי שייש קומבינה בבתיי מירקחת שיעשה סייקל למי שאין שיקנה סטרואידי (אנדרגראונד שאני קורה להם סוג ב
ושיצפה שיהיה לו תופעות לוואי יותר מהסוג א ו לקחת בחשבון שזה סיכון גבוה כי לכו תדעו מה דוחפים לשם שמעתי הרבה דוחפים שמן זית!
כמה חבל שאיאפשר לדעת באמת מי שם שמן זית וכאלה! מישהו יודע אם יש דרך להוציא במרשם!
סטרואידים כמו סוסטנון,טסטווירון....
אני חושב שטסטוסטרונים האלה מספיקים לפתח משהו כמובן למי שייש בסיס כלשהו לפני כל הסייקלים האלה.
אביעד יקירינשמה אתה קשקשן בחסד ואני מוכן להתערב על זה.
יש חומרים שמיוצרים פה באופן המוני ויש שמיובאים מחו"ל באופן לא פחות המוני.
יש טובים יותר טובים פחות - אבל אתה כמובן יותר מקושר מכולנו.
MONSTER-87
עם זה אתה בתמונה באווטר שלך אז :
1-אתה ניראה מצויין
2-מגיע לך מוניטין חיובי על זה
3-אתה בטוח לא טבעי !
4-ועל זה שאתה משקר מגיע לך מוניטין שלילי
ברור אני התחלתי מהתחת של התחתית והייתי לוקח טסט רפואי ולא ידעתי איך לשמר תוצאות כי הייתי בור , לומדים עם הזמןכן מניסיון סבבה. אבל יש פה מספיק מפתחי גוף שהגיעו לתוצאות יפות ואפילו מרשימות יותר מכולנו יחד.
מילא לאט לאט הם השיגו קשרים וקיבלו חומרים טובים יותר עם הזמן. אבל כמו כולנו הם התחילו למטה - מה שאומר שהסוד הוא לא תמיד בחומרים...
אז זה אתה בתמונה או לא ?למי שחושב שאני לא זה מחמאה גדולה ולמי שרצה שאני יעשה סירטון עשיתי ברגע זה סתם בשביל הצחוק!
😃
יא חביבי אתה ניראה בן זונה !!!ולכל המנהלים כאן תפסיקו לקרוא בשמות כמו קשקשנים וכמו אנחנו נעיף אותך
ואתה עושה צחוק מעצמך ואתה לא יודע כלום וכאלה לא נעים חברה קצת להתאפס אמרתי שכן אני אחרי פאמפ שם!
וכן זה אני מה כל כך מוזר!
זה לא משנה מי מו מה . צריך לתת כבוד לכל אחד לא משנה כמה זמן הוא באתר...אחי לפי התאריכי מנהלים פה יום וחצי