הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטווירון וטרן

מצב
השרשור נעול

MONSTER-87

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
-4
34
0
האם חומרים כמו טרן וטסטווירון יכול לעבוד יחד?
תודה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי יכול להיות האננתת לא עבד עליך משהו אבל בגדול אני יכול להגיד שעל כל אחד זה משפיע אחרת.
בגדול אני מדבר על הטרן ארוך מה אתה אומר?
( אייל )

אוקיי יכול להיות האננתת לא עבד עליך משהו אבל בגדול אני יכול להגיד שעל כל אחד זה משפיע אחרת.
בגדול אני מדבר על הטרן ארוך מה אתה אומר?
( אייל )

תראה, ברגע שמרכיב אחד לא עבד טוב - אני אוטומטי פוסל את השאר.

תקח את העצה שלי, ותתרחק. אני מדבר מתוך נסיון.
אם כבר רכשת את הסייקל ואתה ברוטין של לשכנע את עצמך אז תקח.

בכל אופן אתה יכול לתייג כל שם שתרצה בכדי לעלות לו התראה, לדוגמא אותי אל תתייג מכיוון שאני מקבל התראות על האשכול.

תיוג מתבצע בעזרת @ , לדוגמא

@MONSTER-87

זה ידוע שכל החומרים שנמצאים פה בארץ הם מיוצרים פה בארץ , כבר שמעתי הרבה דברים כמו שיש זיופים של נובה חח זה מצחיק כי מי ירצה לזייף אותם אחרי שעשו לי חור בלחי של התחת , בגלל זה אני אומר מי שרוצה לבדוק חברה חדשה שנכנסה לשוק שיילך לעשות בדיקות דם לגבי טסט קצר או ארוך , כנל לגבי טרן התופעות הם שיעול חנק , דקה ארוך ספיחת נוזלים וכו׳ ...

על סמך מה אתה אומר מה שאתה אומר?
אני רוצה להבין משהו אטלס מיוצרת בארץ ואתה אומר שאם אני לוקח את אותו אומר כל פעם מאדם אחר אז המינונים וההשפעה שונה זה מה שאתה אומר בעצם!
ואיך אתה יודע את הפרטים האלה?
זה בוודאות או שאתה משאר לעצמך שככה זה?
שוב אני אומר ומדגיש 95 אחוז מה UG בארץ זה תוצרת הארץ... כל היצרנים זה אנשים שקשורים בתחום שלנו... אין פה איזה עבריין או מבריח שעושה הברחות המוניות של חומרים... זה הכל כחול לבן !
5 אחוז נותרים זה הברחות קטנות או הזמנות באינטרנט שעושים אנשים באופן מצומצם מאוד... זה בדוק !
Tom על סמך מה אני אומר את זה , אתה שואל ? לצערי אנחנו לא מקירים באופן אישי והשיחה שלנו היה שיחה ברשת פתוחה .... לכן אני לא אוכל לפרט את המקורות שלי אבל אם אי פעם ניפגש אספר לך
Monster
כן ידידי האטלס שתקנה בצפון רוב הסיכויים זה לא יהיה האטלס שתקנה בדרום ... איפה יותר טוב לא יודע !
אבל בגדול ככה עובדים הדברים

נערך לאחרונה:
שוב אני אומר ומדגיש 95 אחוז מה UG בארץ זה תוצרת הארץ... כל היצרנים זה אנשים שקשורים בתחום שלנו... אין פה איזה עבריין או מבריח שעושה הברחות המוניות של חומרים... זה הכל כחול לבן !
5 אחוז נותרים זה הברחות קטנות או הזמנות באינטרנט שעושים אנשים באופן מצומצם מאוד... זה בדוק !
Tom על סמך מה אני אומר את זה , אתה שואל ? לצערי אנחנו לא מקירים באופן אישי והשיחה שלנו היה שיחה ברשת פתוחה .... לכן אני לא אוכל לפרט את המקורות שלי אבל אם אי פעם ניפגש אספר לך איך זה עובד פה בארץ - או שאתה בעצמך אם הזמן תתערבב קצת בתעשייה הזו ותבין מי נגד מי...
Monster
כן ידידי האטלס שתקנה בצפון רוב הסיכויים זה לא יהיה האטלס שתקנה בדרום ... איפה יותר טוב לא יודע !
אבל בגדול ככה עובדים הדברים
טוב... אז אם פעם ניפגש תסביר לי איך זה עובד... או שעם הזמן אני אתערבב ואבין יותר...😳

