הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטווירון וטרן

מצב
השרשור נעול

MONSTER-87

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
-4
34
0
האם חומרים כמו טרן וטסטווירון יכול לעבוד יחד?
תודה!

נערך לאחרונה:
אביעד יקירי
חלילה לא אמרתי שאני הכי מקושר אבל אני מתאמן לחצי מחיי ואני מקיר פה ושם כמה אנשים מהתחום... ואני עוד מקיר אותם לפני שהם התחילו להתאמן.
אבל לפי התגובות שלך אתה דווקא עושה רושם של אחד שהכי מקושר ולפי מה שאתה מתאר שניסתה כמעט את כל החומרים שיש היום בשוק אתה אמור להיות חצי מר ישראל לפחות....
עכשיו שתבין אני לא בא לזלזל בך אבל לפי מה שראיתי בתמונות חברי האתר והעובדה שאתה מתאמן שנתים שלוש זה קצת פוגע שאחד כמוך קורא לי קשקשן MONSTER-87
עם זה אתה בתמונה באווטר שלך אז :
1-אתה ניראה מצויין
2-מגיע לך מוניטין חיובי על זה
3-אתה בטוח לא טבעי !
4-ועל זה שאתה משקר מגיע לך מוניטין שלילי

קודם כל קשקשן זו לא מילה גסה.
דבר שני ותק שווה לתחת בכל הקשור לספורט חצי מהבילדרים מתאמנים שנים ועדיין לא יודעים חצי דבר על אנטומיה.
דבר שלישי אתה קשקשן בריבוע כי לא אמרתי שניסיתי את כל החומרים ולא נעליים ולמעשה לא שאני חייב משהו למישהו אבל אני לא בסייקל כבר המווווווןןןןןןן זמן. ולמרות-זאת לא אני בחרתי למנות אותי למנהל, אני עושה את זה בהתנדבות וכנראה שיש אנשים שחשבו שיש לי מספיק ידע לתרום.

דבר רביעי, אתה שוכח שלא צריך להתאמן בשביל קשרים ולא צריך לקחת חומרים בשביל לדעת מה עובד על מי ולמה.
אתה מוזמן לחשוב שאתה יודע יותר, אני מוזמן לחשוב שאני יודע יותר. על סמך הידע שלי אני חושב שאתה קשקשן בכל הקשור לאיפה מייצרים כמה ולמה ואיך וכבר כמה פעמים הסברתי לך בשרשורים אחרים על טעויות שלך אפילו בהבנה של אופן הייצור, תחפש אחורה.

דבר חמישי - כשאתה אומר דברים נכונים ואומרים לך הפוך אני מצדד בך וזה בסדר. כשאתה אומר שטויות בדיוק ההיפך קורה וגם זה בסדר.

ולכל המנהלים כאן תפסיקו לקרוא בשמות כמו קשקשנים וכמו אנחנו נעיף אותך
ואתה עושה צחוק מעצמך ואתה לא יודע כלום וכאלה לא נעים חברה קצת להתאפס אמרתי שכן אני אחרי פאמפ שם!
וכן זה אני מה כל כך מוזר!

קודם-כל אתה צריך לעשות הפרדה כי באת לפה אתמול ואתה מדבר כאילו אתה מכיר את ההיסטוריה של כל המשתמשים.
קשקשן זו לא קללה ואני מבסס אותה על העובדה שאנשים יורים סתם שטויות מהמותן בלי בסיס אמיתי (לא שמעתי מ...).

אם תגיד לי מחר בפוסט שטרן עושה לך בוהן גדולה וזה תופעת לוואי ידועה נגיד, אז אני אקרא גם לך קשקשן.
אתה מוזמן לקרוא לי קשקשן מתי שאתה חושב שאני עונה תשובה לא נכונה שמבוססת על כלום.

לגבי להעיף אנשים - יש פה המון משתמשים שנהנים פה, זה שאתה לא או שאתה רואה את זה כאיום לא הופך אותנו ללא בסדר..
אי אפשר לרצות את כולם כל הזמן, תמיד יהיה את ההוא שיגיד "אכלו לי שתו לי"

מי שרוצה ללמוד, להקשיב , לשתף מוזמן בצורה תרבותית כמובן. מי שחושב שהוא סתם יזרוק שטויות לאוויר שלא ייפגע שמצביעים עליו כאחד כזה.
ואם יש לך על מה לבסס את מה שאתה אומר (שוב אני מזכיר, לא שמעתי מ.. ראיתי את חבר שלי..) במאמרים מדעיים או בדברים רציניים, אתה יותר ממוזמן לגרום לנו לאכול את הכובע.

מבטיח להיות הראשון שצועק "יצאתי טיפש"

טוב נמאס מהשרשור הנ"ל - מיצה את עצמו.

ננעל מסיבות בטחוניות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית