נק' מוניטין:
-4
- 34
- 0
האם חומרים כמו טרן וטסטווירון יכול לעבוד יחד?
תודה!
תודה!
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תיעלב. באמת שכתבתי את מה שכתבתי מתוך אחריות כלפיך ומתוך רצון לשמור על חוקי האתר.TOM אל תתבאס עליי גבר אתה מתשנא ויש לך גוף של זקנה ואתה מוזמן להגיע לנתניה ולראות אם יש לי בסיס או לא מותק!
אני מתאמן 13 שניםללא שום חומר ואני נראה פי 20 יותר אייכותי ממך אתה בחור בן 30ומדבר כמו ילדה קטנה וזה נורא לא יפה ועם כל הכבוד לך שאתה מנהל פה איזה עמוד..
זה לא אומר שמותר להתנשא מעל אנשים ותעשה לי טובה אם אני עדיין ישאר פה אני ממש לא צריך את העצות שלך.. אתה לא נראה לי בחור שמבין משהו! תקרא טוב לא ביקשתי שמיהו יעזור לי להשיג למרות שאני יכול לעזור לך!!!!
שאלתי אם יש דרך להוציא מירשם מרופא!!
אתה תעשה מעצמך צחוק אם תמחק אותי!
כי אתה זה שתראה לאנשים שאתה חלש מה אתה מתנשא עליי אני כולה לה באתר הזה יום יומיים ואני רואה איך אתה מגיב לאנשים!
מה זה ? אני חושב טוב טוב לפניי שני שולח הודעות!
ערס?
לא אני לא גבר!
ונתניה הכוונה תבוא ותראה אין אני נראה לפניי שאתה שופט
למה לקחת את זה לכיוונים כאלה מגעילים?
ממש לאאאאאאאאאאאאאא חס וחלילה תגידו מה אתם נורמלים אמרתי את זה במובן המיקצועי ביותר לא מאיים ולא כלום אני יכול לעוף להגיד כמה מילים וללכת אבל זה לא ברמה שלי פשוט הוא מתנשא ומדבר לא יפה בכלל! זה נורא לא נעים וגם אתה מדבר לא יפה פרדסיה נתניה ערס מה חברה לאן עפנו תרגעו קצת
כולה רציתי להתייע. עם אנשים לקחתם את זה לכיוון מסריחים
! ומה זה משנה מה אני משדר מה אתה רנטגן שהחטלת שאני משדר איומים~
אתה פה יומיים... אם באמת היית עוצר ובוחן את התגובות שלי היית רואה שאני לא מתנשא ומאוד סבלני גם כשאני נשאל את אותן השאלות הרבה מאוד פעמים.אתה תעשה מעצמך צחוק אם תמחק אותי!
כי אתה זה שתראה לאנשים שאתה חלש מה אתה מתנשא עליי אני כולה לה באתר הזה יום יומיים ואני רואה איך אתה מגיב לאנשים!
מה זה ? אני חושב טוב טוב לפניי שני שולח הודעות!
זה אתה בתמונת הפרופיל?אני דקה לא יומיים ואל תאיים ואל תתנשא על אנשים אם יש למישהו בעיה וחושב שאני לא אמור להיות פה אני יצא! לבד רק תגיד
ואל תאיים עליי שאני לא ישאר כי לעזור אני יכול לעזור גם לך ולא בקטע מתנשא בכלל!!
סורי אם פגעתי מישהו אבל בנתיים הפגזתם אותי פה בכל מני איומים!
אז מה אתה עושה בפורום 'סטרואידים ותרופות' ?טום כן זה אני!
1.82 מישקל 85
מדריך כושר
מתאמן 13 שנים
natural!
אז אולי ניפגש לאימון משותף באמת...😉התכוונתי לבסיס כזה התמונה שלי ואני ללא חומרים מתאמן 13 שנים
אימנתי אנשים עם חומרים והגעתי לתוצאות מדהימות ללא כל בעיה וללא כל תופעות לוואי
ניכנסתי לפורום הזה כדי לראות איך משפיעים על מניי חומרים שאני לא בשיא מכיר!
זה הכל! טום כן זה אני!
1.82 מישקל 85
מדריך כושר
מתאמן 13 שנים
natural! לא אחי זה אתה 😃 (אני צוחק)!!
יש סירטון?לוחץ מה?
כתף? חזה?
..................
חזה?
לפניי חודשיים ניסיתי 165 7 חזרות עם מעט צי'טיניג הרמת אגן..
משקל עבודה 140 10 חזרות מאיפה אתה בארץ!?
כמה RM1?וואלה לא סרטון אין לי!
בד"כ אנחנו אומרים ב-LBS : לא סרטון לא היה...מה אני עושה בפורום סטרואידים ותרופות אחלה שאלה כדי לחקור לעומק מה זה
ומה כל דבר עושה ואיך משפיע על כל אחד ואחד כי הבנתי שחומרים משפיעים על כח אחד בצורה שונה!
למה חשבת שאני כאן? @nlr666 לא בדקתי אחי! RM 1 😃
בד"כ אנחנו אומרים ב-LBS : לא סרטון לא היה...
אז מה אתה אומר על לצלם ולהעלות איזה סרטון של חמישיה ל-165 קילו? במשקל הגוף שלך מדובר במשקל מדהים... תוכל לקבל מאיתנו הרבה מוניטין (עוד כלי שלנו להביע הערכה).