טוב... אז אם פעם ניפגש תסביר לי איך זה עובד... או שעם הזמן אני אתערבב ואבין יותר...😳
נשמה לא אמרתי את זה בקטע מתנשא, אבל אני לא אתחיל עכשיו לפרט פה בפורום מי מייצר איזה חברה... אני לא מקיר אותך באופן אישי ואין לדעת מי יושב עכשיו וקורא את הפורום= תבין אותי...
אני מוחק את השורה הזאת עכשיו בכלל וזהו

בגדול אני מכיר את העולם הזה , ולהגיד לכם אישית הכל פה גועל נפש (אני מדבר פה על הייצרנים ) לא פלא שהכל נופל ואף אחד מהסייקליסטים הצעירים מתחילים שלא קרובים לצלחת לא מרגישים ולא נהנים מהחומרים , אבל רק שתדעו שיש חברה אחת שתיים שמסתובבות להם בארץ שעדיין יש חומר פעיל לא הכל אנדרדוז

צודק לא הכל אנדר דוס ולא כולם חארות
אבל כל אחד עושה מה בזין שלו וכל יום מתעורר שרירן אחר על צד שמאל ומחליט שמשכורת של מציל או מדריך כושר לא מספיקה לו והוא מחליט לעשות הכנסה נוספת וכך נוצרים עוד ועוד ייצרנים של אותו האטלס או הנובה... ההבדל זה האם האיש המייצר הוא גבר או מאנייק זה מה שיקבע את איכות הסייקל של הבחור הצעיר שלוקח טסט לראשונה בחייו

צודק לא הכל אנדר דוס ולא כולם חארות
אבל כל אחד עושה מה בזין שלו וכל יום מתעורר שרירן אחר על צד שמאל ומחליט שמשכורת של מציל או מדריך כושר לא מספיקה לו והוא מחליט לעשות הכנסה נוספת וכך נוצרים עוד ועוד ייצרנים של אותו האטלס או הנובה... ההבדל זה האם האיש המייצר הוא גבר או מאנייק זה מה שיקבע את איכות הסייקל של הבחור הצעיר שלוקח טסט לראשונה בחייו
אני לא מקורב לצלחת וניסיתי את כל החברות שקיימות ואני מצאתי את ה UG שדי פעיל מכל מה שהרגשתי באנדר , ואני אומר את זה מנסיון

למה פשוט לא לחסוך עוד חודש וללכת על רפואי? לפי כל מה שאתם אומרים פה אני לעולם לא אכנס לסייקל UG

למה פשוט לא לחסוך עוד חודש וללכת על רפואי? לפי כל מה שאתם אומרים פה אני לעולם לא אכנס לסייקל UG
אין בעיה עם זה לחסוך ולקנות רפואי אבל כשיש חומרים כמו טרן דקה בולדנון דיבול לא תמצא אותם ברפואה אלא טרן ובולדנון זה וטרינרי , ודקה לא מייצרים רפואי בארץ לא נמצא בבתי המרקחת אלא רק בחול תמצא דקה , הרב רפואי זה מזוייף ועדיף כבר להביא UG אז אם אתה יכול להביא טסט רפואי לך על זה

• פותח/ת השרשור
כל השיחה הזאת נראת מהצד ככה למי שייש קומבינה בבתיי מירקחת שיעשה סייקל למי שאין שיקנה סטרואידי (אנדרגראונד שאני קורה להם סוג ב
ושיצפה שיהיה לו תופעות לוואי יותר מהסוג א ו לקחת בחשבון שזה סיכון גבוה כי לכו תדעו מה דוחפים לשם שמעתי הרבה דוחפים שמן זית!
כמה חבל שאיאפשר לדעת באמת מי שם שמן זית וכאלה! מישהו יודע אם יש דרך להוציא במרשם!
סטרואידים כמו סוסטנון,טסטווירון....
אני חושב שטסטוסטרונים האלה מספיקים לפתח משהו כמובן למי שייש בסיס כלשהו לפני כל הסייקלים האלה.

כל השיחה הזאת נראת מהצד ככה למי שייש קומבינה בבתיי מירקחת שיעשה סייקל למי שאין שיקנה סטרואידי (אנדרגראונד שאני קורה להם סוג ב
ושיצפה שיהיה לו תופעות לוואי יותר מהסוג א ו לקחת בחשבון שזה סיכון גבוה כי לכו תדעו מה דוחפים לשם שמעתי הרבה דוחפים שמן זית!
כמה חבל שאיאפשר לדעת באמת מי שם שמן זית וכאלה! מישהו יודע אם יש דרך להוציא במרשם!
סטרואידים כמו סוסטנון,טסטווירון....
אני חושב שטסטוסטרונים האלה מספיקים לפתח משהו כמובן למי שייש בסיס כלשהו לפני כל הסייקלים האלה.
לא שמעת טוב. אף אחד לא יגיד לך איך להשיג כלום ואין לך בסיס.

נשמה לא אמרתי את זה בקטע מתנשא, אבל אני לא אתחיל עכשיו לפרט פה בפורום מי מייצר איזה חברה... אני לא מקיר אותך באופן אישי ואין לדעת מי יושב עכשיו וקורא את הפורום= תבין אותי...
אני מוחק את השורה הזאת עכשיו בכלל וזהו

נשמה אתה קשקשן בחסד ואני מוכן להתערב על זה.
יש חומרים שמיוצרים פה באופן המוני ויש שמיובאים מחו"ל באופן לא פחות המוני.
יש טובים יותר טובים פחות - אבל אתה כמובן יותר מקושר מכולנו.

אני לא מקורב לצלחת וניסיתי את כל החברות שקיימות ואני מצאתי את ה UG שדי פעיל מכל מה שהרגשתי באנדר , ואני אומר את זה מנסיון

כן מניסיון סבבה. אבל יש פה מספיק מפתחי גוף שהגיעו לתוצאות יפות ואפילו מרשימות יותר מכולנו יחד.
מילא לאט לאט הם השיגו קשרים וקיבלו חומרים טובים יותר עם הזמן. אבל כמו כולנו הם התחילו למטה - מה שאומר שהסוד הוא לא תמיד בחומרים...

כן מניסיון סבבה. אבל יש פה מספיק מפתחי גוף שהגיעו לתוצאות יפות ואפילו מרשימות יותר מכולנו יחד.
מילא לאט לאט הם השיגו קשרים וקיבלו חומרים טובים יותר עם הזמן. אבל כמו כולנו הם התחילו למטה - מה שאומר שהסוד הוא לא תמיד בחומרים...
מה זה? המשך בגיליון הבא של אצבעוני?... איפה הסוד?

• פותח/ת השרשור
TOM אל תתבאס עליי גבר אתה מתשנא ויש לך גוף של זקנה ואתה מוזמן להגיע לנתניה ולראות אם יש לי בסיס או לא מותק!
אני מתאמן 13 שניםללא שום חומר ואני נראה פי 20 יותר אייכותי ממך אתה בחור בן 30ומדבר כמו ילדה קטנה וזה נורא לא יפה ועם כל הכבוד לך שאתה מנהל פה איזה עמוד..
זה לא אומר שמותר להתנשא מעל אנשים ותעשה לי טובה אם אני עדיין ישאר פה אני ממש לא צריך את העצות שלך.. אתה לא נראה לי בחור שמבין משהו! תקרא טוב לא ביקשתי שמיהו יעזור לי להשיג למרות שאני יכול לעזור לך!!!!
שאלתי אם יש דרך להוציא מירשם מרופא!! ואתה לא חי בסוד אתה חי בסרט!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית